expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

marți, 17 aprilie 2012

Late wishes and a pair of shoes

Hristos a inviat!


Sper ca ati avut niste sarbatori minunate, departe de stress si de agitatia de zi cu zi. Eu m-am intors de la parinti, din taramul unde stick-urile de internet nu functioneaza cand ploua si fratii mai mici acapareaza calculatorul. Ca sa intelegeti de ce am absentat :d

Asa cum v-am promis in postarea anterioara, trebuie sa va arat noua mea achizitie, o pereche de pantofi Lust of Creation de care m-am indragostit de cum am desfacut coletul (si fie vorba intre noi, nici n-am avut rabdare sa plece curierul). Designerul Lust of Creation, Adriana Nedelea, posteaza pe pagina sa de FB ultimele modele pe care le-a creat, precum si produse care sunt pe stoc si care au mai mereu un pret mai mic decat cel de achizitie la comanda. Asa se face ca eu am platit 150 lei pe minunatiile acestea din piele.

Sunt intr-o nuanta neutra, decupati, cu tocul rezonabil si abia astept sa dea soarele sa ii plimb prin Bucuresti. M-am jucat putin cu ei si cu alte cateva accesorii, hope you'll like it. Cerceii sunt vintage, ceasul este Asos, iar accesoriul acela superb pentru par mi-a fost daruit de draga de Laura de la Zaysha.


Nuanta lor imi permite sa ii asortez atat cu noul meu plic supradimensionat de la H&M (cel cu snakeprint), precum si cu clutch-ul color block de la Dasha. Tonurile neutre sunt in general preferatele mele, iar bijuteriile aurii au devenit o prezenta zilnica in incercarile mele de a-mi accesoriza tinutele (acum cativa ani n-as fi purtat auriu nici daca imi depindea viata de asta, but things change).

Voi ce-ati mai cumparat? I'd love to know! Sa stiti ca nu fac postarile de acest fel ca sa ma laud or anything, doar simt nevoia sa va arat ultimele mele 'comori', ca unor prietene vechi.

Xo,

Alice

4 comentarii: