expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

vineri, 6 iunie 2014

Esentiale pentru vara

Hello, hello!

Stiti care este deviza week end-lui meu? 'Sa speram ca nu ploua'. Asta pentru ca, in ciuda faptului ca de 3 zile traiesc cocotata pe canapea din cauza unei intoxicatii cu inghetata alterata, voi fi rapita maine dimineata si sper ca voi ajunge vie la mare. Prima data pe anul acesta :)

M-am gandit sa va arat ce mai iau cu mine, pe langa spf si noul costum de baie cumparat. Am produsele in contextul unei colaborari cu site-ul everbeauty.ro. Marturisesc ca am ratacit cateva ore pe site, incercand sa nu comand prea multe lucrusoare. Au multe branduri atractive: OPI, Keune, Jessica, Londa, Parisax s.a.
Summer stuff
Cum am unghiile destul de fragile si exfoliate, am ales Jessica Recovery, un produs care promite sa redea forta si flexibilitatea unghiei. Un prim aspect pe care l-am observat este ca a redus aspectul ingalbenit al unghiilor, voi continua sa il folosesc pana ce imi formez o parere categorica.
Despre Spray-ul pentru volum cu keratina de la Keune pot spune deja ca e favoritul meu, da parului o prospetime si un bounce fantastic. Nu incarca firul, dar inlesneste procesul de uscare a parului si il lasa texturizat, aranjat intr-un mod feminin si semi-neglijent. Cred ca voi abuza de el vara aceasta, face par de reclama :) Sper sa va prezint si rezultatele sale intr-o postare viitoare (cand voi posta un OOTD).
Pastila de blush este din gama Parisax si are o nuanta cum n-am mai intalnit pana acum. Este un duocrom superb, care confera prospetime fetei. Dar despre el intr-un post separat. Este denumit 'Rose Princesse' si ma simt o Alba ca Zapada moderna cand il port. 

Cateva alte tentatii de pe Everbeauty sunt:

Uleiul pentru par si corp de la Keune - cu scut UV si vitamina E.
Blondul acesta superb de la Alfaparf.
Nuanta aceasta minunata - stiu ca e greu de gasit si cred ca mai bine optati pentru un produs profesional daca va doriti un rezultat uniform.
Curl Cream, un produs numai bun pentru vara. Redefineste buclele naturale si le fixeaza pe cele obtinute cu placa sau ondulatorul. Are si protectie termica integrata, 2 in 1.

Cam atat pentru astazi. Ce produse v-au trezit interesul? La ce ati dori sa fac review complet cat mai curand?
'Ce tot fotografiezi tu acolo? Pet me!'
Sa aveti un sfarsit de saptamana frumos! Love,

Alice

4 comentarii:

  1. Ce bine, cred ca prinzi si vreme frumoasa. Aici e tare cald (la mare, adica!) :)
    http://allaboutmakeupandbeauty.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Ohh, Alice, cate tentatii!
    As purta cu pasiune acea focoasa nuanta de Light intense red blonde dar stiu cat de greu se intretine si...deocamdata, rezist!
    Prioritati la review-uri? Eu as propune sprayul pentru volum (in ciuda faptului ca parul meu are nevoie sa fie domolit, nu de volum)!

    Pupici!
    Multa sanatate! Zile frumoase la mare!

    Ilda
    Lavender thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca, impreuna cu un balsam pigmentat, reusesti sa mentii culoarea aceea focoasa. Doar ca trebuie investit in sampon bland si masca hranitoare, ca parul va avea nevoie.

      Sper sa prind o zi cu lumina potrivita, abia astept sa va arat efectele spray-ului. Si al meu necesita domolire uneori, alteori ii trebuie niste volum bine plasat. Dupa ocazie :) Te pup!

      Ștergere