expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

marți, 3 decembrie 2013

Cumparaturi Inglot si o noutate

Buna, ladies!

Daca doriti sa va faceti un cadou de Craciun sau planuiti sa vizitati insula Inglot din Baneasa mall, am cateva sugestii pentru voi.
Make-up Fest goodies
Tadaa! Fardurile Inglot sunt recunoscute in comunitatea internationala a bloggerilor si a make-up artistilor, asa ca mi-am propus sa incerc si eu cateva. La Make-up Fest, unde am apucat sa fac cateva swatch-uri (era nebunie la stand!) si sa schimb cateva vorbe cu managerul magazinului, am ales urmatoarele:

Farduri in nuantele 423, 421 si 107R (din colectia Rainbow).
Ruj in nuanta 106
Lip duo in nuanta 19 (ultimele doua au fost cadouri din partea doamnei Marinela Mirea)

Fardurile sunt cremoase, pigmentate, usor de uniformizat pe pleoapa, isi merita cu siguranta laudele. Am optat pentru doua cu sidef si un trio de culori mate, pe care il folosesc si pentru conturarea sprancenelor.
423, 421, 107R
Primele doua sunt perfecte pentru un machiaj de seara, dar si pentru un look sofisticat de zi. Cautam de ceva vreme anumite nuante atat de speciale. Trio-ul este, fireste, cel mai versatil si poate cel mai util din colectia mea. Toate imi sunt dragi si mi-au deschis apetitul pentru mai multe astfel de texturi. Seamana la mod de aplicare si la rezistenta cu Urban Decay, ceea ce nu e rau deloc.

In cazul produselor pentru buze, am un favorit detasat. Dar intai sa va arat un swatch:
Primele doua nuante (de la stg. la dr.) fac parte din lip duo si se simt ca un ruj foarte cremos sau ca un balsam reusit pe buze. De fapt, chiar le hidrateaza si le imbraca in culori reusite. Cea din mijloc e ultimua mea pasiune, am primit si cateva complimente cand am purtat-o, are numai bile albe. Nu rezista ca un rosu mat, fireste, dar este foarte lejera, nu usuca, e o placere. Pe cealalta nu am purtat-o pana acum, dar planuiesc o mini-sedinta foto langa brad, cu sparkly lips.
FOTD, via Instagram
Rujul din partea dreapta (foto 3) este tare interesant. Are o textura echilibrata (nici prea hidratant, dar nici uscat), un sidef foarte marunt si e un portocaliu pastelat?! Imi lumineaza fata de indata ce il aplic, parca sterge orele de oboseala de pe ten. Nu strica sa va pregatiti buzele in prealabil cu un balsam, dar asta oricum e o regula generala. Cred ca va fi my go-to la vara. Il vad completand un machiaj in tonuri de bronz si un par razvratit de briza marii. Parca am si uitat ca afara sunt -7 grade.

Puteti comanda produse Inglot accesand pagina de FB a brandului sau vizitand insula amplasata in Baneasa Shopping Center, la etajul 1. Eu voi face o mica excursie pana acolo. Astept de la voi intrebari, poate am omis vreun aspect? Voi aveti vreo experienta cu produsele Inglot, ce mi-ati mai recomanda?

Sa fiti senine, va multumesc pentru comentariile la postarea precedenta!

Alice

24 de comentarii:

  1. Mi-ar placea sa stiu si preturi, pt ca vreau sa ajung si eu sa-mi cumpar cateva si sa-mi fac un buget.
    Sa le stapanesti sanatoasa. Sunt tare frumoase!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fardurile sunt 24 bucata, rujul aproximativ 47, pentru lip duo nu gasesc pret. Sper sa gasesti ceva pe gustul tau, spor la shopping! Si iti multumesc!

      Ștergere
  2. Vaiii, m-a luat inima!! Trebuie sa fac o vizita in Mall Baneasa! Sa le folosesti cu placere, sunt superbe toate! Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I know what you mean! Poate mergem in grup intr-o zi, sa facem swatch-uri la intreg standul :D Sarumana, te pup!

      Ștergere
  3. ma gandeam eu ca de cea din mijloc vei vorbi. esti asa delicata si finuta, love it <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna! eu folosesc produse Inglot de ceva timp, cam de 3 ani, asta pentru ca am avut norocul ca sora mea sa locuiasca cativa ani in Varsovia si ea a descoperit aceasta firma. Iti recomand fondurile de ten, sunt f bune, dar mai ales iti propun sa incerci pudra care are putin sclipici in ea, ffff discret, merita! eu de 3 ani folosesc aceeasi pudra de la ei si la soare sau la lumina se vede f bine pe ten, ii da o prospetime. acum cateva zile mi-am luat din Varsovia ( nu stiu dc a aparut si la noi), pudra cu sclipici pentru seara sau de sarbatori, Sparkling Dust. Abia astept sa o testez, dar arata f bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de sugestii, apreciez! Sincer iti spun ca as pleca cu tot standul acasa, imi plac cam toate produsele lor. Cu fond de ten si pudra nu am experiente pana acum, dar sigur le voi testa. Multumesc de vizita!

      Ștergere
    2. cu multa placere. e prima data cand raspund pe un blog, si vreau sa iti spun ca mi-a placut cum scrii si asta m-a determinat sa iti povestesc din experientele mele. din pacate apar cu anonim, ca nu m-am priceput sa imi pun nume, dar ma cheama Doina si sunt din Focsani, dar de cativa ani locuiesc in Buc. si eu cand am primit prima data fond de ten Inglot, am zis ca voi ramane client fidel lor. nu stiu cum sunt la noi, dar in Polonia sunt f organizati, iti ofera sfaturi. si mie imi plac produsele lor, ce nu mi-a placut a fost rimelul, baza pentru fardul de pleoape. restul sunt bune, si am avut si baza de machiaj care e buna, ojele sunt f bune, am cateva nuante si sunt f ok, anticearcanul e bun ( eu l-am testat pe cel gen stilou, cremos si usor pt cearcane usoare). dc vrei iti pot trimite poze pe mail cu pudra sau altceva.

      Ștergere
    3. Ce ma bucur, iti multumesc mult de apreciere si de recomandari! Am avut si eu rimel, se transfera putin pe zona de sub ochi si nu m-a incantat. Sa stii ca e ok si echipa de la noi, te lasa sa te desenezi cu rujuri pana la cot, iti sugereaza produse, e o atmosfera ok. Daca ai timp sa faci o poza si nu e prea mult deranj, imi poti scrie pe enachi_alexandra@yahoo.com. Multumesc din nou!

      Ștergere
  5. iti sta foarte bine! produsele Inglot ma tenteaza de ceva vreme, thanks for sharing. pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sarumana! Eu zic ca merita sa arunci un ochi la standul lor, un blush e 24 de lei for God's sake. Te pup!

      Ștergere
  6. Eu am doua farduri de la ei dar spun cu mana pe inima ca as cumpara jumatate de magazin!:)) Intr-un fel ma bucur ca nu mai stau in Bucuresti si ca si daca mai eram acolo Baneasa mi-era cam peste mana! Oricum abia astept sa ma desfat cu achizitiile altor bloggerite. Inglot e din punctul meu de vedere una dintre cele mai misto companii de makeup ever!:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peste mana? Pfff! Eu voi merge cu o lacrima in coltul ochiului, ca am alte cheltuieli mai grave luna asta, dar as necesita o paleta pentru farduri si pentru blush-ul pe care il am deja. Sa stii ca si eu zic la fel, au produse bune, periculoase pentru portofel :D

      Ștergere
  7. Ooo, Doamne, cat de frumoase pot fi nuantele ciocolatii ale fardurilor! Inclin catre cele mate.. :)
    Esti foarte frumoasa, Alice! La nebunie imi place machiajul!

    Kisses!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu spre cele sidefate, sunt ca o pisica obsedata de tot ce luceste :D Iti multumesc mult, asta inseamna sa te ingrijesti... incepi sa primesti complimente :) Te pup!

      Ștergere
  8. Vai cat de frumoase, geniale, superbe sunt nuantele de farduri !

    RăspundețiȘtergere
  9. Cum se poate comanda online? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le poti transmite lista de produse dorite prin mail office@inglotromania.ro sau tel: +40 724 INGLOT. Sau poti sa le scrii pe pagina de Facebook. Spor la shopping!

      Ștergere
  10. Cele doua nuante ale lip duo sunt absolut superbe! O sa intru si eu sa-mi comand <3

    Concurs pe blogul meu: http://lorenamarchis.wordpress.com/2013/12/06/its-giveaway-time/

    RăspundețiȘtergere