expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

luni, 6 ianuarie 2014

Favorite 2013 - loves and revelations

Buna, ladies!


Sper ca va gasesc sanatoase si determinate sa faceti din 2014 un an mai bun decat precedentul. Eu m-am relaxat atat de bine in vacanta asta, ca am deschis laptopul mai mult ca sa ma uit la filme si mai deloc pentru scris. Asa ca acum mi-a venit si mie randul sa va arat ce produse am preferat in anul tocmai trecut si ce anume v-as recomanda.
Iata gramada :)
Sa incepem cu skincare heroes, produsele dupa care voi plange nitel cand se vor termina.
Hydrator-ul de la Paula's Choice va fi recumparat, cu siguranta. Pretul pentru ANR e cam intimidant, ma mai gandesc. In orice caz, au facut mult bine tenului meu si sper sa mai descopar si in viitorul apropiat produse pentru ten care sa merite banii.

Pentru ten am jonglat cam tot anul cu cateva produse: fondul de ten spuma de la La Roche Posay, care a fost vedeta verii, Sheer Glow - all time fav, the love of my life! Realizez ca v-am tot vorbit de acest produs si nu toata lumea are aceeasi parere, dar pentru mine e chiar o revelatie. Stii ca faci ceva bine cand atat oameni pe care nu ii cunosti, precum si cei apropiati te intreaba ce porti. Am consumat vreo doua pudra Rimmel Stay Matte anul trecut, asa ca sigur ca o recomand. Nu e cea mai fina pudra din lume, dar e numai buna pentru fixat machiajul in diminetile grabite. Despre corectorul de la MUFE v-am vorbit acum ceva vreme, raman la aceeasi parere. Review- aici.

Urmatoarele doua minuni sunt chiar revelatii, produse revolutionare care m-au convins din primul moment. Vorbesc de parca am descoperit America, cand de fapt... e vorba de o pudra HD (MUFE) si o pensula no name (ebay).
Acestea doua fixeaza perfect anticearcanul, sunt foarte multumita ca am gasit un cumul de produse care sa ma ajute sa minimalizez aspectul ridurilor fine de sub ochi. In caz ca nu stiati, mie imi aluneca de sub ochi cam orice as folosi. Asa ca pudra HD primeste a golden star de la mine. O mai aplic cu o pensula putin mai pufoasa pe zona T, daca stiu ca va urma o zi/noapte lunga. Si nu m-a dezamagit, de fapt face tenul sa arate fara cusur, chiar atunci cand nu este.
In materie de produse crema pentru machiajul ochilor, acestea s-au remarcat. Fardul 'On and on bronze' de la Maybelline si cel 'Gala' din gama ELF Studio. Unul e un taupe cu shimmer fin, altul un burgund cu sclipici argintiu si rosiatic, amandoua rezistente, usor de aplicat si destul de complimentate. Monica s-a mirat vreo 5 minute cand a aflat ca port 'Gala' incorporat intr-un machiaj de seara, la lansarea unui salon despre care va voi vorbi intr-o postare viitoare.
The best I can do cu niste nuante asa shimmery
De Black Friday nu am cumparat multe, dar creionul Scandaleyes de la Rimmel a meritat cu prisosinta cei 9 lei cheltuiti. Cremos, rezistent la transfer, sufar ca nu am luat atunci si nuanta Bronze, poate si pe cea culoarea pielii... Asta e amprenta unui produs bun, te face sa cumperi toata gama.
Pe pometi m-am rasfatat lunile trecute cu blush exclusif de la Bourjois prezentat aici, bronzerul de vara de la Cargo (o nebunie sclipicioasa pe care am purtat-o doar in lunile calde), precum si cu fardurile de obraz de la Inglot. As putea sa cumpar tot standul, va jur! Are Georgiana o nuanta pe care mi-o doresc mult, as mai vrea un corai mediu mat... sunt addicted.

Cum as putea sa uit de fardurile de pleoape? Revelatia anului vine tot de la Inglot, am tanjit dupa niste nuante complexe, pline de dimensiune si care sa imi evidentieze ochii verzi...si le-am gasit.
Paleta in care sunt incorporate e my go-to dimineata, fie ca folosesc o culoare pentru un liner colorat rapid sau pentru un look mai indraznet, mai intens.
Nu am un bronzer all round favorite, desi folosesc de vreo doua saptamani un candidat bun. Vi-l prezint in postarea destinata comenzii Cherryculture.
La rujuri a fost clar anului coraiului si al trandafiriului neon, dupa cum vedeti mai sus. De la stanga la dreapta: Inglot 106, Chanel 'En Vogue', Rimmel Apocalips 'Stellar', Astor 'Feeling Feline'.

Pentru unghii am jonglat cu produse OPI, Alessandro, L'Oreal, Flormar si Milani (best topcoat ever!). Le vedeti in imaginea de ansamblu, precum si mai jos. Sally Hansen Instant Cuticle Remover este motivul pentru care la manichiura am primit aprecieri la adresa cuticulelor mele, you better believe it's good!
Alessandro 257
L'Oreal 'Spicy Orange'
Flormar P25
OPI 'In-dia Mood for love'
OPI 'Sprung' (cea din stanga)
Pentru maini si corp s-au remarcat crema cu miros de cacao&portocale de la Yves Rocher si The righteous butter de la Soap&Glory. Ambele miros genial si hidrateaza foarte bine, fara a lasa pelicula grasa.
This little guy are o poveste speciala, ii datorez multumiri Ioanei pentru el. A trecut anul si n-am apucat sa va povestesc ce supriza minunata mi-a facut, e cu adevarat Wow! ce oameni mi-a fost dat sa cunosc prin intermediul acestui blog. Iti multumesc draga mea!

Mentiuni speciale revin catre: Fix + de la MAC, tartele Yankee Candle, uleiurile de par de la CHI si cel marocan, paleta Naked 1 si orice am mai uitat sa adaug. A fost un an bun! 

Dupa cum vedeti, nu am inclus produse pentru par. Asta pentru ca tot anul am jonglat cu ele si singurele care m-au impresionat sunt cele CHI primite la #decemberbeautybloggersmeeting2, dar m-am gandit ca ar fi prematur sa le includ in favoritele anului 2013.

Astept parerile voastre vis-a-vis de aceasta postare kilometrica, va rog sa imi spuneti daca aveti nevoie de un review detaliat pentru ceva anume si va doresc zile echilibrate, cu spor si timp de relaxare, sper sa ne revedem cat mai constant - voi cu un ceai in mana, eu de dupa tastatura.

Love,

Alice

18 comentarii:

  1. Am oscilat daca sa includ Feeling Feline de la Astor pe lista, pentru ca l-am folosit prea putin in 2013 (l-am primit pe final de vara), dar si mie mi-a placut foarte mult nuanta! La vara il voi termina, cu siguranta si atunci poate intra la favorite pe 2014 ;)

    Si, la fel, am oscilat daca sa includ pudra Stay Matte de la Rimmel, dar uite ca ai mentionat-o tu ;)

    OPI In-dia Mood for Love seamana perfect cu oja mea favorita din 2012 : Mahattan 51L (sa arunci un ochi la mine sa vezi daca am dreptate).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mai am mai putin de jumatate din FF, e very well loved. La fel si Chanel-ul, nu cred ca prinde 2015. Stay Matte face treaba buna, mai ales daca o prinzi pe Asos la 2,5 lire :D Iar cu oja ai dreptate, tu oricum ai muulte oje frumoase!

      Ștergere
  2. frumoasa lista. eu nu postez favorite, ca am prea multe.pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. long story short...

    pe mine ma intereseaza advanced night repair... atatea am citit despre el... si mai vreau pareri, ca totusi... nu are cel mai prietenesc pret :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ok, facem o analiza de produs! As zice sa ceri o mostra la magazinul lor, dar nu stiu ce vanzatoare vei nimeri. Daca te tenteaza, go for it, e usor, hidratant, sper sa iti placa mirosul... Dar trebuie sa stii ca, de banii aia, iti poti cumpara 2-3 produse de la un alt brand decent de skincare.

      Ștergere
    2. dar de ce zici ca speri sa imi placa mirosul?
      stiu ca pot sa imi iau alte chestii de la branduri cat de cat ok... nu stiu de ce ma tot fatai pe langa produsul asta :)
      astept sa scrii despre el, oricum am observat ca esti foarte harnica in ultima vreme cu postarile si imi place. pupici :D

      Ștergere
    3. Ca e special, e musai sa il mirosi inainte - sunt 50 de ml de produs de consumat. Daca te tenteaza, go and get it. Sau incearca ceva de la Paula, eu vreau ceva cu retinol acum.

      M-am pus pe treaba, sa nu ma deochi :)) Te pup!

      Ștergere
  4. Foarte tentante toate favoritele tale, you make me wanna buy stuff! :D Imi trebuie si mie niste creioane Scandleyes, un fard crema ELF, farduri Inglot...
    Hugs!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa aud asta :D Incet, incet le descoperi tu pe toate :*

      Ștergere
  5. Ohh, Inglot my love!! O multime de bunatati! Am notat Astor Feeling Feline:D. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cred ca e noul crush al blogosferei intregi! Merita FF, sa stii. Cremos si chiar pigmentat, pentru ceea ce e. Pup!

      Ștergere
  6. I loooove Apocalips. Eu il am pe Nova. Am notat si eu "felinul" Astor..I need him in my life. Un an nou fericit si plin de realizari. Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt ceva deosebit, adevarat. Si 'felinul' e frumos, am pus link in postare catre un look in care il purtam. An nou bun si tie! :*

      Ștergere
  7. Vai cate lucruri frumoase ne-ai aratat ! Le vreau pe toate :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Pe cateva le-as include pe lista de "acum as pleca dupa ele". :)) Cateva mai multe! :)) Pup!

    RăspundețiȘtergere