expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

vineri, 20 iunie 2014

Cateva favorite ale momentului

Hello, ladies!


Iata cateva produse pe care le-am tot folosit in ultima vreme si cred ca merita mentionate.
Instagram picture, sorry
Despre MAC Fix + v-am mai vorbit, mi-am luat inainte de nunta un tub mare si mi-a fost de ajutor in zilele calduroase. Chiar improspateaza machiajul si il face cumva mai... unitar. Nu spun ca e un produs vital, dar daca va doriti un spray de improspatare si de fixare a machiajului, go for it!

Serum-ul Instant smoothing de la Olay e un chilipir luat cu 25 de lei de pe Miniprix. Ati citit corect, da. Il aplic dimineata inainte de crema cu protectia solara, pentru ca are o textura putin siliconata si cred eu ca ajuta machiajul sa isi pastreze aspectul finisat un timp mai indelungat. Mi-am cumparat si un back-up, deci pot spune ca m-a convins de efectele sale. Multumiri fetelor din blogosfera care l-au tot recomandat, ma bucur ca le-am urmat indemnul de a-l cumpara.

In tubul acela mic inscriptionat ACM se gaseste o crema de unghii geniala de la Magnifique Skin. Imi place textura la nebunie, este hranitoare, onctuoasa si usor de distribuit pe suprafata unghiilor. De la acest produs si de la basecoat-ul pentru unghii casante de la Jessica observ ca am unghii ceva mai rezistente si care nu s-au mai exfoliat ca alta data.

In rest, saptamana asta am mai apreciat emisiunile culinare de pe Paprika TV, faptul ca am reusit sa ma intalnesc cu cateva doamne din blogosfera la un eveniment si... somnul. Ca parca duceam lipsa :)

Va doresc un week end cat mai reusit si mult soare, ca de ploaie cred ca ne-am saturat cu totii.

Love, 

Alice

17 comentarii:

  1. produsele ACM imi plac tare mult, folosesc samponul, creme. Serumul nu am incercat OLAY , doar crema, trebuie sa incerc. week end placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am inceput sa folosesc samponul, dar e prea devreme sa ma pronunt. Sa incerci serum-ul, love it! Multumesc la fel!

      Ștergere
  2. Am avut si eu serumul ala de la Olay si mi-a placut (si nu e singurul produs care mi-a placut de la Olay). Weekend frumos. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. am folosit si eu un pic ACM ul, dar nu am observat nicio schimbare. Poate ar trebui sa-l folosesc in fiecare zi..
    te pup si iti doresc un weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu chiar mi-am propus sa il folosesc cat mai des, sper sa aiba aceleasi efecte si la tine. Pup, la fel!

      Ștergere
  4. Si mie imi place ACM-ul, ajuta mult la hidratarea cuticulelor. Unghiile nu prea le-am tinut "goale" ca sa pot aplica produsul si pe ele. Pup, weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar am cuticulele cuminti si mici, asa e. Eu le-am mai tinut golase de nevoie. Pup!

      Ștergere
  5. Si eu folosesc serumul Olay si il ador (nu-l schimb cat e pe piata!) :))) Ce rau imi pare ca n-am prins si eu promotia cu 25 de lei, imi luam doua tuburi cu banii pe care in mod normal ii dau pe unul (si pe mine ma tine intre 4 si 6 luni un tub, depinde daca il folosesc si dimineata si seara).
    Hug! Weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca de la tine stiu de serum, so thank you! Poate mai prinzi promotia, ia arunca un ochi pe site. Pupici!

      Ștergere
  6. Ah, ce bine ca am citit de promotia aia la tine, nici nu ma mai uitasem pe Miniprix de cateva saptamani :). Monica, eu azi am plasat comanda si inca era valabila, nu stiu daca o mai fi la ora asta, dar merita sa arunci un ochi...

    RăspundețiȘtergere
  7. Parca-mi doresc si eu din ce in ce mai mult Fix+...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca mai bine iti cumperi versiunea mica intai, sa iti faci o idee. Sper sa iti placa!

      Ștergere
  8. Mmmm, inspiratie pentru wishlist... :) Multumesc pentru recomandari!
    Paprika??? Imi fac sange rau cand ma uit! Mi se face pofta, mi se face foame... :))

    Pupicei, Alice!
    M-am bucurat sa te citesc, mi-era dor!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte bune produsele de la Olay! Am o intrebare: imi poti recomanda niste produse bune pentru ten sensibil? M-am saturat sa fac experimente pe fata mea :((

    RăspundețiȘtergere
  10. Na, acum vreau şi eu serum-ul de la Olay, deşi am zis că luna asta mă ocup de păr şi atât. Cred că e cazul să mă resemnez cu faptul că la capitolul beauty n-o să reuşesc prea curând să fac ce mi-am propus sau să mă abţin de la una-alta :)) Pup!

    RăspundețiȘtergere