expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

marți, 3 aprilie 2012

Cheek combo: Benefit Hoola bronzer & Sephora blusher in Abricot plaisir

Hello,


Am revenit cu o postare rapida, in care vreau sa va arat ce folosesc eu pentru a-mi contura si a-mi nuanta obrajii. Este vorba de bronzer-ul de la Benefit - Hoola si de un blush luat la reduceri de la Sephora pentru minunata suma de 18 lei. Ma asteptam sa le folosesc mai rar decat am facut-o, sunt atrasa in general de nuante mai luminoase de piersiciu si evit conturul foarte pronuntat - avand o fata taaaare palida. Dar am tot experimentat cu ele si am ajuns sa le port atat impreuna (mai ales seara), cat si separat. Blush-ul a intrat in rotatia zilnica si rezista destul de bine.

On to the pictures:
 Miniatura de Hoola o am dintr-un set pe care l-am gasit prin februarie in Sephora, aproape nu imi venea sa cred ochilor. Produsul este foarte fin macinat si are o textura absolut mata. L-am folosit pentru contur, ca fard in pliul ochiului, este destul de versatil.
Side note: din aceeasi categorie, de produse carora le shimbam utilitatea primordiala, va voi arata zilele urmatoare un fard de ochi de la Farmasi care a ajuns unul dintre cele mai iubite blush-uri pe care le am.
Hoola se comporta impecabil, rezista intreaga zi pe fata. Singurul defect pe care i-l gasesc este ca, in unele dimineti, mi se pare putin prea inchis pentru mine. Si atunci apelez doar la...

Sephora Blush me! Abricot plaisir, numarul 6

Arata destul de ciudat in cutiuta sa, dar se aplica intr-o nuanta de piersica rumenita si rezista, dupa testele mele, cam 6-8 ore. Pe un ten uscat, probabil chiar mai bine. Are sidef auriu fin in compozitie si eu il aplic cu pensula in unghi de la Sigma, F40. Am incercat si cu altele, dar o prefer pe aceasta. Orice pensula unghiulara, moderat de moale will do.

Nu cred ca as cumpara un blush de la Sephora la pretul sau intreg (aprox. 50 lei), as cumpara mai degraba Sleek,  un Milani de pe beautyjoint etc. Dar la 18 lei consider ca am facut o mica afacere. Sper sa il gasiti la urmatoarea repriza de reduceri.

Va las cu un swatch facut in lumina naturala.

 Voi spre ce blush/bronzer intindeti mana cel mai des?

Sweet and wonderful dreams,


Alice

15 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Daaa, imi place atat de mult sa fac swatch-uri la blush-uri, va mai arat saptamana asta cateva :d

      Ștergere
  2. Arata intradevar f bine, iar felul in care scri imi place. Am mai descoperit un blog interesant, care merita citit:) felicitari si ..spor in continuare:) te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. mereu trag la pudra iluminatoare...desi ma atrag blush-urile si am cateva le folosesc ft rar :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Huh ! Te rog eu scoate chestia aia cu verificare de cuvinte la comentarii ca e deranjant (cel putin pentru mine , am stat 2 min sa descifrez cuvintele alea )

    Pupiiiiiiii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hello, am sa fac ceva in acest sens. Multumesc de vizita, te pup!

      Ștergere
  5. Arata bine! mai nou, folosesc doar blush-uri sidefate, imi place cum arata ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu tot spre cele sidefate intind mana cel mai des, dau un glow frumos

      Ștergere
  6. Răspunsuri
    1. Poate mai apare un set din acesta cu miniaturi la Sephora, eu le ador!

      Ștergere
  7. Răspunsuri
    1. L-am testat la Sephora, miroase delicios. Multumesc de vizita :d

      Ștergere