expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

luni, 6 februarie 2012

My first haul!

Buna, girls! (Sper ca arunca cineva un ochi pe aici... :D)


Vreau sa va arat astazi una din comenzile mele pe Strawberrynet, aliatul meu de nadejde. Ma fascina de ceva vreme Undercover pot (Secret camouflage & Secret concealer) de la Laura Mercier. Citisem despre el pe atat de multe bloguri, iar cand l-am vazut la 37 lei... a trebuit sa il am. Varianta pe care o am eu este in format travel size, dar cred ca cele 2 grame imi vor ajunge ceva timp.




Mi-am mai luat un sampon Chi Infra Moisture Therapy, un ulei de par de la Fekkai si am primit cadou un gloss Juicy tube de la Lancome. Despre produsele pentru par voi vorbi intr-o alta postare, mai jos va arat cateva fotografii cu "captura" si swatch-uri (la care mai am de lucrat).


De Undercover pot sunt chiar incantata, are atat o portiune pentru a estompa cearcanele, precum si una care e menita sa ascunda roseata si iritatiile de pe fata. Stanga - Secret camouflage, dreapta - Secret concealer. Portiunea de camuflaj este mult mai uscata decat anticearcanul si are tonuri pronuntate de galben, pentru a contrabalansa roseata de pe ten. Concealer-ul este cremos, adera foarte bine la pielea de sub ochi si are tonuri peachy, pentru a lupta cu hiperpigmentatia din zona cearcanelor. Pe acesta din urma il aplic cu o pensula plata sau cu degetul, cred ca e chiar mai comod cu degetul - in diminetile grabite.
Mi-am bagat degetele in el de cum am deschis pachetul, excuse the messiness!  
Jos corectorul, sus anticearcanul

Gloss-ul este aproape transparent, cu shimmer auriu prin el si chiar rezista. Nu ma deranjeaza ca e putin lipicios atata timp cat nu aluneca de pe buze - that i hate!
P.s.: Prima poza este un mic colaj, include o gentuta de la Bsk (35 lei, hello reduceri!), doua bratari de la Accesorize (8, respectiv 20 de lei), un blush de la Sephora (18 lei) pe care il voi prezenta mai pe larg some other time si doua farduri de la Artdeco.

Realizez ca sunt la inceput si o vreme voi vorbi aproape singura pe aici, daca v-ati decis sa imi acordati o sansa si aveti intrebari le astept cu drag!


Have a wonderful night!

10 comentarii:

  1. Ah, cat imi place gentuta :)! La Undercover pot m-am gandit si eu o vreme, insa cearcanele mele sunt mult prea vinetii pentru LM, imi trebuie heavy duty stuff...cum zice hubby, ceva gen lavabila :))!
    Welcome :*!

    RăspundețiȘtergere
  2. Yeey, primul comentariu! Thank you, m-am indragostit si eu pe loc de gentuta, ma uitam in jur si nu-mi venea sa cred ca am gasit-o la reduceri. Pentru cearcanele tale poate nu chiar lavabila :))), dar am mai auzit lucruri bune despre Hard Candy glamoflauge... din pacate il gasesti doar pe ebay pbb. Here, look http://nouveaucheap.blogspot.com/2011/01/review-hard-candy-glamoflauge-heavy.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. OMG, m-ai omorat :))! Iar am (inca) un concealer pe lista...tu si Monica (Pisica Albastra) ma corupeti la cumparat de alte anticearcane !

      Te astept cu, cat mai multe postari, imi place stilul tau de a scrie ;)!

      Ștergere
  3. Daaa, am vazut si postarea ei, good one! Si multumesc, it means the world to me :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte draguta geanta :D Sa o porti sanatoasa. Am si eu setul asta de la Laura Mercier, bine ca mi-ai amintit de el. O mica sugestie: blogrollul nu ar trebui sa fie in sidebar? mie imi apare aici, sub comentarii. Spor la scris! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de vizita si de aprecieri! Eu folosesc zilnic duo-ul de la LM, chiar sunt multumita. Si daaa, stiu de blogroll, se incapataneaza sa stea acolo, ma enerveaza teribil. Cred ca o sa fac research in seara asta de un nou sablon. Te mai astept :*

      Ștergere
  5. Heh, tot cu Laura Mercier Undercover am iesit si eu victorioasa de pe strawberry :P Si confirm ca a meritat :D Acum am vazut geanta :D sa le folosesti cu multa, multa placere!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte draguta geanta! Sa o porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc! nici nu am apucat sa o scot in oras, astept primavara :D

    RăspundețiȘtergere