expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

vineri, 9 mai 2014

Rochia de mireasa de la Alice Design si concurs!


Nu m-am mai machiat de mult in liniste si pace. M-am cocotat in varful patului, doar eu si pensula mea de blending. Ma dau cu mascara in voie, pun un strop de Chanel pe buze si pornesc. Am dat 'buna dimineata' tuturor pisicilor de pe straduta mea boema si dupa, cu voie sau fara voie, am pasit in aglomeratia urbana numita Bucuresti. Cateva semafoare mai tarziu, am intrat pe poarta celor de la Alice Design. Jur ca au o poarta pentru giganti, fier negru si lucios, impunatoare. Eu mereu am tocuri si clanta imi ajunge tot pe la umeri... complexe de 160 de cm. Ma intampina doamnele de la croitorie, cu care deja am construit o relatie. Trebuie sa iti placa de oamenii care te leaga la corset, iti admira rujul, parul si se minuneaza odata cu tine de trena frumoasa a rochiei tale...
Atat de pretios
Ah... rochia. A fost drum lung de la o imagine de pe net pana la faldurile de material pe care le iau astazi acasa, dar a meritat. Am lasat-o cu o strangere de inima in dressing-ul socrilor (acasa ar fi atacat-o micul monstru blanos :D) si abia astept sa o port. De acum chiar simt ca intru in linie dreapta, ca mai e putin pana la a mea nunta. 

S-ar putea ca, daca citeste mama randurile astea, sa ridice o spranceana a scepticism. Pentru ca nu m-am manifestat asa pana acum, grijile erau mai ardente decat entuziasmul. Acum... o fi de la cafea sau de la alergatul prin tot orasul... balanta se inclina altfel.

Si pentru ca sezonul de nunti abia incepe iar admin-ul imi spune ca ajungeti pe blog cautand sugestii privind organizarea acesteia, as dori sa va arat cateva modele care mi-au trezit interesul. Eu am colaborat cu Alice Design in realizarea rochiei, haideti sa vedem ce modele mi-au atras privirile in showroom.
http://www.alice-design.ro/rochii-mireasa-2014/238-rochie-de-mireasa-bal-adelaide.html
Click pe imagine pentru detalii

Daca vreti sa va simtiti printesa rasfatata si rafinata, go for this. E dantelata, ampla, va ofera o anumita prestanta. Si e potrivita daca aveti nunta intr-o perioada cu temperaturi mai scazute.
http://www.alice-design.ro/rochii-mireasa-2014/224-rochie-de-mireasa-empire-ruby.html
Aceasta a fost una dintre favorite pentru mine. Pentru cineva cu un bust mediu cred ca ar fi o alegere feminina, delicata with a twist :) E lucrata foarte frumos, am studiat-o in detaliu. Am o prietena pe care o vad purtand asa ceva, sunt sigura ca va fi apreciata si de voi.
http://www.alice-design.ro/rochii-mireasa-2013/133-rochie-de-mireasa-empire-natalie.html
Daca aveti 'alergie' la sclipici si crinoline, dar va doriti totusi ceva delicat, feminin si cu spatele partial dezgolit, atunci dati click pe imagine :)
http://www.alice-design.ro/rochii-mireasa-2014/257-rochie-de-mireasa-sirena-olive.html
La targul de la Romexpo am vazut multe modele asemanatoare. Rar imi place o astfel de silueta, iar aceasta arata pretios datorita aplicatiilor si detaliilor de pe spate.
http://www.alice-design.ro/rochii-mireasa-2013/203-rochie-de-mireasa-a-line-aurora.html
De eram mai inalta, aceasta rochie ar fi fost pe lista de favorite. Voalul brodat o face sa arate ca o bijuterie. Cred, totusi, ca as schimba centura din talie cu ceva mai discret. E denumita 'Aurora' si imi aminteste de o anume domnita cu acelasi nume de la mine din blogroll :)
http://www.alice-design.ro/rochii-mireasa-2014/221-rochie-de-mireasa-empire-tess.html
Sa va spun un secret? Eu sunt o tipa practica, imbracata des in jeans si tocuri comode, cu bucle neglijente in par. Dar iubesc rochiile cu trena! Ador felul cum aluneca, cum alungesc silueta. Cand mai apucam noi sa purtam ceva atat de vaporos si de inspirat din povesti?
Daca eu, sceptica absoluta, am fost convinsa de cativa metri de trena si niste aplicatii de dantela, sunt aproape sigura ca macar un model va va intra si voua pe sub piele. Asa e cu rochiile acestea albe, nu stii de unde rasare afinitatea pentru una, aceea, cea mai speciala din viata ta. 

Am discutat cu tiza mea de la Alice Design si ne-am gandit sa va oferim o diadema (la alegere din cele 3 de mai jos), pentru a va desavarsi tinuta de mireasa :)
1
2
3
Va rugam sa:
  1.  Fiti fanele paginii Alice Design si Alice Wonders pe FB
  2. Dati share acestei postari pe wall, in mod public
  3. Lasati un comentariu cu link-ul rochiei preferate de pe site si link-ul rezultat dupa ce ati dat share
Va puteti inscrie pana in data de 16 mai. Va dorim mult succes! Cine se mai marita in curand, astept impresii in comentarii :)

Cu drag,

Alice

40 de comentarii:

  1. Diademele sunt superbe! As fi participat si eu, dar m-am casatorit anul trecut! :)) Alice Design chiar are rochii minunate, le stiu si eu foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti plac, inseamna ca lasi locul unei viitoare miresici :) Asa spun si eu, nu mi-a fost greu sa ii aleg.

      Ștergere
  2. http://www.alice-design.ro/rochii-mireasa-2013/128-rochie-de-miresa-empire-loretta.html
    share https://www.facebook.com/media/set/?set=a.499781706811303.1073741839.293006277488848&type=1#!/lamiita/posts/10201958486979896
    FB : Lamiita Durac

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce dragut mi se pare ca Alice si-a ales rochia de mireasa de la Alice :))) It was meant to be, I tell you! Sa o porti fericita si iubita si sa fie simbolul unei vieti noi si minunate! >:D< Eu nu doresc sa particip la concurs, insa tot iti voi spune ca m-a indragostit de a doua rochie postata de tine, simpla, dreapta, boema, cu detalii dantelate, fine, surprinzatoare. Chiar este o rochie superba, una din putinele care pare in perfecta concordanta cu personalitata si dorintele mele din tot ce am vazut in lumea rochiilor albe pentru mirese. O sa tin minte "Alice" pentru viitor (o sa fie usor de retinut numele :)))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii vorbaa aceea, nici coincidentele nu sunt intamplatoare :) Multumesc mult! Ce spui tu acolo ma bucura, pentru ca stii ca esti exigenta si ai o anumita viziune in legatura cu rochiile de mireasa. Acea rochie m-a cucerit si pe mine, cum spuneam si in postare. Te face sa te simti speciala, asta e sigur. Asa sa faci, daca uiti sa te gandesti la mine :D

      Ștergere
  4. citind ce ai scris in primele randuri, ma apuca si pe mine emotia si nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul...parca ieri ziceam ca e nunta la anu', acum era "in 6 luni" si uite ca deja mai sunt 3 luni si un pic :). inca nu am mers la proba la rochie, am modelul rezervat si dat avans etc., imi caut pantofi...
    pana la nunta ta mai e putin si iti doresc sa te bucuri de zilele astea si sa ai parte de momente frumoase si senine, de care sa iti amintesti cu drag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Milena, pregateste-te din timp ca-s enorm de multe de facut. Iti multumesc de gandurile bune, momenan sunt incercanata si agitata, caut diverse maruntisuri. Dar am de gand sa ma relaxez :)

      Ștergere
  5. imi place ultima diadema, e finuta.
    astept pozeeeeeeeeeeeeeee!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am avut ocazia sa ajung si eu in showroom, DOAMNE! Pur si simplu nu stiam unde sa ma mai uit <3 Absolut superbe rochiile! Cred ca si eu tot la ea voi apela cand imi voi face rochia :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cunosc senzatia! Live anumite modele te lasa masca. Plus ca fac pe comanda, exact pe corpul tau.

      Ștergere
  7. share: https://www.facebook.com/lesbijoux.bizarres/posts/471274323006607
    Like: Les Bijoux Bizarres
    Cea mai frumoasa rochie: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=746127602098934&set=pb.208312955880404.-2207520000.1399643046.&type=3&theater

    RăspundețiȘtergere
  8. Prima rochita imi place cel mai mult si dintre diadem tot prima! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Fb Mara Pia
    Share https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=663641650367736&id=100001657214626
    Rochita ce imi place http://www.alice-design.ro/rochii-mireasa-2014/238-rochie-de-mireasa-bal-adelaide.html

    RăspundețiȘtergere
  10. si eu m-as fi inscris la concurs daca nu as fi deja doamna de ceva timp :))
    asa imi place sa citesc postarile despre nunta, ma emotioneaza, imi aduce aminte de perioada aia f frumoasa...
    sa stii ca si eu mi-am facut rochia tot la o tiza :))
    pupici si ai grija de tine pe ultima suta de metri!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mi a placut mult de tot aceasta rochita http://www.alice-design.ro/rochii-mireasa-2014/238-rochie-de-mireasa-bal-adelaide.html
    Share Fb https://www.facebook.com/sammy.eighties/posts/657175141032896
    Fb Simona Ionela P
    Imi plac mult rochiile Alice Design, mi a fost greu sa o aleg pe aceasta dintre atatea frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  12. asta e pur si simplu superba http://www.alice-design.ro/rochii-mireasa-2014/224-rochie-de-mireasa-empire-ruby.html nu e genul tipic, dar mi se pare atat de sexy-discreta. nu stiu cum sa explic :D

    RăspundețiȘtergere
  13. fb Vasile Cosmina
    rochita preferata http://www.alice-design.ro/rochii-mireasa-2014/232-rochie-de-mireasa-sirena-josephine.html
    share https://www.facebook.com/vasile.cosmina/posts/698757723520548
    Diadema cu numarul 2 este preferata mea <3

    RăspundețiȘtergere
  14. Rochia Aurora este preferata mea si ar merge perfect cu diadema nr 3! De ce spui ca este nepotrivita pentru minione modelul Aurora?

    FB: Fii mai frumoasa
    Share: https://www.facebook.com/FiiMaiFrumoasa/posts/586780548096210
    Link cu rochita preferata: http://www.alice-design.ro/rochii-mireasa-2013/203-rochie-de-mireasa-a-line-aurora.html

    RăspundețiȘtergere
  15. Violeta Pusca9 mai 2014 la 23:04

    In curand voi avea si eu nunta, iar rochita mea este in stilul acesteai:
    http://www.alice-design.ro/rochii-de-mireasa-empire/11-rochie-de-mireasa-empire-ad-amalia.html
    Iti doresc sa ai parte de o nunta frumoasa si de o casnicie la fel de frumoasa.
    Rochiile de la Alice Design sunt superbe, fara cusur si ar incanta orice mireasa.
    Pentru ca rochia mea are perle aplicate, diadema 3 se potriveste de minune:)

    share : https://www.facebook.com/pusca.violeta/posts/750237495009324
    FB: Violeta Pusca

    RăspundețiȘtergere
  16. Chiribuca Irina9 mai 2014 la 23:11

    rochie: http://www.alice-design.ro/rochii-mireasa-2013/209-rochie-de-mireasa-sirena-little-sue.html
    share: https://www.facebook.com/irina.chiribuca/posts/684505981595927

    RăspundețiȘtergere
  17. Nici nu stiu care imi place mai mult dintre rochite! Superbe.
    SI ultima diadema e preferata mea.

    Te pup.

    miu-miu.ro

    RăspundețiȘtergere
  18. http://www.alice-design.ro/rochii-mireasa-2014/257-rochie-de-mireasa-sirena-olive.html aceasta este rochita mea preferata si link share https://www.facebook.com/alina.madalina.121/posts/782213925129836 a 3 a diadema este cea mai finuta si completeaza rochita

    RăspundețiȘtergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  20. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  21. Ana-Maria Gurgu10 mai 2014 la 11:40

    Fb: Ana-Maria Gurgu
    link: Foarte greu de ales http://www.alice-design.ro/rochii-mireasa-2013/162-rochie-de-mireasa-printesa-lana.html
    Share: https://www.facebook.com/Dulcikanik1.veve/posts/789019831128393

    RăspundețiȘtergere
  22. Fb Cata Pop
    Share https://www.facebook.com/cata.popopop/posts/432583570212596
    Rochia mea preferata http://www.alice-design.ro/rochii-mireasa-2014/228-rochie-de-mireasa-sirena-matilda.html

    RăspundețiȘtergere
  23. Daca m-ar fi asteptat frumosul eveniment ce urmeaza in viata ta, ma inscriam pentru a treia diadema!
    Rochiile sunt superbissime! Face treaba buna Alice Design, ii voi da like! Spune-mi, in prima fotografie sunt detalii ale rochiei tale de mireasa? Vei fi divina!
    Mi-ai facut o pofta de mireseala, de numa-numa! Va trebui sa-l conving pe Alex sa mai facem si noi inca o nunta! Crazy, I know! Slabe sanse sa-l conving! :P Dar eu voi incerca! :)))

    Pupp, draga mea!
    Spor si noroc cu toate pregatirile!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    P.S. Iarta-mi toate balbaielile, se pare ca ma resimt dupa excursia cu elevii, de ieri! Nu e usor sa ai in responsabilitate multi copii, timp de 12 ore! :)

    RăspundețiȘtergere
  24. fb: Ioana Maria Rim
    share: https://www.facebook.com/radulescuioanamaria/posts/241338742733713
    Rochita preferata: http://www.alice-design.ro/rochii-mireasa-2013/203-rochie-de-mireasa-a-line-aurora.html

    RăspundețiȘtergere
  25. Stefania Petcu10 mai 2014 la 14:04

    Buna:)
    Rochie preferata: http://www.alice-design.ro/rochii-mireasa-2014/234-rochie-de-mireasa-a-line-cordelia.html

    Share: https://www.facebook.com/stefania.petcu.9/posts/648667691848824
    Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  26. fb;Yady Deea
    'share:https://www.facebook.com/YadyDeea/posts/854715384545371
    rochia:http://www.alice-design.ro/rochii-mireasa-2013/159-rochie-de-mireasa-printesa-samantha.html

    RăspundețiȘtergere
  27. fb adina radu
    share https://www.facebook.com/radu.adina.3/posts/638128332931236
    rochia preferata:http://www.alice-design.ro/rochii-mireasa-2013/135-rochie-de-mireasa-a-line-loren.html

    RăspundețiȘtergere
  28. Sunt superbe diademele! De-ar fi sa aleg, as alege-o pe a treia. Doar ca nu ma inscriu, ca nu am perspective de maritis. :D Dar nu m-am putut abtine. :P

    RăspundețiȘtergere
  29. share https://www.facebook.com/rauk8/posts/10203876525500024
    rochia http://www.alice-design.ro/rochii-de-mireasa-sirena/169-rochie-de-mireasa-sirena-olivia.html si coronita no. 3

    RăspundețiȘtergere
  30. Link share: https://www.facebook.com/sibel.sibi.39/posts/747978858557621
    Rochia preferata: http://www.alice-design.ro/rochii-mireasa-2014/238-rochie-de-mireasa-bal-adelaide.html

    RăspundețiȘtergere
  31. fb like axela stanciu
    share https://www.facebook.com/axelynostanciu/posts/719575334732643
    rochita http://www.alice-design.ro/rochii-mireasa-2013/209-rochie-de-mireasa-sirena-little-sue.html

    RăspundețiȘtergere
  32. Fb Dane Dn
    Share https://www.facebook.com/daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa/posts/315756071907848
    Rochia care imi palce http://www.alice-design.ro/rochii-mireasa-2013/140-rochie-de-mireasa-sirena-greta.html

    RăspundețiȘtergere
  33. Buna!
    Rochia preferata: http://www.alice-design.ro/rochii-mireasa-2014/238-rochie-de-mireasa-bal-adelaide.html
    Share pe FB: https://www.facebook.com/sofy.ene.104/posts/1419325041668487
    FB: Sofy Ene
    Zi minunata :)!

    RăspundețiȘtergere
  34. rochia preferata http://www.alice-design.ro/rochii-mireasa-2014/285-rochie-de-mireasa-a-line-giselle.html
    share https://www.facebook.com/Mary.Lena32/posts/594272044003972
    fb Mary Lena

    RăspundețiȘtergere