expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

joi, 10 aprilie 2014

Some shopping, #dear_romania

Hello, ladies!

Si la voi ploua cu bulbuci? Stiti zilele acelea cand tot ce va doriti este sa  stati cocotate in pat, cu o cana de ceai in mana? Dar va trebuie un sacou nou pentru intalnirea aceea importanta, sau pantofii vostri negri de incredere si-au pierdut un toc in lupta cu o sina de tramvai (don't ask!)... atunci ce faceti? Eu aleg sa cumpar online, n-am avut niciodata reticenta fata de tranzactii in lumea virtuala. Daca ma gandesc, am castigat prietenii si recomandari pretioase din pixeli si cuvinte, asa ca sper ca intelegeti atasamentul meu pentru the great wide web :)
Cine s-a bucurat prima data de comanda/cutie
Cand Zara mi-a trimis voucher-ul de cumparaturi pentru a marca deschiderea magazinului online dedicat Romaniei, chiar mi-a facut ziua mai buna. Planuiam niste achizitii la ei, dar prioritatile momentului (avans pentru verighete, consultatii de urgenta si timp pierdut pe coridoarele Sanadorului) m-au tinut in frau. Asa ca mi-am permis un rasfat de zile mari pe site, de cum am primit mail-ul care imi facilita accesul.

Am ales urmatoarele:
Cei mai frumosi pantofi negri, in ochii mei (si ai sotului).

O pereche de pantaloni din denim negru, comozi cum nu am mai intalnit. Cum ii spuneam Georgiei: te simti ca si cum ai purta pantaloni de casa, dar esti imbracata de birou. Daca purtati M in mod obisnuit, la acestia e posibil sa incapeti in S (vin putin mai mulati ca pe model, fara cuta inestetica din zona soldurilor).
Este foarte frumoasa in realitate, dintr-un material cu tinuta si cu finisaje impecabile. O geanta de birou la 99 lei chiar mi s-a parut o afacere.

Mi-au mai placut urmatoarele:
Pentru ultimele 3 produse, click pe imagine pentru redirectionare.

Livrarea este gratuita, daca doriti sa ridicati coletul dintr-un magazin care va este la indemana. Livrarea standard costa 19 lei si dureaza 3-5 zile lucratoare, iar cea expres inseamna 49 lei si ajunge in 2-3 zile lucratoare.

In cazul unui produs care nu vi se potriveste, returul se poate face in magazin sau prin ridicarea coletului de la domiciliu, fara costuri suplimentare. Termenul de retur este de 30 de zile.

Exista ghid de marimi, rezolvati orice dilema cu un centimetru de croitorie. Va place ce am ales? Pe voi ce va atrage de pe site? Preturile sunt identice celor din magazine, iar eu pe online am vazut mai multe produse decat in Zara Afi, spre exemplu.

Spor la shopping, #dear_romania!

Alice

23 de comentarii:

  1. Sunt foarte frumosi pantofii. Sa-i porti sanatoasa!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am vrut pantofii, dar mi-au placut mai mult sandalele pe care le-am ales in cele din urma.
    Oricum, mi-au placut o gramada de lucruri pe site, nu stii ce sa alegi, toate sunt frumoase :)
    Sa le porti cu placere, sunt foarte frumoase achizitiile tale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt frumoase si acelea, le-am vazut. Si mie mi-a fost greu sa ma decid, am pus ochii pe multe lucruri. Sa le porti si tu cu drag!

      Ștergere
  3. Sunt superbi pantofii! Să-i porți cu mare drag. Bineînțeles și pe geantă și pe pantaloni :D.
    Am intrat și eu la ei pe site, au muuulte lucruri drăguțe, dar sunt foarte scumpe cele care-mi plac. N-am cu ce să le iau, le aștept la reducere :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Eu mai am cateva lucruri de la ei care m-au scos din dileme in zile cheie. Iar de la reduceri mi-am luat niste ochelari superbi, bine ca mi-am amintit de ei :D

      Ștergere
  4. Foarte faini pantofii, ar trebui să-mi iau şi eu ceva asemănător :) Să te bucuri de ele! Eu nici nu aş şti ce să aleg de pe site, toate sunt frumoase. Pups!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vad ca sunt foarte apreciati, eu i-am luat pentru ca A. al meu a facut 'Wow!' cand i-a vazut. Sunt multe lucrusoare pretioase, da. :*

      Ștergere
  5. Imi plac mult pantalonii. Cred ca daca stau sa ma gandesc bine majoritaatea jeansilor sau pantalonilor pe care ii am sunt de la Zara. Bineinteles luati la reducere :)
    Sa te bucuri de toate si sa le porti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt extrem de comozi si usori, minunati! Deja am mai pus ochii pe o pereche la fel, alta culoare.Si pe niste leggings pentru la toamna. Multumesc!

      Ștergere
  6. Ce de bunatati frumoase ti-ai ales! Imi plac toate! Sa le porti cu placere! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa le porti pe toate cu multa, multa placere :D Si mie-mi place sa fac shopping online, cred ca as putea face asta in fiecare zi haha :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt frumoase toate produsele alese de tine. Îmi plac în special pantofii. Sunt superbi. :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi plac toate, ai facut niste alegeri foarte bune! Sa te bucuri de ele! Hugs

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce-mi plac pantofii!Si eu sunt mare amatoare de shopping online,dar trebuie sa ma abtin ca as toca tot intr-o clipa.N-am avut neplaceri pana acum legate de cam niciun site...Poate arunc un ochi si pe siteul Zara...

    RăspundețiȘtergere