expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

miercuri, 15 octombrie 2014

Cateva cumparaturi si mici impresii de inceput

Hello, kittens!


Ce n-as da sa pot cumpara timp! M-am saturat sa ma plang de lipsa de timp, dar uneori simt ca mi-ar folosi vreo 5 ore in plus pe zi. Eu am ajuns din nou la doctor astazi, am o tuse enervanta care nu vrea sa cedeze. O ora in trafic si cateva mailuri mai tarziu, iata-ma scriind. Excuse the pictures, via Instagram.
Skin heroes
Am folosit uleiul de argan din gama Longevita pe par si pe maini. Am niste cuticule cam rebele in ultima vreme si incerc sa le calmez. Parul a cam suferit din cauza vopsirilor repetate si incerc sa il rasfat dupa fiecare spalare. E un ulei ecologic foarte concentrat, care da senzatia de par mai plin si ii ofera volum. Nu m-am mai trezit de mult timp cu parul ca un leut, mi-era dor.

Crema CicatrisPlant de la Nera contine extract de sunatoare, lumanarica, lavanda, cicoare, ceara de albine, ulei de masline, extract de patlagina, ceara de albine si alte ingrediente naturale. In primul rand... miroase minunat, de parca as fi pe o pajiste. Si are un efect surprinzator, nu ne-a venit sa credem cat de eficienta e. Spun noi pentru ca a folosit-o sotul meu (eu sunt alergica la produse apicole). A avut o iritatie care nu reactiona la nici un tratament. Zona era foarte uscata si rana stagna. Dupa cateva aplicari totul arata mult mai bine, s-a vindecat aproape complet. O gasiti in magazine naturiste de tip plafar si in DM.
Am aflat de la Katynel de promotiile aniversare ale celor de la Marionnaud si i-am vizitat putin duminica. 
Mi-am facut card si mi-am cumparat fardul crema pe care il ochisem in postarea sa (vedeti acolo si cateva imagini mult mai reusite, eu sunt in mod avarie cu fotografiile in perioada aceasta). Am mai plecat acasa si cu un gel de dus foarteyummy smelling, am mai avut cateva din aceeasi gama. Mi s-a lipit de mana si un bronzer, pe care am decis ulterior ca mai bine l-as vinde, am numarat ce produse asemanatoare am deschise si m-am rusinat nitel. Asa ca fiti atente, urmeaza blogsale. 

Chiar va indemn sa aruncati o privire prin magazine, au reduceri la o groaza de produse si puteti castiga diverse: reduceri la anumite game, produse de lux, parfumuri, sesiuni de cumparaturi. Nu e rau deloc, eu am deja doua taloane puse in urna pentru extrageri :)
Ghetutele astea simpatice sunt de la BB Up, chiar m-am chinuit sa ajung la ei. Au un program care coincide cu cel de work pentru mine, asa ca intr-o zi scurta de vineri am fugit pana la buticul de la Timpuri Noi. Aveau 30% reducere la colectia de toamna-iarna si era un zumzet inauntru, clar nu sunt singura iubitoare de botine. Imi jurasem ca nu mai cumpar piele intoarsa si nu mi-a iesit. Oh well... Mi-as dori sa aiba partea de la calcai nitel mai moale, dar sigur se rezolva cu un ciocanel. Mi-au mai placut acestea, dar nu aveau marimea mea.

Iar minunatia aceasta mica a picat in cosul meu Asos, nu stiu cum s-a intamplat. Ma simt doar putin vinovata, a costat cat vreo doua bauturi la mall. Gasiti reduceri de 50% pe Asos, e un site tare periculos zilele asta.

Cam atat pentru astazi. Va mai spun doar ca ador gelul cu AHA luat de pe iHerb si ca il consider un chilipir pentru cat de minunat e. Il gasiti aici. E o chestiune de vointa sa nu ma dau cu el in fiecare seara.
Va imbratisez si va doresc o zi usora.

Numai bine,

Alice

10 comentarii:

  1. ai cateva noutati, sa le porti si folosesti cu placere! si eu vreau sa ajung la BBUP si culmea, as ajunge repede acolo.. dar nu ma urnesc, se pare..
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, draga mea! Hai fugi repejor, pana nu dispar toate marimile. Te pup!

      Ștergere
  2. Frumoase achizitii! Gentuta e foarte frumoasa ! Abia astept sa imi intre salariul ca sa imi cumpar o multime de uleiuri de fructe:argan, migdale, avocado! :)
    Sa le folosesti iubita!
    Cleo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Cleo! Spor la shopping atunci, ai grija ca uleiurile sa fie presate la rece. Hugs!

      Ștergere
  3. Stiam eu ca am uitat sa pun ceva in cos la comanda iherb, gelul AHA. Bine, nici nu prea mai era loc pentru el, am luat suplimente destul de multe.
    La BB up as vrea si eu sa ajung, n-am mai fost de nu stiu cand, nici nu mai stiu pe unde mai au magazine. Asa spun si eu, ca nu mai iau incaltaminte din piele intoarsa si uite ca mereu cedez.
    Ma bucur ca te-am ispitit cu Marionnaud! Ce crezi ca nu ma mai duc? Am lasat in urma niste oje BarryM! :))
    Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Data viitoare, honey! BB up are magazin in zona Timpuri Noi, pe splai putin dupa universitatea Cantemir. Asa sunt si eu cu pielea intoarsa, e aproape irezistibila pentru mine. Culmea, mai degraba la botine si ghetute decat la pantofi.

      Si ce m-ai ispitit, m-am dus teleghidata. Am vazut si eu ojele, stiu ce spui :D

      Ștergere
  4. Imi plaaace ceea ce ne arati! :D
    Retin crema Cicatris Plant (Nera) - good to know! Geanta de pe Asos...nu prea iti lasa alternativa de a trece pe langa ea si-atat! :D
    Pe ghetutele din piele intoarsa banuiesc ca aplici acel spray special - se vor pastra super!
    Sa porti/sa folosesti sanatoasa toate cele noutati!

    Pup, Alice!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumeeesc! Pentru o mama cred ca e o crema de folos, calmeaza iritatii, bataturi etc. Geanta a fost 9 lire, chiar nu am putut sa o ignor :) Cat despre spray, bine ca mi-ai amintit de el, culegea praf intr-un colt. Te pup, hugs!

      Ștergere
  5. Foarte faine produsele, sa le folosesti cu drag!
    Au avut BB Up magazin si in Bacau, dar era cam pustiu si l-au inchis. Ce-i drept, nici eu n-am cumparat nimic de la ei ca mi se parea destul de ciudatica aprovizionarea... Modele mai excentrice si culori neconventionale.
    Nu intru pe Asos, nu intru pe Asos, nu intru... :D

    RăspundețiȘtergere
  6. pentru parul degradat in urma vopsirii eu as folosi masti facute in casa - ou cu ulei de ricin. crede-ma, crede-ma, nu exista vreun produs cosmetic mai bun decat aceasta combinatie. suna ca un fel de maioneza, dar ce sa facem :)))

    RăspundețiȘtergere