expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

marți, 21 ianuarie 2014

Experienta Dorobanti 111

Buna, ladies!


Am mers inainte de Craciun la salonul Dorobanti 111, proaspat deschis pe bulevardul cu acelasi nume. Am fost tare rasfatata in seara aceea, dupa o saptamana cam grea si o agitatie care imi adancise cearcanele pana la genunchi (vedeti voi mai jos in imagini). Am incercat un pensat, o manichiura cu produse Jessica (aveau si OPI), precum si de un tuns & coafat lejer.
Happy face
Am intrat mai mult alergand in salon, dupa ce facusem fibrilatii in trafic si ma tot uitam la ceas, calculand cam cat timp mai am pana depasesc timpul alocat programarii. N-am primit nici un repros, un domn chiar a venit si mi-a preluat jacheta si o punga de cumparaturi, totul cu zambetul pe buze. Dupa ce mi-am recapatat suflul si am baut un pahar de apa, am poposit pe masa de cosmetica. Nu am dat prea multe indicatii, doar ca nu imi doresc sprancene mai subtiri decat le am deja, iar rezultatul m-a multumit pe deplin. Nu spun asta pentru ca am avut un voucher, ci pentru ca n-am fost niciodata mai multumita de sprancenele mele. Da, exista mici goluri, din cauze independente de pensat, pe care le repar cu fard si inca mai am pana voi obtine sprancenele cu aspect perfect, dar aceasta vizita la cosmetica m-a ajutat in mod evident.

Am trecut apoi la spalat si tuns. Am inceput cu un masaj capilar, de era sa adorm pe scaun, apoi am rugat-o pe Ondyna sa imi tunda portiunea degradata din pleata si i-am precizat ca nu imi doresc scari pe lungimea sa. Am lasat-o sa isi exercite magia, timp in care mainile mele erau intinse pe masa de manichiura. Vedeti voi, s-a lucrat in tandem, de nu stiam ce sa admir mai intai. 
Ajunsa acasa, dupa un vant nemernic si o calatorie cu taxiul ca in filme
La mani mi-au fost laudate cuticulele (am clipit satisfacuta din gene, marturisesc) si am incercat pentru prima data ajustarea lor din freza. Suna intimidant cuvantul, stiu, dar era un instrument micut si, se pare, foarte eficient. Vedeti mai jos rezultatul. Am ales nuanta 'Bazaar' de la Jessica, care mi-a fost aplicata in doua straturi si finisata cu ulei fast dry.
Am tot facut fotografii prin diferite incaperi ale casei, in incercarea de a reda cat mai fidel rezultatul muncii stilistei. Imi doresc tare mult niste lumini profesionale pentru a face fotografii cat mai ok, dar momentan raman pe wishlist.

Peste doua zile, la prima spalare dupa tuns, parul meu arata asa. L-am uscat lejer cu peria rotativa si am aplicat putin ulei pe varfuri.
One more, aici se vad mai bine sprancenele.Ce spuneti, va place noul meu look?
Mai multe informatii despre Dorobanti 111 gasiti pe site-ul lor si pe pagina de Facebook, care prezinta in mod constant update-uri din salon, coafuri si manichiuri de tot felul. Mie mi-a placut mult impletitura de mai jos, am o slabiciune pentru ele.
Voi ati facut vreo schimbare e look in ultima vreme? Va plac sprancenele mele sau le preferati mai pronuntate? Astept feed back, fara suparare.

Pana data viitoare, lots of love!

Alice

28 de comentarii:

  1. Da, imi plac sprancenele tale si imi place si cum te-a tuns, dar mai mult din fata, in spate nu imi place ca e drept :D
    E frumoasa si manichiura :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Cris! Am ales sa il tund drept acum, nu l-am mai avut asa din generala. Sper sa il pot intretine mai usor asa, urmand ca in mai sa il tund din nou (inainte de nunta).

      Ștergere
  2. Îmi place mult ce a ieșit, iar sprâncenele chiar arată foarte frumos. ȘI eu m-am convins că un pensat ca la carte înseamnă enorm.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place foarte mult cum au iesit sprancene ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie imi plac sprancenele, se vad bine! Totusi ti le-as mai arcui un picusor.
    Si parul e frumos! Te-ai mai vopsit?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca as fi cam mirata cu ele mai arcuite :D In plus, nu prea imi permite forma. M-am tot vopsit, la cat par alb am nu il pot lasa prea mult cu radacina expusa.

      Ștergere
  5. vai, ce-mi place cum iti sta parul! love it! mi-ar placea sa imi stea si mie asa, dar ti-ai gasit :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte bine arata parul tau; e...adolescentin (in cel mai bun sens al cuvantului)! :)
    Sprancenele-s frumoase exact asa cum sunt...
    Tu esti atat de proaspata si expresiva!

    Nu mi-am mai facut de mult timp o schimbare de look; cred ca s-ar impune! Totodata, nu stiu ce vreau...:))

    Te pup, Alice!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai dar chiar nu ma supar de ce ai spus! :D Iti multumesc mult, cred ca se vede si in imagini ca m-am relaxat si mi-a prins bine rasfatul.

      Ia sa faci ceva in sensul asta, uneori si un pensat sau o manichiura fac minuni... la psihic mai mult decat la fizic. Te pup si eu!

      Ștergere
  7. Imi plac la nebunie sprancenele, asa visez sa ajunga si ale mele someday... Oh well, poate intr-o zi cu soare :D
    Am totusi o obiectie : am cautat de zor cearcanele cu care ne-ai amenintat la inceput. Unde-s, domne? :)

    Hugs&kisses, Mia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu iti recomand sa mergi la ei daca esti din capitala, costa destul de mult prima sedinta (35 lei), dar domnisoara de la cosmetica are mana foarte buna. Avem din belsug cearcane si pungi sub ochi, dar am dat si eu un 'noise reduction' la imagini, sa nu va uitati la ele - ci la par. Te pup!

      Ștergere
  8. Ce ruj ai folosit in ultima poza? E f sic :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ufff, nu mai stiu sigur... cred ca Feeling feline de la Astor, doar ca e mai deschis decat in imagine (undeva intre ce vezi in prima si ultima fotografie). Multumesc!

      Ștergere
  9. Ce sprâncene frumoase ai! Eu tocmai ce mi le-am ciopârțit puțin, mereu le dau peste cap. Idealul meu ar fi fix ca ale tale, dar nu mă ajută forma lor naturală și nici desimea lor :(
    Mie îmi place părul tuns drept în spate, e un alt goal pe care aș vrea să-l ating pe viitor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, acum deja si-au mai pierdut forma (tipa le-a tuns foarte bine, de nu mai statea nici un fir rebel). Cand iau salarul cred ca ii vizitez. Hai ca nu le ai rele deloc, cele mai frumoase sprancene le au in general fetele cu parul si sprancenele in nuante mai inchise.

      Cat despre par, e ceva foarte neobisnuit pentru mine, care il tundeam in scari si il lasam sa se usuce in bucle valuri-valuri, apoi il purtam adus pe un umar. Acum il las cuminte pe spate, sper sa nu se mai despice si sa nu mai cada (deja s-a redus semnificativ).

      Ștergere
  10. Imi place mult tunsoarea si culoarea parului. Cu ce voucher ai fost la salon?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am participat la deschiderea salonului si am primit de la ei un voucher cadou. Daca vor mai avea promotii, va anunt si pe voi :) Multumesc!

      Ștergere
  11. foarte mult imi plac sprancele si mai ales parul tau !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc :) Ma bucur mult sa aud asta, cu ele ma lupt mereu si tot incerc sa le aduc la un stadiu cat mai ok.

      Ștergere
  12. Imi place foarte foarte mult culoarea parului :* te prinde foarte bine . Follow eachother?:3
    pupicc

    http://saveurchic.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, aceea e numai meritul meu, am facut eu un mix de culori :D Te-am inclus in blogroll :)

      Ștergere
  13. Ai o culoare tare frumoasa si calda la par, imi place tare mult!!

    Te imbratisez cu drag,

    Dora

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, sa stii ca si eu iti admir parul de cand te-am descoperit. Te pup!

      Ștergere