expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

marți, 8 aprilie 2014

NOTD: Color Club - Eye popping ping

Hello, doamnele mele!

As vrea sa scriu pe indelete, dar functionez pe baterie slaba zilele acestea si sper ca aceasta postare sa mai scoata blogul din hiberare. Vad in admin ca ma vizitati in continuare si va multumesc. Ce femei frumoase si curioase trebuie sa fiti voi, de cautati recenzii la sampoane si rujuri ora de ora pe net :) Mi-ar placea sa va cunosc pe toate, a dream of mine.
Color Club - Eye popping ping
Aceasta oja ma astepta cuminte sa o folosesc de anul trecut. Desi vremea nu e chiar prietenoasa zilele acestea, e primavara macar pe unghiile mele.
Se vede foarte diferit in functie de lumina. E un corai cu sidef foarte fin si, sincera sa fiu, ma asteptam sa se aplice cu dare. Nu este cazul, arata frumos din doua straturi generoase. Eu am aplicat, ca mereu, basecoat OPI si topcoat Milani.
E chiar frumusica si, cum ar spune prietenele mele, o oja tipica mie. 
Nu am prins cea mai buna lumina pentru fotografii, am reusit sa ma si ciupesc nitel la unghia de la degetul mic... dar asta e. Gasiti oje Color Club pe Beauty in the bottle. Nu sunt afiliata, dar m-am gandit sa va ofer un canal de achizitie - daca sunteti interesate.
Stiti ce am realizat? Oja e un dupe aproape exact pentru blush-ul din Sleek Face Form (light). Atat de frumos si de pigmentat.

Cam atat pentru astazi. Voi ce purtati pe unghii in acest moment?

Hugs and kisses,

Alice

11 comentarii:

  1. Frumoasa culoare care ti se potriveste foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Absolut superba nuanta <3 Am avut si eu o oja oarecum asemanatoare de la nu mai stiu ce firma pe care am indragit-o tare mult, din pacate s-a ingrosat si n-am mai putut sa o folosesc asa ca trebuit sa o arunc :/ Ma bucur insa ca am vazut-o pe aceasta la tine, o sa o tin minte :D In momentul acesta port o oja sidefata burgundy de la e.l.f. si sclipici auriu de la Ciate :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Asta e chiar frumusica, mai am o Essie asemanatoare (dar fara sidef). Am vazut combinatia ta pe FB, superba!

      Ștergere
  3. Foarte frumoasa oja ta! Cum de-am ratat-o eu, care stii ca-s cu nasul in pagina Roxanei...
    Sa o porti cu placere si sper sa-ti revina bateriile. Te pup!

    RăspundețiȘtergere