expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

miercuri, 18 decembrie 2013

#DecemberBeautyBlogggersMeeting2 - Despre frumusete, cu oameni frumosi

Hello, ladies!

Parca am fost sechestrata zilele astea, cu pregatiri, curatenie efemera, petreceri de Craciun, viata basically. Aseara m-am oprit din alergat pe la vreun 11:30, cand am pus mana pe o carte si am capitulat somnului cand deja vedeam randurile duble. Noroc ca m-am demachiat inainte. Scriu introducerea aceasta ca sa imi intelegeti intarzierea. Uneori jonglam fabulos cu timpul, alta data ne copleseste. Saptamanile acestea sunt tare speciale pentru mine, pentru ca ador sarbatorile si vor fi primele petrecute la casa mea. O zi speciala am trait si sambata, 7 decembrie. Pentru ca, pe langa muntele de cadouri si informatiile noi primite din partea vorbitorilor de la #Decemberbeautybloggersmeeting2, am plecat de acolo cu minunatul sentiment al unei comunitati, al unui limbaj comun pe care il impart cu atatea colege de blogosfera... si cu voi :)

Sa nu ma intrebari cum m-am pregatit in acea dimineata, am stat in loc doar cat sa imi desenez un flick la ochi si sa ma plang catre husband ca nu imi sta bine parul, orice i-as face. Dintre toate zilele, cu o seara inainte mi-am impletit cositele, cu gandul ca sigur nu isi vor pastra forma. Ei, a doua zi eram Cosanzeana gone wrong :)) Motiv pentru care va arat doar unghiile!

Vedeti si voi de unde am 'furat' imaginea
Aceastia sunt speakerii evenimentului, de la care am aflat informatii noi si care mi-au confirmat anumite convingeri dobandite de-a lungul timpului. Cert este ca nu stiu cand au zburat orele si fiecare dintre ei a fost primit cu entuziasm si ascultat cu tot interesul.

Alex Nicolaică, Digital Manager L’Oreal Paris, care a vorbit despre campaniile în online, Şcoala de Beauty Blogging, cum colaborează L’Oreal cu bloggerii şi în ce condiţii ar încheia o colaborare.

Gina Aron, trainer Beauty ONE pentru brandurile CHI şi label.m care a vorbit despre îngrijirea părului, procesul de colorare şi cum interacţionează cu diferitele substanţe din vopsele.

Mirela Vescan, Make-up Artist Rimmel London, care ne-a dat câteva idei de articole pe tema machiajului de interes pentru cititoarele noastre, ne-a vorbit despre machiajul de Crăciun şi Revelion şi a răspuns tuturor curiozităţilor noastre.

Luminiţa Dumitru, trainer skincare Top Line care ne-a împărtăşit din secretele îngrijirii tenului după vârsta de 20 de ani şi nu numai.

INGLOT România a fost prezent prin Laura Popescu şi Iulia Bădiţă care ne-au prezentat produsele INGLOT şi au răspuns tuturor întrebărilor noastre.

Bianca Nuţu, beauty editor The ONE, care ne-a introdus în culisele meseriei de beauty editor în print, ne-a povestit cum şi-a început cariera, cum vede beauty blogging-ul şi ne-a oferit sfaturi frumoase.

Raluca Popescu, trainerul Xtreme Lashes şi make-up artist L’Oreal Paris care ne-a dezvăluit secretele aplicării extensiilor de gene fir cu fir.

Eu am postat in mod constant fotografii pe pagina de FB, iar cadourile primite le gasiti in stream-ul meu Instagram. Am fost rasfatate, asta e sigur!

Cum arhiva de imagini refuza sa colaboreze acum, voi face un update postarii de indata ce ies invingatoare in lupta cu tehnica :D

Am castigat un premiu special din partea Beautyone, de care sunt extrem de incantata. Repet ce am mai scris aici pe blog, produsele profesionale pentru par fac minuni, mai ales daca il aveti degradat - ca mine.
Sponsorii evenimentului au fost: Yves Rocher, Sephora, Topline (Academie, OPI, Alessandro, LPG, Moroccanoil), Beauty ONE (CHI, label.m, Paese, Biosilk, Bruno Vassari), Inglot, Wella, Melkior, B.U., Elmiplant, Max Factor, L’Oreal, Coty (Rimmel London, Astor, Miss Sporty, Nicole by OPI),  Aria Estetic, CrioBio, Dove, Orly, Raluca Popescu Make-up & Eyelash Studio, Xtreme Lashes si Jackie’O Ristorante. 

Le multumim pentru generozitate, acum sigur vom avea material de review-uri, iar voi veti putea citi mai multe pareri si alege produsul cel mai potrivit :)

Mentiuni speciale pentru Ioana, Cristina si Larisa, care s-au dat peste cap sa organizeze aceasta frumoasa zi de sambata si care au fost gazde desavarsite. Chapeau, ladies!

Va salut, ladies, sa aveti o zi dupa sufletul vostru. Ati scris Mosului?

Xo,

Alice

8 comentarii:

  1. foarte frumoase unghiutele...toate :)

    RăspundețiȘtergere
  2. It was a lovely day! :D Si lucky, lucky you pentru CHI-uri, o sa te bombardez cu intrebari pana le termini, sa stiu ce cumpar la primul targ :))
    Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am fost foarte norocoasa! Inca vreo 3 utilizari si le voi face review, sa vedem cum se comporta :D Pup!

      Ștergere
  3. A fost foarte frumos! Abia astept urmatoare intalnire:D. Te pup!

    RăspundețiȘtergere