expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

luni, 31 august 2015

Cateva favorite ale lunii august si un gand

... sau doua :)

Hello, ladies!

Scriu aceste randuri aproape cu superstitie, pentru ca de fiecare data cand m-am gandit sa intru pe blog si sa va povestesc noutati tot am patit cate ceva. Fara melodrama va spun ca uiti sa scrii despre nimicuri frumoase cand primesti vesti rele si jonglezi cu atacuri de panica. Dar trec, luptam cu toate.

Astazi m-am gandit ca merita sa sarbatorim ultima zi de vara cu niste recomandari si cateva fotografii cu pisici :) Va promit ca veti zambi daca dati scroll mai jos!

M-am machiat putin-putin luna aceasta, dar cand am facut asta am apelat la farduri crema pentru ochi si la produse bronzante pentru fata. Slabiciunile tipice.
Fondul de ten Max Factor si-a castigat locul in inima mea, facand casa buna si cu gelul cu spf destul de cremos. Pudra preferata nu am la momentul acesta, am cateva meh si din pricina aceasta astept cu nerabdare o comanda cu bunatati de peste mari si tari.

Bronzerul Cargo e un favorit mai vechi, ma straduiesc sa il termin. Arata ca mai jos, e cel din mijloc.


Rujul creion de la Yves Rocher a fost una din revelatiile verii, vi l-am aratat si in postarea aceasta. Abia astept sa il port si cu parul in vant, o palarie de stofa si o jacheta neagra de piele. Am o imagine in minte, abia astept sa o pun in aplicare.

Am primit acest ceas de la Cluse de la colegi si l-am purtat destul de mult (in conditiile in care eu alternez ceasurile). A fost foarte-foarte ok la pret si imi place la nebunie. E un auriu puternic, iar fata sa e albastru intens (n-a iesit nicicum asa in poze).

Last but not least, am o mascara favorita si va voi povesti mai multe in postarea viitoare. Este Wycon, mai jos un preview.

In rest, am jonglat cu gelurile de dus Yves Rocher, am mai consumat un flaconas de Maroccan Oil (tot uit sa il fotografiez) si un borcan de ulei de cocos (Solaris, cum altfel). In prima imagine vedeti un inel no name de la magazinasul din statia de metrou, mi s-a parut foarte special si merge de minune langa unghii in culori puternice.

Va prezint ghemotoacele din vecini. Sunt bebelusii unei pisici pe care o indragim foarte mult. E o lipicioasa care se strecoara din curtea vecinilor, impreuna cu puii dintr-o generatie mai veche, ca sa se joace cu noi. De-as putea sa va arat cum ne intampina cand ajungem langa casa si mergem asa, cu alai, pana in fata blocului :) Intre noi fie vorba, as cam 'fura-o' pe pisica sa o sterilizez dar... nu-i a mea. Poate o convingem pe vecina pe viitor.
Va las cu o imagine linistitoare din parcul meu preferat. Am petrecut o duminica tare frumoasa acolo cu domnul sot, mancand inghetata si facand fotografii pentru o postare viitoare.

Voi cum mai sunteti? Abia astept sa citesc cateva cuvinte de la voi :)

Va imbratisez,

Alice

12 comentarii:

  1. Si nu zici nimic de inelul ala frumos, a? Rusiniiica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica de unde de la magazinas? Este multe magazinase! :))

      Ștergere
    2. Hahaha, de la Piata Sudului of all places :)) Cred ca au ceva similar si la Unirii.

      Ștergere
  2. Omg ati pozat pentru outfit post? Abia astept sa vad!
    Pisoii sunt geniali, iar daca portocala este fetita I call dibs! :)))
    Abia astept sa incerc si eu mascara Wycon, o inaugurez luna asta.
    Hugs!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da si nu, ca sa zic asa :)) Portocala se da hard to get, nu am vazut-o de aproape ca sa imi dau seama. Urmeaza review la mascara, hope you like it :)

      Ștergere
  3. Arata foarte bine bronzerul si cutia in care e pus.

    http://strumfette.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce dragute sunt pisicii, mai ales cel roscat ^_^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intre timp au mai crescut, s-au facut dolofani si simpatici :D

      Ștergere
  5. Alexandra... cele bune sa se-adune, cele rele sa se spele! Ce ne-am face, ce-am mai fi fara speranta?!
    Am folosit si eu in urma cu niste ani fdt MF, i-am fost fidela timp indelungat; au intervenit altele pe fir apoi!
    Genele tale arata superb cu acea mascara, voi merge sa ii citesc review-ul, vad ca e deja scris! Deduci tu ca am fost tare in urma cu stiinta in ceea ce priveste blogosfera - traiesc o toamna minionesca si inca nu am reusit sa reglez ritmul si sa ma ocup bine de toate! :))
    Daca tot spui Solaris, pe cuvant de cercetas ca mi-am propus o masca cu ulei de cocos si ulei de migdale dulci pentru azi,mai aveam nevoie doar de un imbold si tu mi l-ai dat!
    Pufoasele protagoniste prezentate in fotografii, cu blana accesorizata cu raze de soare, mi-au adus zambet si un strop de senin!

    Te imbratisez, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere