expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

marți, 28 octombrie 2014

Machiaj foarte rapid, varianta toamna-iarna '14

Hello, my ladies!


In ultima perioada, din pricina traficului si a diferitelor preocupari care m-au tinut treaza noaptea (si adormita dimineata), am ales un machiaj minimalist. Oricat mi-as iubi paletele, uneori nu e timp pentru asta. Am mai scris astfel de articole de-a lungul timpului. Astazi va arat ce m-a cucerit de curand, un produs care se aseamana cu suratele sale high end si care merita mai multa recunoastere.
Eye make-up done
Iata, asadar, ce folosesc eu pentu machiajul ochilor aproape in fiecare dimineata. Fardul crema '01 Beige Dentelle' de la Marionnaud, cumparat cu ocazia tombolei organizate de ei. Si o mascara de volum, desigur :)
Nuanta nu nici prea aurie, nici prea roz. Cam tot ce mi-am dorit sa fie Pink Gold de la Maybelline (care ma face sa arat de parca am citit pe intuneric toata noaptea, not a good look). Imaginile de mai jos sunt in lumina artificiala directa si cu flash, dar in swatch-ul de mai jos se vede cat de sclipitor si minunat e. Nu ma feresc de acest sidef, fiind o nuanta deschisa si care imi evidentiaza culoarea ochilor.
Pe langa culoare, mai are cateva atuuri:
  • se aplica foarte simplu si are o textura aproape pudrata
  • sta nemiscat pe pleoape peste 9 ore, fara primer
  • poate fi folosit ca baza pentru produse pudra
  • poate fi folosit ca accent pe mijlocul pleoapei, intr-un machiaj in culori puternice (eu planuiesc un mix burgund-auriu)
  • seamana cu un fard incercat in Sephora, din gama de produse crema a casei Chanel (Vision sau Emerveille, nu ma pot decide cu care seamana mai bine)
  • costa 22 lei in aceasta perioada, iar cumpararea lui va inscrie in tombola organizata de Marionnaud care asigura premii acordate pe loc
  • ambalajul arata foarte pretios, un recipient din sticla si un capac metalic, motiv pentru care am ales sa plasez in imagini cateva bijuterii cu aspect asemanator.
The downs:
  • nu am vazut multe alte nuante in magazine
  • cu toate acestea, le-as cutreiera putin pana gasesc o nuanta ochita pe net -un purpuriu superb
  • Trebuie aplicate doua straturi pentru concentratia potrivita de culoare.
Am publicat in aceasta dimineata o imagine pe Instagram, asa arata produsul integral intr-un machiaj foarte simplu. Sper sa va placa, scuzati fata somnoroasa.
Stiu ca am scris multe cuvinte despre cel mai simplu artificiu de make-up, un fard crema, dar nu avem zilnic timp de smoky eyes. Iar putin sidef n-a facut rau nimanui :)

Voi ce produs alegeti pentru un machiaj rapid? 

Va imbratisez,

Alice

22 de comentarii:

  1. Trebuia sa faci o poza si cu ochii deschisi :D cred ca vine perfect la nuanta lor. Mi se pare cel mai "de efect" machiaj simplu pe care l-ar putea face cineva <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveam o expresie prea somnoroasa in aceea, am decis sa n-o public :D Iti multumesc mult!

      Ștergere
  2. sa stii ca imi era dor de tine! :(
    Sper ca esti ok si daca pot sa te ajut cu ceva, te rog sa imi spui!
    Si eu aleg uneori variantele rapide de machiaj, pentru diminetile in care nu prea am chef... din fericire acum ma trezesc la timp, asa ca pun la bataie tot arsenalul.
    trebuie sa gasesc si eu nuanta, cred ca o sa imi placa :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aw, multumesc mult! Sa dea Domnul sa fie bine :)

      Bravo tie ca te trezesti, eu duc o lupta interioara in fiecare dimineata. Iar de multe ori castiga acest fard, desi vreau sa imi cumpar si un liner lichid negru cu care sa il combin in zilele mai speciale. Te pup!

      Ștergere
    2. eh, draga mea, o sa iti pove intr-o seara in privat de ce ma trezesc atat de devreme...
      hmmm, suna atat de bine ce zici tu acolo cu linerul ala lichid, negru, ca mai - mai imi vine si mie sa imi cumpar unul :)

      Ștergere
  3. Toate pozele sunt superbe, great work! Cat despre fard, I need one, sa nu cumva sa nu ma suni daca ajungi la vreun magazin cu mai multe nuante :))
    Hugs!

    RăspundețiȘtergere
  4. Raspund mai intai intrebarii tale (ca sa ma asigur ca nu uit - e o perioada foarte solicitanta la scoala si ma simt chiar nauca): de o vreme, machiaj simplu la mine inseamna doar mascara, un blush crema si ruj! Aaa, fireste, fondul de ten e nelipsit!

    M-am gandit ca ma va relaxa postarea ta si mi s-a confirmat intuitia! :) Tare frumusica esti, chiar si somnoroasa! Ma gandeam ca mi s-ar potrivi si mie acest fard crema, avem ochi cu iris relativ asemanator. Dar cred ca tu nu ai pleoape uleioase, eu nu indraznesc nici sa visez ca ar sta fardul la ochii mei fara primer! Ideea combinatiei cu burgundy e delicioasa, daca ai reusi sa concretizezi ar fi fantastic! :D

    Puuup, Alice!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt nauca, te inteleg perfect. Uite ca eu n-am mai pus mana pe un blush crema de ceva vreme.

      Multumesc mult, esti o raza de soare, ca mereu! Sunt sigura ca il vei putea purta si tu cu un primer (chiar si elf). Sper sa fotografiez ceva in week end, sa speram ca tine si soarele cu mine.

      Te imbratisez!

      Ștergere
  5. Ce fain arata machiajul tau. Te prind foarte bine nuantele acestea pamantii.

    Kisses

    www.miu-miu.ro

    RăspundețiȘtergere
  6. au disparut deja fardurile astea, gama veche.acum sunt 2 nuante noi, dar mie nu mise potrivesc.pup

    RăspundețiȘtergere
  7. E tare frumoasa nuanta. Eu nu am vazut fardurile astea prin magazin. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In magazinul din Cora Lujerului am fost eu, poti suna sa intrebi daca mai au stoc, au vanzatoare foarte ok acolo.

      Ștergere
  8. Cam asa arata si machiajul meu super rapid, doar ca eu folosesc Color Tatoo. Acum ma tenteaza si acesta ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si acela mi-a placut mult, l-am folosit aproape pe tot. Ma bucur, te pup!

      Ștergere