expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sâmbătă, 12 aprilie 2014

Gazeta de frumusete - produse noi de la Max Factor, Elancyl, Syoss

Hello, ladies!



Am tot primit informatii despre lansarea unor produse noi si, cum timpul meu s-a contractat teribil in ultima vreme, am decis sa compun un fel de gazeta de frumusete. Asa ca iata ce noutati gasiti in magazine:
Always delicate
Exista 16 nuante noi de Max Factor Lipfinity, intr-un tandem care include un ruj lichid si un baton transparent de balsam. Eu am primit nuanta vedeta a colectiei, un nude cremos care m-a cucerit deja. Aplicatorul permite intinderea unui strat subtire de produs pe buze, care iti ofera timp pentru a corecta eventualele greseli. Odata uscat, produsul ramane acolo ore intregi, nu pateaza cani, obraji sau esarfe. Se demachiaza cel mai bine cu un ulei cosmetic, in opinia mea.
Noua colectie si-a facut debutul la Victoria Beckham SS14 show, unde Pat McGrath, Global Creative Design Director pentru Max Factor, a folosit nuanta Always Delicate pentru a crea un look ultrarafinat. Cea mai naturala si cremoasa nuanta nude a adaugat o adiere de natural sofisticat si perfectiune tinereasca. Pat spune: “Foarte des aud femeile spunand ca nu au gasit nuanta nude potrivita astfel incat sa aiba totusi destula culoare fara sa para artificiala si care sa reziste pe buze; este o nuanta asa de soft, cremoasa si de actualitate si cu mare rezistenta la transfer.“ 

MF  a pus pe piata si o gama noua de oje in format mic, iar favorita mea e cea corai.
 Am vazut deja produsele in magazine si ma mai atrag cateva nuante de Lipfinity. Va spuneam si pe pagina de Facebook, ma gandesc sa cumpar una pentru a o purta in ziua nuntii. In lunile aprilie si mai produsele lipfinity sunt in oferta cu 20% discount! Mai mult decat atat, inca o promotie va va incanta: mascara Clump Defy + Wild Shadow Pots gratis.

Now, about hair products... Syoss lanseaza o serie de produse cu keratina si primer, dedicate parului uscat, subtire. La ce ma refer, va intrebati? Syoss foloseste pentru prima data primer-ul in produse de ingrijire profesionala a parului, destinate folosirii acasa. Ei spun ca formula imbogatita cu inovatia Keratin Primer repara in profunzime celulele firului de par si completeaza keratina pierduta.
Gama Syoss Keratin Hair Perfection include:

Ø  Sampon Syoss Keratin Hair Perfection, 500 ml, Pret: 17,49 lei.
Dezvoltat si testat impreuna cu stilistii, cu 80%* mai multa cheratina, pentru par 100% sanatos, fin si stralucitor.

Ø  Balsam Syoss Keratin Hair Perfection, 500 ml, Pret: 17,49 lei.
Netezeste fibra de par pentru o mai buna pieptanare. Confera 100% stralucire cu reflexe luminoase.

Experientele mele cu Syoss sunt foarte ok: sotul meu foloseste un sampon de care este multumit, iar eu am uleiul de par (cel in sticluta roz, cu miros minunat!).

 Preturile sunt chiar convenabile, pentru cantitatile de produs. Astept pareri de la voi, daca reusiti sa le testati.

 Iar daca va pregatiti de 1 mai si de sezonul cald, am cateva noutati de la Elancyl pentru voi:

'Special pentru o talie subțire și pentru combaterea celulitei abdominale, Elancyl lansează noul Cellu Slim Abdomen Plat - o inovație pentru arderea grăsimilor din această zonă, cu eliberare prelungită a formulei în timpul nopții.
 
Elancyl Cellu Slim este acum o gamă completă de produse care include Cellu Slim Zi, Cellu Slim Noapte și Cellu Slim Abdomen Plat.
Ø  NOU Elancyl Cellu Slim Noapte, 250ml - 150 Lei
 

In timp ce corpul se odihnește, rata metabolică scade, consumul de energie este diminuat, iar stocarea grăsimilor este favorizată. Extractul de Cecropia, alături de cafeină și de GP4P, accelerator metabolism pentru arderea grasimilor pe parcursul nopții - duc la rezultate demonstrate clinic după 14 zile! Redă elasticitatea și limitează stocarea grăsimilor, în timp ce rezultatele se păstrează 4 săptămâni după aplicare.
 
Ø  NOU Elancyl Cellu Slim Abdomen Plat, 150ml - 140 Lei 
Inovație dezvoltată pentru a lupta eficient împotriva celulitei abdominale. Formula inovatoare cu extract de Cecropia și cafeină acționează intensiv pentru arderea și eliberarea mai puternică pentru arderea grăsimii depozitate în această zonă.'

Aici se termina micul nostru buletin de stiri de frumusete. Sper ca ati aflat lucruri de folos si ca veti avea oportunitatea sa incercati ceva noutati in curand.

Xo, 

Alice

8 comentarii: