expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

luni, 3 septembrie 2012

Noua mea culoare de par si review pentru L'Oreal Recital Preference

Buna fetelor,

Iata ca a venit si momentul sa va povestesc cum mi-am colorat parul cu noua vopsea de la L'Oreal. Si cand spun poveste, I really mean it. Dar mai intai sa va arat o fotografie cu rezultatul, ca sa vedeti ca a meritat.


Avand in vedere jocul de lumini si umbre, puteti observa cum arata culoarea in ambele ipostaze. What do you think?

Eh, sa incepem. Miercurea trecuta pe la pranz m-am gandit ca ar fi cazul sa fac ceva cu radacinile acelea care ma tot mustrau din oglinda. Aveam de ceva vreme doua cutii de vopsea trimite de cei de la L'Oreal Romania, asa ca m-am gandit ca e cazul sa fac ceva in acest sens. Varfurile mi le-am taiat cu o saptamana in urma, eram la un pas de un nou look. Or so I thought, vecinii mei au fost de alta parere.

Ca sa nu uit, asa arata ambalajul, am introdus si o fotografie cu ingredientele, in caz ca doriti sa le cercetati mai in amanunt.

Ce model frumos, nu credeti?
Click pentru detalii
Aici se vad treptele de colorare. Eu am pornit de la un pigment mai puternic, de asta rezultatul e putin diferit

Acum ca v-am prezentat aproape toate fetele ambalajului, sa va arat ce am gasit inauntru.


O pereche de manusi negre, intr-un recipient de plastic, in forma unui ou. M-am simtit ca in CSI cu ele, sunt diferite fata de cele transparente intalnite la alte produse. Gelul colorant. Crema revelatoare. Balsamul, care deja a intrat la favoritele lunii, e foarte bun.

Am introdus gelul colorant in recipientul cu crema revelatoare, am amestecat bine si apoi am inceput sa il aplic pe par, folosind orificiul din varful capacului. Ce am observat din primul moment este ca textura acestui produs e destul de uleioasa, colorata translucid intr-o nuanta de zmeura (in cazul meu) si ca... miroasea rau de tot. Asa de puternic, ca mai aplicam niste vopsea, mai ieseam din baie sa trag o gura de aer. But what are you gonna do, sunt produse chimice la urma urmei.

Cred ca este necesar sa precizez ca m-am vopsit singura-singurica, I'm independent like that. Si nu am avut probleme, goluri sau portiuni unde n-am aplicat. Ce va recomand este sa rugati pe cineva sa va verifice progresul aplicarii la spate, pentru ca fiind o vopsea aproape incolora, nu va veti da seama daca ati aplicat chiar peste tot. Eu am ales sa acoper radacinile, sa astept cateva minute, iar apoi sa acopar tot firul de par in vopsea. Timp in care vecinilor mei li s-a parut interesant sa opreasca apa... cu totul. Eu am observat la finalul celor 30 de minute de asteptare si va jur ca n-am mai fost asa furioasa de mult timp.

Nu va mai plictisesc cu peripetiile mele demne de Vestul salbatic, va spun doar ca m-am clatit pe par cu apa imbuteliata... rece. La final, pentru ca nu am mai avut cum aplica balsam, asa arata parul meu.

Scuzati calitatea, am folosit telefonul, iar parul era inca ud

 Si ca sa trecem la partea de review propriu-zis, pot sa va spun ca vopseaua s-a comportat ok, mi-a acoperit firele albe (iar eu am cateva) si nu mi-a murdarit vreo perna. Dupa cum puteti observa, facand o comparatie intre culoarea de par a modelului si cea obtinuta de mine, exista o mica diferenta. Dar este oarecum firesc, fiind vorba de un par mai inchis decat ultima treapta prevazuta pe ambalaj. Dupa a doua spalare, nuanta s-a definitivat si pot spune ca imi place tare mult ca bate in aramiu. Am mai avut parul vopsit asa in facultate si chiar imi era dor.

 Iar cum ieri a fost frumos si soare, am facut cateva fotografii cu noua mea podoaba capilara.

Mai la umbra...
Si in soare, full option

Mama mi-ar spune sa-mi dau bretonul din ochi :D
Se intrevede putin din machiaj, but I'm no expert
Va voi tine la curent cu felul cum se comporta vopseaua, sper sa fie 'cuminte' si sa se mentina mult timp.

Va place rezultatul? Voi cu ce va vopsiti in mod curent?

Xo,

Alice

31 de comentarii:

  1. Îmi place rezultatul, arată foarte natural.

    www.zadinblog.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumoasa esti. Imi place culoarea care a iesit si iti sta bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. A meritat efortul! Chiar ti-a iesit foarte frumos,mult mai frumos decat pe ambalaj (unde era mai deschisa nuanta si mai artificiala).
    Sper sa se mentina cat mai mult, cum iti doresti si tu dealtfel!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, a meritat aventura. In postare am uitat sa zic ca imi faceam parul zilele trecute si mi-a murit peria rotativa de la Rowenta... le-am patit pe toate :)) Iti multumesc si ma bucur ca iti place!

      Ștergere
  4. Foarte frumoasa culoarea !Cam asa ceva imi doresc si eu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Si eu mi-am dorit culoarea asta mult timp, am nimerit-o prin primul an de facultate si... acum.

      Ștergere
  5. Vaaaai , aceeasi culoare vreau si eu sa ma fac :(( Dar am parul saten inchis si nu stiu cum sa procedez . Se prinde culorea cu vopseaua asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce am invatat eu in toti acesti ani de cand ma vopsesc este ca, daca vrei o culoare de acest fel, trebuie sa cauti o vopsea cu subton auriu/aramiu (mai sunt si alte culori in gama de la L'Oreal, daca o preferi pe aceasta). In nici un caz un blond cenusiu sau altceva cu subton rece. M-am uitat din nou la tine pe blog, sa iti studiez parul. Eu cred ca eram ceva mai deschisa decat tine inainte sa aplic culoarea asta, deci poti merge un ton, doua mai deschis. Cel mai bine este sa studiezi un catalog inainte sa alegi nuanta. Te pup!

      Ștergere
    2. Am inteles ideea :) De unde ai cumparat-o? Pup!

      Ștergere
    3. Mi-au trimis-o cei de la L'Oreal, e vreo 35 de lei in supermarket.

      Ștergere
  6. Mie mi-a tinut doar 2 saptamani satenul intens pe care l-am avut initial. Si l-am "tratat regeste" cu 100 de produse cu filtre UV, masca hidtratanta & so on.
    Bine, nici acum nu arata urat, dar s-a transformat intr-un saten deschis, sters.
    Sunt curioasa cat o sa-ti reziste tie. Pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am culoarea de aproape o saptamana, sa vedem ce iese :) Si eu sunt tare curioasa, poate voi mai face un set de fotografii. Te pup!

      Ștergere
  7. Superba este nuanta, imi place mult! Eu ma vopsesc de ani de zile cu Garnier, negru intens si sunt multumita...acopera foarte bine firele albe!

    RăspundețiȘtergere
  8. Te prinde bine aceasta culoare!

    Te invit pe blogurile mele!

    http://valentinabucur.blogspot.com
    http://pilulademinte.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi place mult culoarea, am fost si eu vopsita la un moment dat ceva asemanator si lumea zicea ca ma prinde foarte bine. Poate o sa revin la ea in viitor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intotdeauna mi-au placut culorile de acest fel, cu tenta de aramiu. Eu sigur voi repeta experienta, poate voi adopta ceva putin mai deschis.

      Ștergere
  10. A iesit frumos! E greu cu nuantele de blond... Si eu am vrut sa imi iau nuanta Havana, dar nu aveam parul destul de deschis la culoare. Poate alta data.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e tricky. Acum chiar am fost multumita, dar am mai nimerit cate un blond cenusiu in trecut si nu prea mi-a picat bine. Ms de vizita!

      Ștergere
  11. Mama, mama ce culoare frumoasa ti-ai tras <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu? Mi-a placut la nebunie nuanta asta, stralucea asa frumos in soare. Acum sunt o tzara mai blonda, ai sa vezi tu :D

      Ștergere
  12. Daca sunt satena si as vrea sa ma vopsesc un blond aramiu, ar trebui sa ma decolorez? Iti multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, eu nu m-am decolorat inainte, dar nu stiu daca ar fi indicat sa faci ca mine. Poate poti discuta cu un consultant in magazin sau poti pune o intrebare pe pagina de FB a L'Oreal Romania. Npc, succes, sper sa iti iasa ok!

      Ștergere
  13. Ai folosit un tub sau doua de vopsea?

    RăspundețiȘtergere