expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

vineri, 31 ianuarie 2014

Beauty news - Telegrama de vineri

Hello, ladies!


Nu stiu la voi cum o fi, dar in capitala e frig si urat. Sa nu va pacaleasca imaginile dreamy care circula pe Facebook. As zice ca unii dintre noi au ramas la mentalitatea de Cretacic, dand coate in spate ca sa urce primii in autobuz (asa am aterizat eu azi pe un munte de zapada), razand in barba cand te vad ca aluneci, ignorand faptul ca aveai prioritate s.a. Asa se face ca ajung mereu acasa cu nasul rosu, motiv pentru care ma bucur ca in scurt timp va exista produsul acesta pe piata.
Imi place mult culoarea aceasta de par, hmm!



"Rosaliac AR INTENSE, serum intensiv antiroșeață, este primul produs dermatocosmetic ce corectează roșeața localizată direct de la sursă, prevenind totodată reapariția acesteia. AMBOFENOL, ingredient activ unic de origine vegetală extras, dintr-o plantă din Madagascar, are o triplă acțiune la nivelul pielii, benefică tenului cu roșeață:

1. La nivel inflamator – inhibă procesul inflamator de la nivelul pielii

2. La nivel vascular – îmbunătățește microcirculația și întărește pereții vaselor de sânge

3. La nivel celular – are efect antioxidant și imunomodulator

Formula ROSALIAC AR are o toleranță ridicată, fiind adaptată unui ten ultra-sensibil, cu predispoziție la roșeață. Nu conține parabeni, conservanți, parfum, alcool și nici coloranți, toate acestea fiind posibile datorită unui ambalaj ultra-ermetic care nu permite contaminarea produsului.
Rezultate imediate: Senzația de disconfort este calmată pe parcursul întregii zile.

Pe termen lung: După 4 săptămâni intensitatea roșeaței este redusă la -21%, reactivitatea pielii este redusă la -38%, iar culoarea tenului este uniformizată. Eficacitatea anti-recidivă este de -10%, la 1 săptămână după oprirea tratamentului. Prețul recomandat în farmacii este de 90 lei."

 In other beauty news, bloggerita de beauty Tanya Burr tocmai si-a lansat colectia de gloss-uri si lacuri de unghii, pe care le putem comanda si noi de pe Feelunique.
Abia astept sa apara review-uri facute de colegele sale de blogosfera, pentru a alege produsele pe care sa le cumpar. Niste prime swatch-uri am gasit aici.
Sursa
Va recomand articolul acesta despre experienta unei receptionere la o clinica de chirurgie faciala si ce a derminat-o sa incerce injectii cu botox la 19 ani.

That is all, stay warm and safe!

Alice

10 comentarii:

  1. imi place mult nuanta just peachy :X
    e minunata
    te pup

    http://thatswhywesmile.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie tot aceea imi place cel mai mult. Pup, week end placut!

      Ștergere
  2. Mie imi place First date.
    Interesanta perspectiva domnisoarei cu procedurile cosmetice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa zic si eu, a incercat totul pe propria piele... literally.

      Ștergere
  3. Imi place mult Exotic Island. Astazi pe instagram avea o poza cu ea purtand aceasta nuanta si chiar arata bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut-o si eu, sunt de acord. Dar slabiciunea mea personala e pentru lucrurile peachy, so aceea ramane pe wishlist.

      Ștergere
  4. Si eu tocmai am terminat de oftat la gloss-uri, superbe nuante! Cred ca le-as lua pe toate, nu ma pot decide la 1-2. Hugs!

    RăspundețiȘtergere