expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

joi, 31 mai 2012

Favoritele lunii mai

Hello, girls!

Este prima data cand scriu o postare de acest fel, sper sa va placa si, mai presus de toate, sa va fie utile recomandarile mele. Cateva din produse sunt relativ noi, iar pe unele le folosesc in mod constant de ceva vreme.

Inainte de a trece la lucruri mai 'serioase',  vreau sa va arat micul meu colaj, inima respectiva este un imprimeu pe un tricou adorabil primit de ziua mea. S-a nimerit ca produsele alese de mine sa se 'asorteze' cu culorile incluse in print-ul acesta.


Sa purcedem. Incep cu produsele de ingrijire a fetei. Le-am ales pe urmatoarele:


De la stanga la dreapta: Pore Minimizer - il gasiti la Sephora, 21 lei. Mario Badescu Cellufirm Drops, my precious. Pe aceastea doua le folosesc pentru hidratare dimineata, au textura destul de lichida, nu imi incarca tenul, iar fondul de ten se aplica mai bine apoi.
Mario Badescu Ceramide Eye Gel, foarte spornic, foarte hranitor, racoritor, am o mostra de mult timp. Effaclar K de la La Roche Possay - mi-a facut mult bine, mi-a calmat tenul. Apa micelara de la Yves Rocher, delicata, eficienta, dar se consuma cam repede.

Produse de machiaj pentru fata:

fotografie de ansamblu

siiii culori!
In aceeasi ordine: Nyx blush in nuanta Silky Rose, mat si discret, merge de minune cu urmatorul produs - Farmasi Highlighting Powder. Ambalajul arata groaznic, il am de aproape un an si sigur voi mai cumpara unul. Cand il port mereu sunt intrebata ce am aplicat pe obraz. La fel mi se intampla si cu iluminatorul de la Sleek, in nuanta Peach Shimmer. L-am folosit ca fard, iluminator, blush, aplicat peste un ruj pentru a-i oferi dimensiune. Astept o zi cu soare, pentru a face niste fotografii demonstrative.

Mai apoi, bronzer-ul meu mat mult-iubit, Hoola de la Benefit. Daca iarna sunt putin cam alba si trebuie sa fiu precauta cum il aplic, acum il folosesc mereu si mi se pare genial. Cremos, se uniformizeaza foarte frumos si spornic.Il aplic cu Duo Fibre F 50 de la Sigma.
Dupa cateva experimente cu Mac si Seventeen, m-am intors la Revlon Colorstay in materie de fond de ten. In principal pentru cat rezista pe ten, in cazul meu putin mai bine decat Mac Studio Fix Fluid.

Produse de machiaj pentru ochi:



Am inclus aici corectorul duo de la Laura Mercier, in principal pentru ca acum il aplic mai mult pe zona cearcanelor, pe restul fetei se descurca onorabil Colorstay-ul. Next, fard crema de la Essence in nuanta Coppy right, mai ales ca baza pentru farduri pudra. Gel liner, tot de la Essence, il prefer pe cel maro-plum, desi il am si pe cel negru. Pe acesta din urma il aplic cu precadere seara. Pensula preferata de blending - cea de la Ecotools din kitul pentru ochi.
In materie de farduri, 'Me, myself and eye' de la Sleek si 'Comfort zone' de la Wet'n Wild. Mascara favorita: 2000 Calories de la Max Factor. Cand imi propun sa recumpar un produs, clar mi-a facut o impresie buna.

In departamentul produselor pentru buze avem:


Aici intra produsele care ajung cel mai des in geanta mea. Incepem cu Elf Conditioning Lip Balm Spf 15 - este adorabil, are miros dragut, gust placut si da buzelor o culoare frumoasa. Nuanta 'Mellow Melon'.
Farmasi True Color 05, purtat mai ales cu Juicy Tube de la Lancome (al 5-lea de la stanga la dreapta).
Estee Lauder Pure Color Gloss Stick, in Sunlit Coral, imi place mult, mai am cam un sfert, mi-as fi dorit sa isi fi pastrat forma mai bine. EL Barely Nude, review aici. Si gloss-ul de la Nyx, swatch aici.

Pentru par si corp am folosit cu precadere urmatoarele:


Masca de reconstructie de la Oyser, va intereseaza un review? Gliss Liquid Silk Conditioner, se lauda ca are keratina in compozitie si mi s-a parut destul de bun. Gelul de dus de la Yves Rocher, miroase minunat. Si, last but not least, untul de corp de la Fennel. Inca un produs cu miros delicios si care se absoarbe bine in piele.
Din imagine lipseste samponul, pentru ca am terminat cel de la Chi si cele pe care le am acum nu m-au cucerit inca. Mai vedem.

Pe unghii am jonglat luna aceasta cu...


 Flormar 429, Flormar M123, Milani Holo 'HD', Flormar Supershine 04 si OPI 'Red Hot Ayers Rock'.

Sper sa va fie de folos concluziile experimentelor mele, astept cereri de review si pareri. Scuzati-mi, va rog, tonul destul de sacadat, am primit o veste care m-a zdruncinat putin si am ales sa ma refugiez in scris. Eh, one of those days.



Astazi va doresc ganduri senine si incredere in voi. Kisses,

Alice

8 comentarii:

  1. Mi-a placut sa iti citesc postarea , a fost foarte completa :) Mi-ar placea sa scrii despre masca de par de la Oyser! Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, conteaza f mult pentru mine. Trec masca de la Oyster pe listuta :)

      Ștergere
  2. Foarte frumoase produsele, prea putine am folosit de acolo, de fapt ColorStay-ul si pensulica mi-au sarit in ochii doar :P
    Mi-ai starnit interesul cu iluminatorul de la Farmasi, o sa merg si eu la stand sa vad cum arata.
    ___________________________________________

    Sper ca esti bine totusi...sa ai o seara linistita!
    Pupici si ganduri bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiind prima postare, am prezentat cam tot ce am in rotatie permanenta. Probabil ca lunile ce urmeaza voi arata doar update-urile. Iluminatorul este foarte bune pentru pretul sau, cred ca am dat sub 15 lei pe el, chiar si mai putin. Voi fi bine, iti multumesc pentru gandurile bune :*

      Ștergere
  3. Cum e Pore Minimizer de la Sephora? Ce recomanzi pentru micsorarea porilor, si nu mascarea lor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pore Minimizer e un gel hidratant bun, dar n-am sesizat diferente majore in ceea ce priveste aspectul porilor. Un articol foarte bune despre problema porilor dilatati gasesti aici: http://pasagera.ro/solutii-pentru-punctele-negre-puncte-albe-si-pori-dilatati.html

      Ștergere