expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

vineri, 24 ianuarie 2014

Sneak peek: portfard de actrita & rant

Hello, ladies!


Astazi, cu admiratie despre portfardul unei vedete atipice. Se numeste Emmy Rossum, este protagonista serialului Shameless si apare destul de des pe Instagram fara nici un strop de machiaj pe fata. Bineinteles, o ajuta faptul ca arata impecabil oricum, dar in climatul actual... primeste a golden star pentru asta.

Iata ce a impachetat pentru o calatorie:
Sursa
Un cleanser, o crema hidratanta, mascara, blush, un spot treatment si o oja Essie (love the shade!). Si pentru ca frumusetea e cu dus-intors, her drink of choice e un suc natural. Sunt sigura ca, daca are vreo sedinta foto, vine makeup artistul cu restul produselor.

Mi-ar placea sa vad mai multe vedete ca ea. Poate ca atunci vor realiza majoritatea femeilor ca, inca din adolescenta, accentul trebuie pus pe ingrijire, pe produse echilibrate de curatare si tonifiere a fetei, un serum hidratant potrivit tipului de ten s.a. Ametesc cand vad fete de 13-15 ani cu machiajul de 3 ori mai pronuntat decat al meu, la ora 8 dimineata. E responsabilitatea celor apropiati si a celor din media sa indrepte balanta, sa le directioneze catre solutiile potrivite pentru ele la o varsta atat de vulnerabila. Iata de ce imi place de Emmy, pentru ca - poate fara sa vrea - e role model pentru cele care o admira si nu indeamna la excese, 3 straturi de fond de ten si glitter, cat eyes & bold lips in acelasi timp.

Mai putin Photoshop, mai multa incredere in sine. Fiecare are o suma de atribute care merita evidentiate si care o fac unica. Pentru unele culoare ochilor, pentru altele buzele, un decolteu frumos, o silueta clepsidra s.a. Daca am face tranzitia de la a venera vedetele trecute prin filtrele lui Adobe la a admira femei de succes, cu chip senin si machiate cat trebui... poate fetele de maine ar creste cu o alta viziune asupra lumii. 

Nici machiata nu arata prea rau :D
Iata my latest Instagram crush, sper sa va placa si voua. Eu voi incepe sa ma uit la Shameless, chiar imi doresc sa o vad in actiune. Astept parerile voastre vis-a-vis de subiectul abordat de mine astazi. In mai putine cuvinte, va indemn sa aveti grija de pielea voastra si sa va educati creierul in a admira substanta, nu superficialitatea.

Un vineri frumos si scurt va doresc,

Alice

18 comentarii:

  1. Foarte misto articolul si sunt complet de acord cu ce ai scris.

    Nu ai vazut Shameless? Trebuie sa te uiti, mie-mi place foarte mult si, uimitor, mi se pare mai reusit decat varianta englezeasca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur, multumesc! Uite ca nu l-am vazut, de fapt sunt in urma si cu serialele pe care le urmaresc. Ms de vizita, lady!

      Ștergere
  2. Mie mi se face rau cand vad fete cu machiaj de nunta pe strada in amiaza mare... Pe langa machiaj mai au si o atitudine de zici ca acum s-au dat jos de pe covorul rosu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, stau si ma gandesc la ce ora s-au trezit de au reusit asa performanta. Zau ca se poate sa fii atragatoare si altfel.

      Ștergere
  3. nu am vazut nici eu Shameless, o sa ma uit!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place postarile de acest gen si sunt de acord cu tine in privinta ingrijirii si machiajului excesiv.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Lorena. E vorba de un echilibru, normal ca seara mai aplicam un produs-doua, la o ocazie speciala la fel etc. Dar e important sa nu uitam de ingrijirea pielii si de demachiere :)

      Ștergere
  5. mi-a placut ce ai scris, frumos! si sunt complet de acord, trebuie apreciate mai mult persoanele care acorda atentie mai mult ingrijirii tenului si apoi machiajului, mai mult unei vieti frumoase si simple decat unor chestii superficiale si aiurea. te pup, weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur, ai zis bine si tu... mai bine o viata frumoasa decat preocupari superficiale. Weekend frumos si tie! :*

      Ștergere
  6. shameless suna bine, as putea deduce cate ceva numai gandindu-ma la denumire
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  7. Hello :)
    Foarte mult mi-a placut postarea de ieri, am citit-o, dar n-am mai apucat sa comentez :)
    Sunt in asentimentul tau, dar cum putem noi sa trimitem mai departe aceste valori, cand se intampla ce se intampla... Eu, de ex, am renuntat la tv de aproape 10 ani si e adevarat, uneori, la niste evenimente, raman masca de ce se intampla de fapt in societatea asta minunata :)
    Dar am sa imi duc si eu crezul mai departe, indiferent de ce crede lumea :)
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc, lady! Da, din pacate e o lupta dubla... cu insecuritatile fiecaruia si cu 'modelele' prezentate la tv. Sa stii ca eu sunt absolventa de jurnalism si refuz sa le fac audienta, prefer sa ma uit pe CNN, acolo pot efectiv sa invat in timp real cum se face. Asa fac si eu, incerc sa imi pastrez coloana vertebrala, oricate presiuni vin din jur. Si uneori chiar nu e usor, uneori presiunile vin chiar de la cei aproapiati. Dar despre asta, alta data. Te pup, thx for your time!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hehe, ce simpatica ai fost cand ai zis chestia cu jurnalismul si audienta :))
      cred ca ar trebui sa scriem mai mult despre problemele astea, poate ajunge lumina la mai multa lume :)

      Ștergere
    2. Poi daca una am invatat in scoala si alta vad pe sticla... imi creste tensiunea cand ma uit la stiri. Sa speram, eu m-am ferit de lumea asta pentru ca nu ma caracterizeaza falsitatea si nu imi plac polemicile lor, cu urlat la invitatii din platou si injurii. Dar anumite lucruri trebuie spuse.

      Ștergere
  9. Si eu o urmaresc pe Instagram :) E foarte frumoasa si nemachiata :)

    RăspundețiȘtergere