expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

luni, 16 iunie 2014

Produse pentru buze: pareri & swatches pentru Shiseido, Max Factor, Tanya Burr & Golden Rose

Hello, my ladies!


Greu imi mai reintru in ritm, damn it! Saptamana trecuta a fost dedicata bucatariei, cu masuratori, montat de lucruri si curatat de mobila. Sunt inca franta, abia duminica m-am odihnit putin, dar macar am reusit. 

Astazi as dori sa va arat cateva nuante de ruj si de gloss pe care le-am folosit cu precadere in ultima vreme. 
Shiseido 'Day Lily', pe care am dat fabuloasa suma de 1 lira. Traiasca promotiile Feelunique! Are un sidef marunt si un grad mediu de hidratare a buzelor. Si arata fabulos in serile de vara, l-am purtat la o petrecere si am primit numai complimente.

Scuzati porii imensi, functia macro are tendinta sa ii scoata in evidenta.
Va amintiti ca acum cateva luni laudam acest produs de la Max Factor? L-am tot folosit, pana am ratacit stick-ul hidratant. Este un produs foarte bun pentru amatoarele de stain-uri, atata doar ca mi-as dori o gama mai variata de culori. Oricum, un produs bun si un pret foarte bun. Odata fixat pe buze, il mai indepartati doar cu demachiant uleios.
'Always Delicate' e numele nuantei.
Asa arata, fara adaos de gloss.
 Cred ca am auzit aproape toate de Tanya Burr, vloggerita de pe Youtube. A lansat acum cateva luni o colectie de produse de make-up si unghii cu preturi foarte accesibile. Un gloss costa 7 lire si se 'bate' la calitate cu o serie de branduri mult mai renumite. 
Cam asa arata un swatch generos, aceasta este nuanta 'Picnic in the park'.
Cu ocazia workshop-ului Golden Rose la care am participat acum ceva vreme, am avut ocazia sa incerc gloss-ul Luxury rich color, un produs care mi-a intrecut asteptarile. Este un ruj lichid, opac din primul strat generos si cu o rezistenta peste medie. Nu ii pot reprosa decat ca este foarte putin lipicios, dar aspectul acesta ii garanteaza rezistenta. Nu migreaza peste linia buzelor, nu miroase a produs ieftin si costa 20 lei pe Cosmania.

Aceasta este nuanta 10, un nude cu putina personalitate si un strop de piersiciu.

Daca am omis vreun detaliu, va invit sa ma interogati in comentarii :) I would love some feed back! Voi ce alegeti sa purtati pe buze zilele astea? Nudes or brights?

Saptamana luminoasa va doresc,

Alice

7 comentarii:

  1. Damn it, eu de ce nu's atenta la promotiile alea :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost un noroc, crede-ma :)) Lasa ca ai si tu ceva rujuri portocalii, am vazut eu :D

      Ștergere
  2. Chiar ma gandeam zilele trecute la glossurile Tanyei Burr si mi-am amintit ca iti luasei tu unul si vroiam sa te intreb cum este. :)
    Chiar este tare frumos Shiseido 'Day Lily' si doar la o lira ai facut o super afacere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar imi place, plus ca e cu adevarat pigmentat. Day Lily a fost un moft, ca nu il port zilnic, dar m-a surprins placut :)

      Ștergere
  3. Rujul ala Shiseido e demential! <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata tare bine toate.Pup

    gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere