expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

vineri, 10 octombrie 2014

Trucul meu pentru un par cu volum

Hello, ladies!


Stau si ma gandesc la perioada liceului, cand ma trezeam dimineata cu parul cu volum, bucle lejere si luciu, fara sa ii fac ceva in mod deosebit. Puneam putin ulei pe plete si ieseam din casa, iar fotografiile din acea vreme ma fac sa fiu invidioasa pe mine insami. Din pricina unor probleme hormonale am mai pierdut din el, nu e chiar la fel de des si de fluffy. Dar am descoperit de ceva vreme un produs care ma ajuta sa obtin un aspect pe placul meu. Nu sunt a pro, dar am primit ceva aprecieri in ziua respectiva. Sa va arat...

Din timpuri blonde, acum apuse. Am folosit un ondulator simplu, fara clapeta, de la Remington. Si...
Keune Absolute Volume, un spray pentru par normal spre fin.

Ce contine si ce promite:
Minerale Esentiale - revigoreaza firele de par si scalpul.
Polimeri - permite o pieptanare mai usoara a parului.
Provitamina B5 - se infiltreaza profund in structura firului de par, reparand echilibrul hidric al fibrei capilare.
Keratina Lichida - intareste fibra capilara, conferindu-i stralucire.

Fetele cu parul lung stiu despre ce vorbesc. Oricat ti-ai usca parul cu capul in jos, volumul nu va rezista peste zi, Daca pulverizez vreo 5 pufuri si usuc pe portiuni, obtin un par care isi mentine forma macar 5-6 ore. E destul pentru un serum care nu promite fixare, zic eu. Daca aveti parul de lungime medie sau pana la umeri cred ca veti obtine un rezultat care va rezista mult mai mult.
Cand nu am avut timp de ondulator am uscat parul partial, am aplicat cateva pufuri de spray si apoi am rulat parul pe un burete pentru par sau l-am legat intr-un coc lejer. M-am machiat, mi-am ales tinuta, iar la final am desfacut pleata si am obtinut un par cu textura si cu un aspect chic and messy. E mult mai bun decat un spray cu sare (cu care obtineti rezultate similare), avand capacitatea de a rehidrata firul de par si a-l face mai usor de pieptanat.

Iata si o imagine de culise, inainte de ondulare.
Eu zic ca diferenta e vizibila. 

Daca v-am trezit interesul, gasiti produsul aici. Site-ul e plin de ispite, de la oje Jessica la fel de fel de tratamente pentru par.
Nu e prima data cand va recomand aceasta masca, e printre favoritele mele de ani buni. Self warming mask e un produs care face ce promite. Incalzeste parul, il hraneste in profunzime si il face usor de pieptanat. Cum stiti deja, ador uleiul de cocos, cel de argan. Dar exista si cateva produse profesionale care mereu vor avea un loc rezervat pe etajera din baie.

In ultima vreme sunt obsedata de podoaba capilara, cred ca urmeaza o tunsoare drastica. Vreau varfuri sanatoase si un par usor de aranjat, sunt o etapa a vietii cand economia timpului e foarte importanta.
Ce spuneti de aceasta tunsoare? Astept cu drag parerile voastre. Voi ce folositi pentru a conferi volum parului?

Va imbratisez.

Alice

11 comentarii:

  1. Foarte draguta tunsoarea din ultima poza. Mi-ar placea si mie ceva de genul, insa eu am trei fire :( Ma rog, teoretic, coafeza mea zice ca problema e nu ca am par putin, ca de fapt as aveasuficient, ci ca am firul atat de subtire si fin, ca abia se vede. Prin urmare, e foarte lins si fara volum si pare putin :( Chiar ma gandeam la un moment dat sa cumpar niste extensii din alea cu agrafe, ca sa vad si eu cum as arata cu par mult :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poi uite, poate il faci mai fluffy si mai voluminos cu un spray ca acesta. Hai ca oricum esti draguta :*

      Ștergere
  2. keune sunt super produse.o sa incerc neaparat.pupi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Experienta mea cu acest brand e restransa, dar mi-a trezit interesul. Te pup!

      Ștergere
  3. Suna bine de tot, si eu vreau sa-l incerc . Stii cumva si un fixativ bun care este benefic parului si nu il agreseaza ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am un fixativ profesional Londa de care sunt incantata. Urmeaza sa ii dedic un review, stai pe aproape :)

      Ștergere
  4. Eu sunt la polul opus; de cele mai multe ori, caut sa domolesc volumul parului! :)) Il am tot timpul, uneori il accept asa, alteori vreau sa nu arat atat de wild! :))

    Mare si evidenta diferenta before-after, imi place ceea ce vad!

    Pupicei, Alice!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ilda leut :D Asa sunt si eu uneori, once in a blue moon. Multumesc, lady, de asta am si pus fotografiile, vorbesc de la sine.

      Ștergere
  5. Eu am inceput sa folosesc o placa de la Rowenta care chiar functioneaza :D O sa urmeze review soon <3

    RăspundețiȘtergere
  6. De la Keune am avut un produs în același tip de ambalaj, însă era vorba de un ser pentru protecția culorii. Bun a fost.
    Îmi place foarte mult părul tău, eu nu m-aș tunde să fiu în locul tău. Tunsoarea din ultima fotografie e foarte frumoasă, dar pentru cineva cu un păr de lungime medie, ca mine (numai că eu am un breton năzdrăvan care nu mai crește). E păcat de așa frumusețe de păr, Alice, și să știi că mie părul mediu mi se pare mai greu de întreținut decât cel lung, tot timpul trebuie să-l coafezi. Așa, long hair don/t care :))!

    RăspundețiȘtergere