expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

marți, 4 martie 2014

Spring in a shoe box & Stylish Spring


Buna, ladies!


Astazi vreau sa va deconectati de la vremea urata de afara si sa va bucurati cu mine pentru ca, macar in calendar, a venit primavara. Sunt sigura ca in scurt timp vom scapa de micul potop de afara si atunci vom putea scoate la iveala ultimele achizitii sau poate pantofii aceia minunati pe care nu ati mai apucat sa ii purtati asta toamna.

Nu e nevoie sa cheltuim o avere pentru asta, sa stiti. Trebuie doar putina atentie la detalii si la diferite promotii. Sales are good, remember!
Primavara, eu te astept!
Dupa cum puteti observa, sunt o mare iubitoare de culoare. E atat un lucru bun, precum si o povara uneori. Asta pentru ca e mai greu de integrat intr-o tinuta un mocasin mov, decat unul negru. Eu zic ca doza de originalitate oferita de fiecare strop de culoare din tinuta merita efortul si calculele mentale facute dimineata.
Imi doream de ceva vreme un model asemanator de cizme scurte. Le-am gasit la reducerile din ianuarie in Stradivarius, dar nu le-am cumparat din prima. Dupa ce-am dormit mai mult iepureste o noapte si am tot visat printul aztec de pe lateral, am mers si le-am cumparat. 120 lei well spent.
Pantofii au fost vanati vreo doua zile pe site-ul Miniprix, pana a reintrat in stoc marimea mea. Au un interior fabulos, moale si comod. Talpa e flexibila, tocul este mediu, sper sa fie aliatii mei in zilele lungi. Surpriza cea mai mare? Pretul initial (afisat pe cutia lor originala) este de 105$. Eu am dat cam 100 de lei pe ei.
Iata si mocasinii mei. Au un design interesant, clar nu sunt cei mai frumosi pantofi de pe pamant. Dar mi-i inchipui cu blugi 7/8 si o camasa alba, poate un sacou sau un cardigan preppy in partea de sus. Sunt din piele, ca toate perechile prezentate pana acum. I-am preferat pe cei cu un toc de 4 cm celor cu talpa plata, pentru ca eu merg mult mai bine pe un calapod inclinat.
Eu nu prea dau bani multi pe balerini. Poate si pentru ca as prefera sa ii port cat mai rar, dar si pentru ca greu gasesti o pereche atat de deosebita, incat sa merite o investitie. I would rather buy heels! Totusi, sunt zile si zile. Si daca nu vreau cea mai plictisitoare pereche de balerini, aleg unii intr-o nuanta vie. Cred ca ar face un contrast frumos cu haine albe, negre. Sunt foarte usori, ii pot strecura intr-o geanta hobo daca se anunta o zi interminabila. Sper sa fie comozi, remuscari nu am sigur - pret: 14 lei (tot Miniprix, urmariti discount-urile pe categorii sau cele de week end).

Daca tot am inceput sa discutam de primavara si inca aveti dileme in legaturi cu ce pantof 'merge' cu o anume rochie/fusta, Promenada mall organizeaza un eveniment dragut pentru voi. Pe 5 martie, intre orele 18:30-20:00, doamnele din Bucuresti pot participa la un seminar de 'recomandari vestimentare, de make-up & hair styling, cu o scurta sesiune teoretica si o mai lunga sesiune practica.' Gazda evenimentului va fi Rovena Andrei, iar voi ar trebui sa ajungeti la etajul 1, in zona de langa H&M. 

Daca sunteti interesate, va rog sa va inscrieti urgent trimitand un email catre dana@urbankid.ro cu subiectul "INSCRIERE EVENIMENT + DATA EVENIMENTULUI.

Sper sa va fie de folos sugestiile mele, voi ce ati cumparat in ultima vreme? Daca va uitati acum pe fereastra, ce incaltari ati prefera sa purtati?

Love, Alice

26 de comentarii:

  1. Pantofii si balerinii imi plac cel mai mult! Ai facut super afacere cu ei!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce culori frumoase <3 sa ii porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thank you, lady! Am vazut ca si tu apreciezi nuantele vii :)

      Ștergere
  3. 1-2-3 sunt fUarte pe gustul meu! sa ii porti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Alice, sper sa nu te superi, dar eu vreau numai bine . sunt simpatici, dar prea batraniciosi pantofii, nu pentru asa fata ca tine. Incearca niste modele cu platforma, iti va lungi piciorul si va arata trendy. botinele sunt dragute.pupp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma supar, lady. Doar ca ei au platforma, de asta i-am si ales. Am si versiuni care lungesc piciorul, dar stii si tu cum e cand ti se pune pata pe ceva. Te pup!

      Ștergere
  5. Botinele le-am vazut si eu prin magazin si tare mi-au placut! :) Si balerinii imi plac! Sa te bucuri de ei!

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, vreau sa merg cu tine la shopping de incaltari, fiecare pereche in parte imi place! Esti pe stilul meu! :)
    Sa porti sanatoasa noile achizitii!
    Pup, Alice!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai :D Ador sa merg, chiar daca isi cumpara lucruri doar insotitoarea mea. Multumesc :*

      Ștergere
  7. Sa porti sanatoasa toate perechile de umblatori!:) Cel mai tare imi plac botinele pe care daca as fi avut de unde le luam si eu intr-o clipita! Ai facut afaceri foarte bune. Si eu ar cam trebui sa imi cumpar de incaltat pentru ca sunt cam deficitara la acest capitol dar tare greu mi-e cu 35-ul meu epocal.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multe lucrusoare frumoase 35 am vazut la Bata, poti sa incerci si marimea 2 de pe Asos. Sarumana, botinele au deschis sezonul de shopping :D

      Ștergere
  8. Dar ai facut deal-uri bune, nu gluma! Ghetele sunt superbe, si balerinii imi plac, desi la fel ca tine, prefer tocurile:). Sa le porti cu placere! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte frumoase toate perechile, mai ales botinele :)
    Va le porti cu drag pe toate :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Mi-ar trebui si mie niste balerini colorati, o sa ma uit si eu pe site. Sa le porti cu placere. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca maine au si transport gratuit, sa fii pe faza. Te pup, multumesc!

      Ștergere
  11. Am si eu o pereche de mocasini fix ca ai tai doar ca pe maro. Si eu sustin ca nu sunt cei mai frumosi de pe pamant dar i-as purta cu boyfriend jeans, o camasa si-un sacou. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt utili, in primul rand. Si avem nevoie si de asa ceva ;D

      Ștergere
  12. Pantofii cu toc sunt extrem de draguti <3 si culoarea balerinilor la fel <3. N-am mai intrat de mult pe site-ul celor de la Miniprix soo... cred ca am program in seara asta :))).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai nimerit o seara cu transport gratuit, asa ca spor! Multumesc :*

      Ștergere
  13. Mie mi-au furat ochii balerinii aia verzi. Oare ii mai gasesc la Mini Prix?

    RăspundețiȘtergere