expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

marți, 9 decembrie 2014

Despre intalnirea bloggeritelor sau #DBBM3

Hello, my ladies!


Aproape ca am cautat butonul de 'Postare noua'. it's been long. M-am gandit la voi mereu, va zic asta cat se poate de sincer. Doar ca... life sucks sometimes. And people get sick, loved ones. Nu sunt in stare sa detaliez, mi se invart toate in cap, toate momentele in care omul acesta drag mi-a fost alaturi, cum a dansat cu mine la nunta, cum m-a invatat sa pasesc ca o domnisoara, nu ca un baietoi, cum mi-a cumparat carti cand mi le doream... sunt clipe cand abia merg pe drum. Dar fiecare zi e o lupta si eu fac tot ce pot sa ajut. Sa imi trimiteti ganduri bune, ca avem nevoie.

Pentru ca pentru mine cosmeticele reprezinta o evadare si o distractie, mi-am propus sa scriu cat de des imi va permite timpul si sa va arat cateva noutati. Sambata am participat la #decemberbeautybloggersmeeting3 si bine mi-a facut aceasta evadare! E frumos sa te intalnesti cu oameni care vorbesc aceeasi limba, care ofteaza la union cu tine la vederea unui fard crema sau a unui ulei magic pentru par. 

Topline amenajase la Cafe Tabiet, gazda noastra, un mini salon mobil de manichiura, unde am reusit sa imi pictez si eu unghiile. Cred ca am nimerit cele mai simpatice specialiste in nails, ca sa nu mai spun ca au fost foarte rapide. Va arat si o fotografie din timpul aplicarii, daca n-as avea gura asa mare ar fi super. Macar imi straluceste parul.
Iata ce a rezultat. Am ales o oja din gama Vinylux, o minunatie rose gold care m-a facut sa imi admir singura unghiile prin autobuz.
Si inca una :)
Aceasta oja se aplica fara baza, are doar un strat subtire de topcoat dupa si arata impecabil de zile intregi.

Cum spuneam si pe Facebook, Top Line mi-a purtat noroc si am castigat la tombola calendarul Advent Babor. Never had one, it's so lovely!
Abia ieri am apucat sa il cercetez mai atent si am deschis vreo 8 usite de incantare. Da, m-am trezit cu pielea mai moale azi dimineata :)

La eveniment s-au lansat in avanpremiera doua produse care mi-au trezit interesul: mascara in imaginea de mai jos si La Roche Posay Cicaplast Mains, o crema pentru maini care promite hidratare in profunzime si diminuarea semnelor de imbatranire. Adiana i-a facut o analiza pe ingrediente aici.
Rimmel Scandaleyes Extreme a facut drum lung pana la #dbbm3, fiind adus in tara in numar limitat - pentru norocoasele de noi. Mirela Vescan a reprezentat brandul, ne-a explicat pasii corecti de rimelare a genelor unei cliente ('o rogi sa priveasca spre genunchi') si ne-a oferit o demonstratie de aplicare a produsului.

Iata si cum arata pe genele mele. Are o pensula din plastic care m-a intrigat, cu peri de forme diferite pe laterale. Separa si lungeste genele fara probleme, nu le-a lipit (cum fac alte mascara la inceput).
In diferite lumini si ipostaze, am aplicat doar un strat consistent. Nuanta este, fireste, Extreme Black.

Mi-a placut tare mult si de Laura Musuroaea si Ana Sipciu de la Google si Youtube, pe care l-am tot atacat cu intrebari. Tare mi-ar placea sa am timp sa produc continut pentru Youtube. Nu sunt eu cea mai camera friendly persoana, dar altfel v-as arata atunci rujuri &co :)
L-am vazut in actiune pe Marian Tanase de la Numeric Proof, de la care am invatat cateva trucuri si care cred ca ne-a lungit considerabil wishlist-ul de produse. Il vedeti mai jos in actiune, a 'pictat' pe pielea frumoasei noastre Katynel.
Si rezultatul:
Cam atat despre #dbbm3. Veti mai auzi de acest eveniment, pentru ca am primit produse care merita review-uri, deja am testat cateva.

Multumesc fetelor pentru invitatie, Iuliei si lui Iulian Sima pentru fotografii si sponsorilor pentru generozitate, bineinteles. 

Moşii de anul acesta au fost:
Si Solaris, brandul meu de suflet https://www.facebook.com/SolarisPlant

Va imbratisez si va promit un giveaway consistent in curand pe blog, stati pe aproape.

Love,

Alice

4 comentarii:

  1. Ce bine mi-a parut sa te revad - desi parca tot n-am stat suficient de vorba nici de data asta!
    Succes si curaj iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. In primul rand multa sanatate persoanei in cauza si tie multa putere! Viata intreaga este o lupta, mai ales cand te confrunti cu o boala. Din pacate stiu acest lucru din experienta!
    Manichiura si machiajul arat exceptional. Acest gen de evenimente sunt intodeauna minunate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Citind paragraful initial, mi-a venit sa te strang in brate! Tare, tare!!! Trimit toate gandurile bune si spun : Doamne ajuta!

    Imi place manichiura (o nuanta similara are cea postata de mine pe blog la ultimul notd). Pe genele tale, arata perfect noua mascara! Ma bucur ca ai avut prilejul de a te deconecta alaturi de persoane cu care rezonezi!

    Calda imbratisare! :)
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere