expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

luni, 21 octombrie 2013

Haul of October - Instagram edition

Stiti ce dor  mi-a fost de voi? Nu stiti? Aflati acum. Se intampla niste lucruri majore in viata mea, cand am o confirmare directa va anunt si pe voi, promit ca va si arat (sunt curioasa ce va trece prin cap acum)!

Pana organizez fotografiile de pe card - chiar am cateva - iata ce am mai cumparat lately (as in de vreo luna jumatate). Sper sa nu va deranjeze ca sunt foto preluate de pe Instagram, dar chiar vreau sa le impartasesc cu voi. In plus, mi-am propus sa scriu de luni, so here I am!

 Cel mai nou ceas din arsenalul meu de accesorii - un Sekonda cumparat de pe good old Asos.
Mai am doua ceasuri de la ei si sunt multumita pe deplin de calitate si de cum au rezistat, desi eu sunt foarte neindemanatica de fel. Acesta a fost vreo 25 de lire si nu regret nici un leut, ma admir singura prin autobuz cand il port.
Un ruj Avon caruia ii voi dedica o postare, un gel de dus de la Marionnaud si minunatul topcoat de la Milani. L-a tot laudat Stella si l-am cumparat datorita ei, e ff bun! Il gasiti pe la targuri la standul celor de la Cosmetica Verde - 15 lei. 
Pensule anonime de pe Ebay. Now, eu nu prea cumpar pensule fara brand - nu pentru ca as fi snoaba, ci pentru ca nu vreau sa pun lucruri necunoscute pe langa ochii mei. Dar am primit pontul de la Camelia si nu m-am putut stapani, au fost 5 dolari. Am o favorita deja, e buna prietena cu al meu concealer :D
Suport rujuri, alta achizitie de pe Ebay. Il gasiti AICI, face toti banii, cred ca voi vrea ceva si pentru pensule, creioane de ochi s.a. Cand finalizez de organizat zona de vanity voi face o postare :)
Divizia de incaltari, culmea e ca toate sunt cumparate de la Miniprix. De cand au lansat aplicatia si codurile de reducere de pe contul de Instagram am fost o clienta foarte fidela. Mai am si niste pulovere, o bereta, dar acelea arata oribil fotografiate pe umeras. Nu ca poza de mai sus mi-ar face cinste, dar credeti-ma ca ajung acasa pe intuneric.

Asta ar fi pacatele de pe septembrie-octombrie, cu marturisirea ca am primit un bonus pe iHerb si mi-am facut de cap, iar Strawberrynet ma chinuie zilnic cu ofertele bune la parfumuri. 

Lots of hugs, sper ca va este bine! 

P.S. Quick lil' story: Asteptam astazi la posta la o coada imensa si tot interactionam cu o pustoaica de vreun anisor. A urcat-o maica-sa pe un calorifer, era tare mandra ca asa ma depasea putin in inaltime. Printre chicote ma mai tragea de o ureche, de par, de esarfa mea cu inimioare (girls will be girls!). Iar ca rasplata ca m-am jucat cu ea... si-a pus capul pe umarul meu si m-a imbratisat nitel. M-am cam topit :)

Cam atat pentru astazi, va pup!

21 de comentarii:

  1. Ne plaaaaace! In special ceasul (my all time passion) si suportul de rujuri. Am si eu unul luat din Germania, dar are "doar" 8 locuri :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihih, ma gandeam eu :) Stiu, te invidiez pentru colectia ta de ceasuri, vreau si eu macar un MK. Suportul acesta de rujuri e cea mai buna descoperire de pe Ebay, ieftin si bun.

      Ștergere
  2. Te muti in casa noua sau esti pregnant?:)
    Ce frumos este ceasul, imi place mult! Iar suport pentru rujuri trebuie sa imi cumpar si eu neaparat. :)
    Sa te bucuri de tot ce ti-ai cumparat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu zic nimic :)) Ceasul e obsesia mea actuala, il integrez in cat mai multe tinute. Suportul stii unde il gasesti :)

      Multumesc mult, te pup!

      Ștergere
  3. Ceasul e tareeee dragut :X Nu stiu de ce dar am imprsia ca astepti un bebeluschiii :D

    daca da, sa iti fie de bine :*

    shoeper-women.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa lamurim aspectul asta, nu e vorba de bebelus :))) Hai ca nu ma asteptam la reactia asta de la voi :)) Sarumana de ganduri oricum, numai bine si voua! Mai am cate ceva de construit pana la bebel, desi m-as juca cu fiecare pusti intalnit :D

      Ștergere
  4. Sa te bucuri de ele.Pensulele poti sa ne spui si noua de unde le putem lua :) ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! As fi pus link la pensule, dar seller-ul si-a inchis contul :( Cauta fiber brush, makeup brush set, combinatii de acest fel. Hope it helps!

      Ștergere
  5. Te urasc un pic pentru botine, sunt superbe, mai mult ca sigur le-as fi pus si eu in cos ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le am chiar acum in picioare si le ador! Tot primesc cate o privire aruncata pe laterala de la diferite tipe, cred ca e de bine :D

      Ștergere
  6. Smart shopping, i see! :)
    Foarte tare faza cu pustoaica, mi s-a intamplat si mie cu diversi copii(care nu-mi apartin) si m-am topit tot asa.
    Eu am dat o comanda Kurtmann si una Miniprix. M-am ales cu o pereche de blugi negri cum imi doream, o camasa in carouri misto, niste biker boots wannabe destul de ok si o rochita verde draguta.
    Oh, anul asta am cumparat haine ca niciodata. Am cam schimbat stilul vestimentar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cat mai am buget de asa ceva. Copiii trag la mine, in general, dar asta a fost ceva special...

      Blugi negri vreau si eu, ia sa investigam. Suna bine toate cumparaturile toate, mai ales rochita verde... am eu o slabiciune pentru culoarea asta. Si eu am schimbat putin stilul, m-am orientat spre alte culori fata de sezoanele trecute. Las' ca nu e rau, sa le porti sanatoasa!

      Ștergere
    2. si eu am o slabiciune pentru verde.
      Verde, cine n-are, pierde :))

      Ștergere
  7. Noua casa, masina, job sau bebe? Nu ma pune sa aleg! :)
    Si eu patesc treaba asta cu copiii... Sa vezi cum m-am inmuiat cand mi-a zis pustoaica de trei ani a unei colege ca ma iubeste...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce m-ati luat in serios cu intrebarea asta, mi-e drag de voi! Pustoaica aia merita ceva imbratisari, e adorabila!

      Ștergere
  8. de mult imi doresc un suport din acela de rujuri :D

    RăspundețiȘtergere
  9. love the booties! stiam ca cei de la Miniprix au lansat o aplicatie, trebuie sa-mi fac cumva timp sa survolez putin si pe-acolo pe la ei, uneori au niste oferte de sta matza-n coada ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Sa faci asta, eu am prins niste deal-uri foarte bune, cizme imblanite la 50-50 de lei, cele de piele intoarsa la 120. Plus ca afiseaza zilnic pe instagram-ul lor un cod care scade valoarea comenzii cu 20 lei. Chiar am cumparat cateva lucruri de la ei in toamna asta.

      Ștergere
  10. La un bebeluș mă gândesc și eu, dar aștept să vedem ce-o să fie cu adevărat! E foarte posibil să nu fie un bebeluș!
    M-am gândit să-mi iau și eu niște pensule no name de pe SheInside. Nu am mania asta cu brandul, dar nici eu nu am avut până acum pensule no name. Din cauză că nu am nevoie de multe, de obicei iau una pentru pudră, mai scumpă și una pentru tuș, mai puțin scumpă. Arată chiar bine cele din foto și nu cred că am ceva de pierdut! Aștept dezvăluirea misterului :D!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e vorba de bebe, mai asteptam ceva vreme. Desi mie imi plac mult copiii, realizez ce responsabilitate aduc si aleg sa mai aman.

      Sa vad cum apuc sa fac fotografii, sa va arat minunea :) Eu zic ca poti incerca sa comanzi, poate sunt decente. Eu am avut o surpriza cu acestea de pe ebay, sunt chiar foarte utile. Te pup!

      Ștergere