expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

joi, 18 septembrie 2014

Arome de toamna

Hello, ladies!


La voi a venit toamna for real? Eu inca sunt in negare, n-as prea vrea sa vina vremea de trench, dar n-as refuza o pereche de botine. Prin Bucuresti inca vad fete in sandale, asa ca nu ne plangem... inca. Adina mi-a sugerat acest tag si iata-ne, discutand despre...

Accesorii preferate de toamna

Eu port mai mereu ceasuri statement sau coliere supradimensionate. Acum ca s-a mai racit imi va fi chiar mai usor sa imi accesorizez tinutele, cu esarfe fel de fel. Mai jos, ceasul comandat de pe Asos, pe care il astept cu drag.
Too... cute?
Lumanarea preferata in acest sezon

Inca mai am in lampa tarta Summer scoop de la Yankee Candle. Daca ii cunoasteti mirosul inseamna ca nu ma invinuiti. Daca nu, incercati-o, v-o recomand cu toata inima. Iarna aleg mirosuri mai simple, precum clean linen sau ceva mai spicy.
Sursa
Bautura preferata in aceasta toamna

Haaa, aici am despre ce vorbi. Am descoperit cafeaua verde de la Sonnentor, un produs plin de antioxidanti, fara elementele toxice din cafeaua clasica si care ma umple de energie! Si la cata treaba am avut in ultima vreme, chiar a fost binevenita. Sa n-o beti dupa pranz, as spune, daca nu vreti sa aveti conversatii nocturne cu peretii :D
Sursa
Cand am chef sa calc stramb voi comanda un chai latte (cu lapte degresat) de la Starbucks. Asta cand nu trec peste lenea initiala si mi-l prepar acasa.
O versiune ok este produsul acesta de pe iHerb. Il gasiti aici. La ceaiurile acestea e bine sa nu depasiti timpul de infuzare si sa folositi putin lapte, pentru o textura mai cremoasa.

Cartea preferata

Acum citesc...
Sursa
Pe Petronela o urmaresc si pe Fb, este un om cu o poveste de viata ca o mare involburata. Va sfatuiesc sa ii cititi si blogul, in special aceasta postare. Va lamuri multe lucruri.

In rest n-o sa refuz vreodata o carte de Murakami.

Melodia preferata toamna asta

Muzica nu are anotimp pentru mine, gusturile mele oricum sunt foarte diverse. Iata:



Rujurile preferate in aceasta perioada

Inca port brights, dar si nuduri impreuna cu farduri taupe. Mai am o minunatie de ruj de la Bourjois pe care urmeaza sa vi-l arat. L-am luat de pe Asos, de acolo am imprumutat si paletarul. 'Grenadine In' ii spune :)
Sursa
Ojele preferate

Paradoxal, mult verde ca iarba. Si culmea, o oja numita tot Grenadine, de data aceasta de la Essie.
Imediat dupa ce-am facut fotografia aceasta mi-am rupt unghia de la aratator... that hurt!

Ce iti place cel mai mult la toamna?

Combo-ul cardigan si pistol boots. Plimbarile printre frunze, momentul cand parul mi se asorteaza cu tot parcul. Si intalnirile cu prietenii in pub-uri calde, cu ceai si muzica buna.

Mancarea preferata in acest sezon?

Anul asta am obsesia strugurilor de tot felul. Toata vara am mancat pepene. In rest, diverse tocanite cu legume. I'm boring, I know.

Ce astepti cu nerabdare sezonul acesta?

Exact ca Adina, am niste proiecte cu apetit crescut pentru timpul meu, dar ajuta ca ma incanta ceea ce fac. Mai am un miiiic proiect personal, sper sa ii dau de capat in curand si sa va arat rezultatul. In rest, mi-as dori sa mananc ceva mai sanatos si sa imi schimb tunsoarea. Cand ma decid va arat.

Cam atat pentru astazi. Invit colegele de blogosfere sa preia tag-ul, iar de la voi mi-as dori un raspuns in comentarii :) Ce ziceti, yey or nay pentru toamna?

Hugs,

Alice

12 comentarii:

  1. Imi place nuanta ojei! Ceasul este atat de finut <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoase alegerile tale, cred ca o sa preiau si eu tagul :)
    http://claudiaschoice88.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiam de Petronela. Am citit cateva postari de pe blogul ei....pur si simplu am ramas fara cuvinte. Este o femeie extrem de puternica! Cafeaua verde trebuie neaparat sa incerc si eu, am auzit doar lucruri bune despre ea! Mi-a placut mult sa iti citesc raspunsurile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Petronela e un fenomen. Sa nu te astepti ca gustul sa semene cu acela al cafelei clasice, dar e cu siguranta un produs bun. Iti multumesc!

      Ștergere
  4. Imagineaza-ti ca ai trezit interesul pentru cafea cuiva care nu obisnuieste sa bea aceasta licoare! :)
    Ii voi face o vizita Petronelei...
    Relaxant tag-ul, m-a destins postarea ta!

    Pupicei, Alice!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eeeh, cafeaua verde chiar este o ispita, dar te avertizez ca are gust de ceai din plante! Spor la citit si multumesc, always a pleasure :*

      Ștergere
  5. Prompta si inspirata ca de obicei! Mi-a facut placere sa te citesc si sper sa avem amandoua vesti bune la finalul toamnei! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cafeaua verde, I need it! :) Nu ma omor dupa cea normala si am nevoie de ceva energizant dimineata. Grenadine In arata fabulos si, desigur, ceasul e fabulos :) Hugs

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa zici? Am ramas fara stoc acum, dar te anunt. De fiecare data cand aplic rujul acela ma minunez, e foarte bun pentru cat a costat. Iar ceasul sper ca e la posta, am un aviz :D Hugs!

      Ștergere