expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

vineri, 10 ianuarie 2014

Amenintarea zilei - reducerile Asos

Draga Asos,


Daca nu reintroduci in stoc marimea mea pentru rochia aceasta, voi...
The Holy Grail
...bine, nu voi face mare lucru... poate voi plange nitel. Cum sa te mai amenint, cand deja am comandat doua rochii de la reducerile tale?
Nici versiunea aceasta nu mi-e indiferenta, sa stii. Iar cea alba, daca era maxi, deja candida la postul de 'rochie de mireasa neconventionala'. As fi in stare...

Ca sa revenim la o nota serioasa, pe Asos sunt reduceri mari, daca aveti nunti anul asta va puteti aproviziona (sau daca sunteti putin obsedate de rochii, dupa caz, no judgement :D). Codul JAN10 va garanteaza o reducere suplimentara de 10% la o comanda cat de mica. 

Eu am ales sa aman achizitia unui produs pentru ten si mi-am luat, dupa toate reducerile, doua piese vestimentare pentru ceva mai mult de 100 lei. Gata confesiunea pe ziua de astazi. Voi v-ati luat ceva de la January sales? 

Hugs,

Alice

10 comentarii:

  1. Eu vreau o rochie neapărat, dar n-am cu ce s-o iau. Seamănă cu modelul postat de tine, însă e mai lungă. Poate să mai insist pe la sora mea, să mă mai împrumute ca să încep anul în forță :)). Nu de alta, dar apoi o să regret că n-am luat-o!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincera sa fiu, nici eu nu mai am fonduri, am alte prioritati luna asta. Eu sper s-o rezolvi cu sora ta, te invidiez ca ai la cine apela. E si luna ta, after all :D

      Ștergere
  2. Imi place rochita neagra! Mullt!! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Credeam ca o sa spui ca o sa iti iei alta :)))
    Se pare ca ti-ai luat pana la urma :))
    Sunt foarte, foarte dragute rochiile astea :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-as fi luat-o si pe asta cumva, desi incet-incet imi fac gaura in buget. Dar nu e pe stoc decat alba, iar eu voiam musai neagra. Uf, I loooove dresses!

    RăspundețiȘtergere
  5. Big like pt Asos. Eu sincer nu am comandat personal de pe site ci apelez la un baiat ce face comenzi si platesc doar produsele. Poate ma coptati si pe mine cand vreti sa dati comanda, sa ma instruiesti:-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar e foarte simplu sa iti comanzi singura, iti trebuie un Mastercard sau un Visa si putina atentie. Coletul ajunge la posta normala, nu platesti nici o taxa. Sa imi scrii daca ai nevoie de ajutor. Eu fac comenzile spontan pe Asos, cand vad cate un produs si nu vreau sa pierd marimea mea. Poate mai scriu pe Facebook cand va fi cazul.

      Ștergere
    2. Pt ca mi-ai scris ca e simplu, m-am informat si asa e. Poate data viitoare dau o comanda dar la Iherb tot va tb sa imi dai informatii suplimentare sau de ce nu sa ne punem de acord mai multe fete si sa comanda. Din ce am citit au fost si experiente neplacute.

      Ștergere
    3. Da, chiar e usor. Eu cu Iherb n-am avut experiente negative, slava Domnului, dar e mai nesigur (pentru ca nu dau refund). Totusi, cred ca e cam acelasi sistem de comanda ca pe Asos, atata ca aici platesti transport vreo 4 dolari. Iar la prima comanda de peste 40$ ai si 10$ reducere cu codul meu LEF913.

      Ștergere