expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

marți, 26 noiembrie 2013

Cateva cuvinte despre MUFE Full Cover Concealer

Buna, doamnelor!


E plin Internetul de informatie privind acest corector, asa ca ma voi rezuma la cateva caracteristici care va pot ajuta in luarea deciziei de cumparare. 
Foto: Sephora.com
Ambalajul este unul foarte igienic, un tub care permite dozarea produsului si ma ajuta sa nu fac risipa. Urasc borcanasele pentru fond de ten, concealer etc. Are 15 ml, este disponibil in 12 nuante si se consuma foooarte greu. Eu l-am cumparat la finele lui decembrie '12 si l-am folosit in mod constant, fara sa termin tubul. As spune ca, decat sa cumparati 3-4 produse de 30 de lei, mai bine investiti in acest produs (pretul sau este de aprox. 120 lei).

Scopul sau principal este de camuflare a cosurilor, petelor, de uniformizare a nuantei tenului. Si face treaba buna, nu evidentiaza zonele uscate iar, odata fixat, rezista intreaga zi. Textura sa este una destul de uscata, motiv pentru care l-am folosit rar la acoperit cearcanele si am ales sa il amestec cu un anticearcan mai cremos, pentru a obtine o pasta mai maleabila si mai usor de intins pe zona aceea delicata.

Eu il recomand cu toata caldura, mi-a fost prieten de nadejde pe toata perioada anului si sper sa am buget sa il cumpar din nou. V-as sfatui sa il aplicati cu degetele, desi face aceleasi minuni si cu pensula. Doar ca pateaza firele si se spala foarte greu, Colorstay e mic copil pe langa el. Cum am vazut-o si pe Lisa Eldridge aplicand corectorul cu mana, nu vad de ce nu am face si noi asta.

In afara de pret, nu vad ce as putea sa ii reprosez. Considerati cele scrise mai sus o recomandare friendly, nu un review clasic. Daca aveti episoade de acnee, pete sau doriti sa purtati doar corector si o pudra, go for it. Merita fiecare leut.

Asa arata al meu, tare chinuit si in lumina jalnica (ziua nu mai apuc sa fac fotografii).
Astept intrebari, alte solicitari de review si pareri, in caz ca l-ati incercat. Sa aveti o zi buna!

Alice

16 comentarii:

  1. Il am si eu si e minunat! Il folosesc pentru cliente. Chiar nu mi se pare scump, la cat de bun e!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact, sta am uitat sa precizez, cred ca este produsul ideal pentru profesionisti in domeniu, mai ales pentru mirese/sedinte foto etc.

      Ștergere
  2. Si eu il am pe lista! Sper doar sa nu usuce cam tare pielea din jurul ochilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E cam uscat pentru zona aia, eu il amestec cu alt produs. Nu usuca zona musai, dar e posibil sa evidentieze ridurile. E un produs perfect pentru restul fetei, in schimb.

      Ștergere
  3. Vai, chiar vreau si eu sa-l incerc, am capilare sparte in jurul nasului si chiar imi trebuie un corector bun.
    Merci pentru review.
    Puuup! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incearca sa ceri o mostra din Sephora, sa vezi daca ti se potriveste. Eu l-am tot folosit in jurul nasului, chiar si pe un herpes urat. Pup, ms de vizita!

      Ștergere
  4. Pretul e prohibitiv pentru mine insa, avand in vedere ca e un produs de calitate si ca isi merita acei bani, voi face efortul de a-l cumpara intr-o buna zi!:) Multumim pentru review!

    Pupicei, Alice!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa reusesti cat mai repede. Si mai sper ca va fi pe placul tau :) Te pup!

      Ștergere
  5. Il am si eu, imi place, dar fiind destul de uscat l-am abandonat in favoarea celui de la MAC care imi place mai mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca am mai discutat noi pe tema asta, probabil ca ma va impinge curiozitatea sa il incerc si eu pe cel de la MAC.

      Ștergere
    2. Acesta: http://www.testaholic.ro/serii/anticearcane-corectoare/mac-studio-finish-spf-35-concealer-nc-20-review/

      Ștergere
  6. Oh, one day... :D Si poate la vreo oferta... Pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu l-am incercat, dar ma tenteaza...si inca mult!!:D

    RăspundețiȘtergere