expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

vineri, 19 septembrie 2014

Doar doua coliere... sa iti mai arat

Scria zilele trecute o persoana pe care o respect pe wall-ul sau de Fb ca bijuteriile ieftine sunt the worst. Si tind sa ii dau dreptate: exista piese care arata oribil, mai vad si eu prin metrou diferite exemple si ma oripilez. Dar cum inca nu am bani de piese de 100 lire/bucata, din cand in cand mai am cate o scapare pe Ebay. In plus, cu maruntisul raman mai cumpar cateva bobite pentru domnitele pisici din cartier sau imi rasfat pufoasa personala :)

Sa va arat, cum spuneam:
5 $, baby!
Now... pretty or not? Am in minte vesnica asortare cu o camasa alba, pantaloni tigareta si tocuri. Verzi, de piele intoarsa, daca as gasi pe undeva.

Al doilea, desi mai simplu, are factor de risc... sper sa nu fie prea flashy.
Daca e un auriu prea vibrant il transform eu. Apropo, v-am aratat cum mi-am pictat pantofii de lac care suferisera un accident?
Niste doamne foarte classy mi i-au laudat, asa ca am indraznit sa ii tot port. O viata avem, e pacat sa purtam pantofi plictisitori - nu?

Va doresc un sfarsit de saptamana relaxant, eu am avut astazi o zi... ca un maraton.

Hugs, my ladies!

16 comentarii:

  1. Super colierele , al doi-lea imi place mai mult . Cu ce ai pictat pantofii ? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu ma plictisesc repede de bijuterii, alea scumpe pe care le am zac in cutiile lor intr-un sertar si ma fac sa ma mai simt vinovata din cand in cand. Asa ca prefer sa dau cativa dolari pe ceva, sa-l port pana ma plictisesc sau se strica si cu banii aia sa fac altceva - m-am regasit foarte bine in ce ai zis tu ca faci cu ei. La mine e mai grav decat cateva matze din cartier, dar sanatosi sa fim noi. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inteleg si imi asum logica ta de cele mai multe ori. Te felicit pentru ceea ce faci, mi-ar placea sa am puterea sa fac mai mult. Dar... sanatosi sa fim :)

      Ștergere
  3. numai doua .... mie toate imi plac, de fapt tot ce straluceste. pantofii sunt pictati superb, bravo

    RăspundețiȘtergere
  4. Meh, nu tocmai! Eu n-am multe bijuterii scumpe, dar pe alea puține pe care le am, nu le port. În schimb îmi plac colierele și cerceii în genul celor 2 piese pe care ni le-ai arătat tu. Pe Ebay sunt ieftine, dar la noi în magazin sar și de 100 lei (online). Dar sunt de acord că bijuteriile ieftine par de multe ori ieftine. Depinde de fiecare, acum. Poți purta numai bijuterii scumpe și să le asortezi aiurea sau unele low cost care să arate de milioane dacă le integrezi corect într-o ținută. Interesanți pantofii, chiar par cumpărați așa, cu acele desene făcute :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, e nevoie de inspiratie, nu musai de bani. Pantofii au trecut prin modificari cu nume de cod Essie :D

      Ștergere
  5. Primul colier imi place la nebunie iar pantofii sunt minunati, fara cusur! Well done :) Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crede-ma ca inca au cusur, pantofii nude nu scapa de mici ciupituri. Dar sunt ok si ii port. Te pup!

      Ștergere
  6. Primul colier are vot si de la mine! :)
    Pantofii sunt... cute and funny, ai facut o treaba excelenta, te aplaud!
    Desi ai avut zi maraton, ai scris o postare tonica!

    Puuup, Alice!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eram sigura ca acela va fi favoritul. Multumesc de doua ori, imi adun gandurile aici pe blog :) Hugs!

      Ștergere
  7. Îmi plac mult colierele, amândouă la fel, și să știi că și eu am o grămadă și cred că e foarte important și cum le porți. Nu cred că ar putea arăta ieftin nimic pe tine, ai găsi tu o modalitate de a le înnobila. Îmi plac și pantofii mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, e foarte important ce porti in rest. Ca daca ai dungi, buline si animal print all in one... well... Si multumesc, that's a really nice thing to say! Thank you :*

      Ștergere