expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

marți, 4 noiembrie 2014

Tuns si coafat la Michelle Anti Ageing and Dental Clinic

Hello, my girls!


Ma tot gandeam de ceva vreme cum sa ma tund. Am scris chiar si aici, pe blog, ca as face o schimbare majora. Iata ca a venit ziua cea mare. N-am ajuns chiar la bob, dar clar am taiat ceva din coama initiala. Se pare ca, in acest caz, legea atractiei a functionat. La cateva zile dupa articolul in care imi proclamam intentiile, am primit invitatia de a incerca cateva servicii ale centrului de frumusete Michelle. Si am ajuns cateva zile mai tarziu, pe o ploaie nesuferita, pe strada discreta si eleganta de pe langa Piata Dorobanti. 
Ca sa ma vedeti mai bine :)

Salonul e decorat cu gust, iar personalul mi s-a parut foarte politicos si cu bun simt. Nu e acelasi zumzet enervant ca in alte locuri, poate si pentru ca activitatile sunt segmentate pe diferite incaperi. Exista multiple camere dedicate tratamentelor corporale, sesiunilor de epilat, coaforului s.a. Au inclusiv un cabinet dentar cu dotari de top. Mai au si o camera all in one, in care va puteti rasfata din cap pana in picioare. Nu exagerez, priviti si voi.
Eu vizualizez o petrecere a burlacitelor pe cinste organizata in aceasta incapere.

Pe mine m-a tuns Florentina, care mi-a lasat o impresie foarte ok. In timpul cat am discutat despre ce imi doresc si cat am schimbat impresii despre nuante ale parului... in alte parti as fi fost deja tunsa! Mi s-a intamplat acum ceva vreme. Si cred ca am pierdut atunci ceva fire de par in timpul operatiunii, unii stilisti sunt nitel grabiti. Acum n-a fost cazul. In plus, am mers la ea proaspat vopsita cu un produs din comert. Majoritatea stilistilor isi fac o misiune din a critica marcile generice, fara a analiza in profunzime rezultatul. Ea a abordat totul cu relaxare, si-a desfacut coada si mi-a aratat ce layers are in par, mi-a sugerat cateva produse. Si m-a tuns pe uscat, pentru a avea mai mult control asupra texturii parului meu. 
Cam asa aratam cand am ajuns acasa, dupa ce m-a si plouat putin. Ca doar uit umbrela in moment cheie, cum altfel? Dupa tuns mi-a fost spalat parul cu produse L'Oreal, pe varfuri a folosit un serum uleios de la Kerastase, iar pentru fixare o spuma extrem de fina (care se pulveriza asemeni unui fixativ) de la Alterna. Planuiesc o investitie in viitor, a lasat parul foarte bouncy si complet lipsit de zone rigide.
I need this! Sursa
Ca sa ma simt si mai rasfatata, in timp ce Florentina se ocupa de parul meu, colega sa Florina a avut grija de unghiile mele. Mi-a facut cea mai frumoasa forma, am aratat-o tuturor. Am primit tratamentul complet, cu accent pe lucrurile pe care le apreciez eu la o mani reusita: impingerea cuticulelor, ulei pentru hidratare, masaj cu un produs de lux, precum si o culoare minunata (zic eu, stiu ca nu e pe placul tuturor).
Si da, oja se asorta cu bluza :)
Este vorba de nuanta Tweed and tails de la Ciate. A rezistat vreo 3 zile jumatate, pana m-am gandit eu ca bucataria are nevoie de o sesiune de curatare. Asta ca sa nu credeti ca imi petrec zilele doar prin saloane ^̮^

Cam asta a fost experienta mea la Michelle Anti Ageing and Dental Clinic. Eu va sfatuiesc sa incercati macar un serviciu, au un personal care isi da silinta sa obtina cel mai bun rezultat. Si n-o spun doar pentru ca am fost invitata lor, as fi platit bucuroasa pentru tunsoarea mea. Inca o precizare... sunt sigura ca nu sunt singura persoana care, odata ajunsa pe scaunul unui coafor, am simtit un sentiment de neliniste amestecat cu obligatia contextuala de a face small talk etc. Aici n-a fost cazul, avusesem o zi atat de lunga la birou, eram atat de obosita... si totusi am facut click. Am sporovait cu drag impreuna pe diverse teme si, mai ales, mi-au castigat usor increderea. Iar eu nu imi las parul pe mainile oricui.

Va astept cu drag intrebarile daca am omis ceva. Au produse Wella, Joico, L'Oreal, Alterna Caviar s.a. La mani-pedi sunt disponibile branduri ca Orly, Ciate, Opi. Au atat lacuri clasice, precum si oje semipermanente. Iata si lista de preturi, nu trebuie sa spargeti toata pusculita pentru ei.
Ce spuneti, ati merge la ei? Va place noul meu look? Astept cu drag pareri pro sau contra :) Va imbratisez!
Classy
Zi frumoasa, fete dragi!

Alice

18 comentarii:

  1. Iti sta bine! :) Iar oja e chiar frumoasa. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu ma pot impaca cu numele salonului...adica te tunzi si te duci si la dentist sau cum?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inteleg ce zici, dar imi inchipui ce au vrut sa faca si ei: un centru unde mergi si ai grija de aspectul tau cap-coada. Cred!

      Ștergere
  3. Imi place cum iti sta! Si iti admir inca noua nuanta a parului. Sa pui mai des poze cu tine, poate ma obisnuiesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, stiu ca te-ai mirat pe Instagram :D Sunt in testari, sper sa reziste, blondul are tendinta de a iesi la suprafata.

      Ștergere
  4. E super rezultatul final!
    Ai dreptate. Si eu consider obositoare necesitatea de a sta de vorba cu coafeza despre tot felul de nimicuri. Mai ales ca de multe ori ele nu tac deloc, iar eu privesc cu atentie cum mi se taie vârfurile mai mult decat as fi vrut :)
    Ioana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma asteptam la atatea reactii pozitive, multumesc mult! Exista, cum spuneam, persoane obositoare. Ma bucur ca n-a fost cazul aici. Te pup!

      Ștergere
  5. Sa stii ca ai iesit superba din salonul acesta, tunsoarea iti vine de minune si se vede ca e bine executata, iar unghiile sunt deosebite, intr-adevar au o forma perfecta! Sa-ti fie de bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cum ziceam, eu adooor culoarea parului iar tunsoarea chiar este reusita! :D Hugs

    RăspundețiȘtergere
  7. Mmm, parca ma simt si eu fresh acum, dupa ce am citit postarea! :D
    Tunsoarea e de nota 20, nuanta parului - adorabila iar unghiile chiar au o forma foarte frumoasa! Ma bucur sa mai citesc si despre experiente placute, reusite!
    Lady, you look wonderful!!! :)

    Hug and kisses!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum le zici tu din condei :* Si eu ma bucur ca am avut o vizita reusita la ei, am fost mult mai relaxata ca la alte saloane (uneori ma crispez teribil pe scaun cand ma tunde cineva si am emotii).

      Ștergere
  8. Îți stă super bine! Să-ți fie de bine :)

    RăspundețiȘtergere