expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

joi, 1 ianuarie 2015

La multi ani, doamne dragi!

Sursa: reddit.com
A venit 2015, un an pe care mi-l doresc mai frumos si mai linistit ca 2014. In afara de nunta noastra si de o schimbare minunata in cariera... 2014 nu a fost chiar ce mi-am dorit. Chiar si asa, raman recunoscatoare pentru oamenii noi pe care i-am cunoscut, persoane dragi care mi-au fost alaturi cand mi-a fost mai greu. Pe final de an am primit o veste urata, dar multe ganduri bune din jur. Am intampinat cu bratele deschise si doi nepotei, unul face astazi 4 zile iar eu abia astept sa il vad si sa il rontai putin.


Se anunta un an incarcat, pentru care nu imi fac vreo asteptare. Sanatosi sa fim, chef de munca si de plimbat avem sigur. Preconizez ca ne vom specializa in babysitting, sa speram ca pisicile ne-au educat bine :) Vom dansa la nuntile unor oameni dragi, pe care abia astept sa ii vad emotionati si imbracati la patru ace.

M-a prins 12 noaptea extrem de racita, vorbind pe nas si fara pic de machiaj pe ten... rusine sa imi fie. Dar asta nu inseamna ca n-am de gand sa ma imprietenesc din nou cu pensulele in curand. Am in minte un proiect, unul din putinele obiective reale pe anul acesta, sper sa fie prilej de bucurie pentru unele dintre voi si sa reusesc sa imi fac timp de el.

Daca este vreo zana pe frecventa, ii marturisesc ca nu mi-ar strica vreo 3 ore in plus pe zi, asa ca o magie ar fi de mare folos. Inca n-am invatat cum sa functionez cu 4 ore de somn pe noapte :)

Pentru ca suntem pe un blog de beauty, fara doar si poate, tin sa va arat cateva noutati intrate la inceputul lunii decembrie in viata mea, lucrusoare despre care mi-am formulat deja o parere si care va vor fi prezentate cat de curand pe larg (cine scrie de pe 1 ianuarie pe blog scrie tot anul?).
Atat va spun, pudra aceea e mi-nu-na-ta! Nu degeaba e Bourjois ruda cu Chanel, ca sa zic asa.
Intre mine si nuantele de rosu Melkior e o poveste de iubire veche - fie ca vorbim de oje sau ruj.

Daca ati ajuns pana aici, va rog sa imi spuneti ce obiectiv v-ati propus pentru 2015. Poate fi ceva cat de mic, dar important pentru sufletul vostru. Am o surpriza mica de inceput de an pentru una dintre voi.

Va imbratisez si va doresc sa puneti capul pe perna in fiecare seara cu puterile imputinate, dar bucurie ca ati mai facut un pas in directia dorita.

Iar doamnelor din blogosfera care mi-au scris atatea vorbe de drag si de apropiere in ultima vreme... all the love! Eu zic ca suntem intr-o frumoasa bula, cu preocupari mai presus de cel mai nou ruj si cea mai noua geanta. Va spun eu, sunt oameni frumosi in spatele blogurilor :)

Huuuugs

16 comentarii:

  1. 2015 sa vina cu vesti bune si cu multa sanatate! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti doresc un 2015 mai bun decat 2014 :) sa zambesti mai des si sa dormi mai mult, sa ai parte de liniste si oameni dragi sanatosi.
    Eu pentru 2015 mi-am propus sa citesc mai mult decat in 2014 :) in 2014 am (re)inceput sa citesc intr-o veselie si vreau sa continui tot asa... uitasem fericirea si pacea pe care ti-o poate aduce o carte buna...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa fie! Lectura placuta, cartile sunt si prietenele mele vechi. Imi dai adresa ta intr-un mesaj?

      Ștergere
    2. Adresa mea? hai ca-ti trimit un mesaj :)

      Ștergere
  3. Uite, eu la un astfel de rar Om frumos am venit acumin vizita! Deloc intamplator: e prima vizita pe care o fac in blogosfera pe 2015! :)
    La multi ani, Alxandra! Intorc mii de ganduri bune catre tine! Vesti bune, vesti frumoase sa te surprinda mereu in acest Nou An!
    Kisses, lady! :)
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi cer scuze pentru erorile intervenite la redactare!

      Ștergere
    2. Te intampin cu mult drag, sa fie un an bun si pentru voi!

      Ștergere
  4. Sanatate, curaj si optimism iti doresc eu! Sa ne vedem cu bine, sa ne citim cu drag si sa dansezi cu spor la nuntile alea.
    Vad cateva preferinte comune in poza ta de sneak peak, sunt absolut indragostita de 3/4 produse de acolo.

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani! Sa fie 2015 un an mai bun, iar toate problemele actuale sa se remedieze cat mai rapid! Sa ai putere si optimism, o sa fie bine! :) Hugs

    RăspundețiȘtergere
  6. An nou fericit, cu sanatate!
    Iti doresc toate cele bune, multa putere ca sa infruntam fiecare zi... cu toate cele aferente!
    Sa ne citim cu bine, sa avem parte de bucurii!
    Te pup, draga mea, te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani, sa ai un an mai bun si spor la babysitting :).

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi, multi ani frumosi, fara probleme de sanatate sau de orice alta natura! Sa fii fericita, alaturi de oameni dragi!
    Frumoasa culoarea rujului, pe gustul meu cel putin!
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere