expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

joi, 23 ianuarie 2014

Fashion bits: One down, two to go

Hello, ladies!


Unul dintre colierele prezentate in postarea aceasta a ajuns aseara in mainile mele, motiv pentru care m-am gandit sa va ofer un preview. Mai multe imagini cu el si celelalte (pe care inca le astept), intr-un articol viitor. Am inceput deja sa ordonez sertarul cu bijuterii, pentru cand le voi fotografia pe toate.
Abia astept sa il port!
Cum pofta vine mancand, momentan astept si cateva lucrusoare de pe Persunmall (sper sa nu intarzie - la ei e o perioada de sarbatoare). Vedeta comenzii este...
Aici
Iar pentru primavara mi-as dori una dintre jachetele de mai jos, abia astept sa pot purta doar un tricou si una din piesele acestea.
Aici
Aici
Also, how cute is this:
Ii gasiti aici pe pinguini :D
Cam atat pentru astazi, va multumesc ca ati trecut pe aici si va astept si pe Facebook, Twitter, Pinterest si Instagram.

Love,

Alice

24 de comentarii:

  1. Frumusel, frumusel. Caut si eu un colier statement - primul pentru mine, si nu stiu ce sa aleg....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Iti sugerez sa alegi o piesa in culori neutre, pe care sa o poti asorta la cat mai multe. Un colier cu pietre nude sau transparente, argintiu/auriu - in functie de ce porti mai des. Uite un exemplu: http://www.ebay.com/itm/151198834931?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT. Sau o combinatie de alb-negru: http://www.ebay.com/itm/121152924908?_trksid=p2055119.m1438.l2649&var=420160078452&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT. Spor la shopping!

      Ștergere
    2. Mersi de sugestii, m-ai nimerit ca-s mai timida si nu m-as arunca la piese prea curajoase care sa ramana in dulap. Ce-i drept, ma tenteaza si acesta despre care ai postat tu.

      Ștergere
    3. Eh, ma gandeam eu ca asa e la inceput. Acesta are link prin comentariile celeilalte postari, te rog uita-te acolo. Pup!

      Ștergere
    4. Alice, o intrebare. Am vazut linkurile de pe ebay. Eu vreau sa-mi cumpar niste coliere de pe sammydress.com. Se plateste si TVA la intrarea produselor in tara, in plus fata de pretul de pe site?

      Ștergere
    5. Buna, Paula! Situatia difera foarte mult de la oras la oras. In Bucuresti nu platesti tva, dar o prietena a patit-o, intr-un oras din Moldova. Te sfatuiesc sa nu iti comanzi multe accesorii la un loc si sa citesti articolul acesta: http://ozfashionista.blogspot.ro/2014/01/de-unde-facem-shopping-online-adevarul.html. Sunt fete care nu au avut problema asta, dar m-am gandit ca e bine sa ai toate informatiile.

      Ștergere
  2. nu neaparat culori neutre sa accesorizeaza la toate, asta pentru cine nu vrea sa iasa in evidenta.eu zic colierul trebuie sa fie o pata de culoare,un accesoriu ce sa iasa in evidenta chiar la tinute neutre. frumos colier, seamana cu cel zara, dar nu e asa.pupp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru cine abia incearca marea cu degetul, unul cu pietre incolore poate fi o alegere facila. In rest, eu cam asa le cumpar - colorate, cu accente metalice. Stiu ca nu e identic, dar asta parca e putin mai mic si imi place asa.

      Ștergere
  3. Mi l-am luat si eu dupa ce am salivat ca o fraiera la cel Zara de care nu ma puteam apropia din cauza bugetului. Oi fi ca vulpea cu strugurii, insa si mie imi place mai mult asta. Nu-i la fel de bine lucrat, insa e mai micut, mai finut asa. Ala era cam butucanos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta i-am zis si eu Stellei mai sus, hai ca suntem twins :D Eu pe coliere am un buget maxiiiim de vreo 75, ala de la Zara depasea limita.

      Ștergere
    2. Orice e la Zara depaseste limita pentru mine. Am tot sperat sa apara la reduceri, dar normal ca fetele care si l-au permis l-au luat din timp. :(

      Ștergere
    3. Eu incerc sa mentin niste limite psihologice pentru fiecare item. Fireste ca daca as castiga 5000 euro as alege de pe rafturile din mall ca din magazinele cu jucarii... cate putin din toate. Dar asa, putem fi chic si cu buget mic :D

      Ștergere
  4. M-am indragostit de jacheta lila!!!
    Colierul e superb, supeeerb... :)

    Pupicei, Alice!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu, desi nu sunt atrasa de nuantele astea de obicei. Multumesc, il recomand, e si foarte accesibil. Te pup!

      Ștergere
  5. Ce frumos e :x Si eu sunt innebunita dupa coliere...niciodata nu mi se pare ca am suficiente :)) :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, I never have enough! Cred ca am mai multe coliere decat an tricouri... asta spune multe. Te pup!

      Ștergere
  6. Vaiii, deci acelasi colier e pe drum, l-am comandat si eu de pe sammydress si il astept cu sufletul la gura. Tie in cat ti-a ajuns? Sa il porti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe 2 ian l-am comandat, l-am luat de la posta miercuri. Sper sa ajunga ok si al tau, multumesc!

      Ștergere
  7. Vai cat e de frumos, credd ca ma repet, dar nu ma pot abtine...

    Te pup.
    shoeper-women.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere