expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

marți, 28 ianuarie 2014

Throwback Tuesday & New mascara by Max Factor

Hello, my ladies!

Anul trecut am publicat aici pe blog un articol in care imi declaram adoratia pentru mascara 2000 Calorie de la Max Factor. Nimic nu s-a schimbat de atunci, inca am un tub in rotatia permanenta si nu credeam ca se va schimba asta prea curand.
Mai multe informatii aici
Apoi am primit mailul anuntand noua mascara Excess Volume Extreme Impact, care apare in piata insotita de gama Excess Impact Longwear Eyeliner. Ma declar foarte entuziasmata de ce promite sa faca si abia astept sa il incerc. 


Genele tale merita sa fie duse la nivelul urmator cu noua Mascara Excess Volume Extreme Impact – cea mai noua combinatie de la Max Factor pentru volum extrem, cu finisare de lac negru-intens.

Creat pentru acelea dintre noi mai degraba nemultumite de mascara normala pentru volum, noua Excess Volume Extreme Impact Mascara aduce laolalta o baza ce confera volum extrem si un al doilea pas – lacul negru-intens pentru finisarea ce cu siguranta iti va face genele remarcate, mai mult ca oricand.


“Formulele traditionale pentru volum inseala, destul de adesea, asteptarile. Aceasta noua mascara de la Max Factor, insa, isi indeplineste toate promisiunile: vei avea nu numai acel volum extrem pe care l-ai dorit, in plus lacul negru intens chiar va amplifica rezultatul final, ceea ce inseamna un nou nivel al intensitatii privirii. Pentru mine, acest este Wet-Lash Look” Pat McGrath, Global Creative Design Director Max Factor.
 
Produsul va fi disponibil in magazine de la inceputul lunii februarie. Nu am mai folosit de ceva vreme o mascara in doi pasi, cam asa de curioasa sunt acum.
Sursa
Have a safe day,

Alice

16 comentarii:

  1. ȘI eu abia aștept să-l încerc. Am gene bune, dar nah, vreau și mai mult. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. interesant:)
    am mai citit despre el
    te pup:*

    http://thatswhywesmile.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. S-a entuziasmat toata blogsfera, e clar :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce matza ochioasa si curioasa!!! :))
    Da, curiozitatea se justifica!

    Pup, Alice!
    Ilda
    lavender thoughts

    RăspundețiȘtergere
  5. Hehe, 2000 Calorie a fost si preferatul meu muuult timp,
    Abia astept sa-l incerc pe acesta:D. Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt foarte incantata de el, mai ales de versiunea cu peria curbata. Pup!

      Ștergere
  6. Mie îmi plăcea cel de la L Oreal in doi pasi Shocking, dar nu mai e pe piata, acum eu obtin acest efect si cu rimelul de la Oriflame, gene pana la sprancene. Dar sunt curioasa sa-l incerc si acesta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il stiu, l-am avut si eu si mi-a placut. Eu tocmai ce l-am primit pe acesta MF si wow, me likey!

      Ștergere