expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sâmbătă, 27 septembrie 2014

O recomandare de shopping de la Cosmetics Beauty Hair

Am ajuns ieri in fuga pe la targ, am mers in ritm alert vreo 30 de minute pe acolo (si m-am ratacit, shhht!), iar acum am o recomandare pentru voi. Ca intotdeauna, acestea sunt produse care mi s-au potrivit mie, sper ca si voi veti avea experiente pozitive cu ele (daca decideti sa le cumparati).
Good deals!
Am folosit produsele acestea din gama Nourish Intense luni intregi. Sunt foarte spornice, blande cu parul si, mai ales, ii redau stralucirea si vitalitatea. Suna a reclama, dar toata lumea ma intreba ce mi-am facut la par. Martor mi-e Georgiana, care m-a 'interogat' in mod repetat de am parul asa lucios. Iar ea este la fel de obsedata de haircare ca mine.
Nci Keratin Silk Infusion nu e de ignorat. Este un tratament bogat in keratina si matase care face parul mai suplu, usor de pieptanat. Eu am 59 de ml care cred ca imi mai ajung vreo jumatate de an. Le gasiti la standul Beauty One. Trebuie sa ajung maine sa le cumpar din nou, sunt produsele mele preferate pentru par la momentul acesta.

Cam atat pentru astazi. Nu sunt singura care a laudat produsele acestea, Ioana le-a pomenit si ea in repetate randuri. Astazi imi ofer si eu the seal of approval :)

Sa aveti un sfarsit de saptamana frumos, hug!

P.S.:

6 comentarii:

  1. Seal of approval, ce simpatiiiica! :)) Imi doresc si eu produsele astea. Sa vedem ce oje ma distrag la targ...hmmmm. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi place un produs CHI, uleiul Silk Infusion. De cand a intrat in rutina mea (2 ani deja) mi s-a schimbat radical aspectul parului.
    Suna tare bine promotiile astea, dar Bucurestiul e departe si cardul e ferit. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca si tu esti fana! N-am mai ajuns nici eu ieri la targ, m-a tinut in pat o nenorocita de raceala.

      Ștergere
  3. ce rau imi pare ca nu am fost in bucuresti. sper ca la cel din octombrie sa prind standul cosmetica verde.

    RăspundețiȘtergere