expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

joi, 24 aprilie 2014

Gazeta de frumuseţe: noua mascara Bourjois 1 Seconde

 Hello, ladies! 
  
  
Sper că vă găsesc sănătoase și că ați petrecut în liniște și drag. Astăzi aș vrea să vă anunț că Bourjois lansează un nou produs, care promite că va oferi volum impecabil din orice unghi. În adolescență, pe vremea bugetului redus și a cumpărăturilor fără research temeinic făcut înainte, mi se întâmpla să îmi 'cada' genele, ca acestea să piardă din curbură frumoasă stilizată în oglindă dimineața. Dacă mai întâmpinați această problemă sau va interesează o nouă mascara de volum, vă invit să citiți în continuare. 
Cred că am şi eu rujul purtat de model în imagine :)
Așadar... ce promite 1 Seconde? Volum A®ntr-o secundă! 
  
 > ACOPERIRE IMEDIATÄ‚ 
 > REZISTENTÄ‚ 16 ORE 
 > UȘOR DE DEMACHIAT 
  
 Bourjois ne mai spune că această mascara are... 


'.. o formulă bogată ce rezistă pe gene. Alungește și îmbracă fiecare geană într-un strat rezistent, dar flexibil. Acesta este focusul formulei ce combină 3 ingrediente active ce oferă un efect imediat de gene și mai dese.

Datorită ingredientelor pe care le conține, ceară de carnauba și de albine și esterii de jojoba, această  mascara nu încarcă, ci întinde și alungește dramatic genele. Oferă volum nu doar la baza genelor, ci și pe toată lungimea lor, de la bază până la vârfuri.
Deși se demachiază extrem de rapid, rezistă pe gene până la 16 ore și este disponibilă și într-o formulă “waterproof” care rezistă până la 24 de ore!'

 Produsul are un design chiar interesant, pare ușor de mânuit și de strecurat în portfard. Eu sunt curioasă, firește. Voi o veți încerca? Prețul este de 59 lei pentru 12 ml de produs. 1 Seconde va fi gasit in magazine incepand cu prima parte a lunii mai.

Ce spuneţi, v-a trezit interesul? Mie da, periuta aceea promite :)

Zi frumoasă,

Alice

3 comentarii:

  1. suna bine!
    mai nou, am inceput sa dezvolt o iubire maaare pentru produsele Bourjois :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu, tocmai ce mi-am cumparat un ruj de la ei. Periuta acestei mascara chiar ma intriga, sa vedem cum e :)

      Ștergere
  2. Chiar mi-as dori rimelul , arata destul de bine ! Si eu una , sunt obsedata de rimeluri ! cu cat mai multe cu atat mai bine ;)) Pupici ! :*

    RăspundețiȘtergere