expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

miercuri, 30 octombrie 2013

Cumparaturi de pe iHerb - the good and the best

Buna, ladies!


Revin cu o postare despre ultimele produse comandate de pe iHerb. De data asta am pus in cos cateva lucruri pe care le aveam deja, dar care s-au dovedit extrem de utile. Am si cateva noutati, let's see them.

Iata-le:
Vedeta comenzii a fost cu siguranta this little thing:

Ecotools Airbrush Concealer Brush
Haideti sa va vorbesc intai despre ea. Caut de mult produse pentru o rutina completa de acoperire a cearcanelor. Iar o pensula pufoasa si destul de densa este vitala. Cred ca am gasit-o, pana si concealerele care nu imi plac se aplica bine cu ea. A costat 3,5 dolari, o gasiti aici. Folosesc miscari circulare si nu apas foarte mult, pentru a nu imi irita zona de sub ochi. Oricum nu cred ca as putea face asta, fiind o pensula foooarte fina.
Complexion brush de la ELF, pe care o am acum in dublu exemplar si care imi place mai mult decat F30-ul de la Sigma. E moale, dar indeajuns de teapana, aplica bronzerul sau pudra uniform si o folosesc zilnic. Am machiat cateva prietene saptamana trecuta si torceau cu pisicile cand le dadeam cu fard de obraz/contur. All round good brush, la 3 dolari.

Cococare - ulei de cocos pentru par. Nu pot sa stau fara un tub din acesta in casa, mai ales ca imi vopsesc parul in mod frecvent. Nu e o noutate, au tot vorbit fetele din blogosfera de el. Si pe buna dreptate.
Pentru mr. huzband, niste ciocolata calda. E fascinat de ea, pentru ca se prepara usor si nu lasa portiuni din acelea nedizolvate prin cana (le uraste!). E cam dulce pentru gustul meu, motiv pentru care ii apartine in exclusivitate lui. Dar tineti cont, eu mananc fericita ciocolata cu 85% cacao.
Now this I love!Organic creamed coconut - neindulcita, poate fi folosita la prajituri, smoothies, sau o puteti manca simpla. Eu am facut orez cu lapte (a disparut rapid). Are o aroma incredibila si ii multumesc bloggeritei care a recomandat-o. Go say hi to Adiana!

Pentru ca am probleme cu fire de par crescute sub piele si vreau sa fac scrub mai des pe tot corpul, mi-am cumparat o lufa de baie de la Ecotools. E aspra fix cat trebuie, sper sa se mentina mult timp. 

De urmatorul produs nu stiu ce sa spun. E un mini-deodorant lichid cu pompita de la Naturally Fresh. Il voi pune in geanta, e mic si se poate dovedi util peste zi. Sper doar sa nu imi pateze bluzele.

Am primit cadou un balsam de buze, un plic cu Calciu si o mini-pila de calcaie. Si imi plac toate, in special balsamul. Cam asta e tot, dar nu vreti sa vedeti continutul urmatoarei comenzi! Tot cantaresc valoarea cosului si nu ma pot hotari. 

Nu uitati ca doar maine (31 octombrie) mai aveti transport gratuit la comenzile cu valoare de peste 40$. Daca planuiti sa plasati prima comanda iHerb, puteti introduce codul LEF913 la checkout, pentru un discount de 5$ la comenzile sub 40$ sau un discount de 10$ la comenzi de peste 40$. Si incap cateva bunatati intr-un cos cu valoarea aceasta :)

Astept intrebarile voastre. Voi ce ati comandat de pe iHerb in ultima vreme? 

18 comentarii:

  1. :) Ieri am primit si eu prea mult asteptata comanda care a plecat de la ei pe 24 septembrie! Haaatt, demult!
    Imi plac recomandarile tale si imi voi lua notite! iti multumesc si iti doresc sa le folosesti cu bucurie!

    Ce mi-am luat eu? Nimic nou!:)) Va voi arata! AHA derma E, gelul de curatate Eucerin, ciocolata calda (numai ca la noi se bat 3 pe ea), balsam de buze; am primit exact aceleasi cadouri ca tine!:)

    Pupici, Alice!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si a mea a venit greu, dar era intacta, bine impachetata, i-am iertat. Stii cum merg spre posta? Ca spre bradul de Craciun :)) Goodies! M-ai facut sa rad in gura mare la faza cu ciocolata, ce dragalasi trebuie sa fiti! Astept cu drag postarea ta, te pup!

      Ștergere
  2. Ador ciocolata calda!!!!(iarna numai cioko calda fac si ceai de fructe)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt fana chai latte si mai vanez un sortiment cu caramel de la Lipton. Iar ciocolata calda numai de asta beau, daca-s prea dorita de dulce.

      Ștergere
  3. Pensulele imi fac cu ochiul. Cu amandoi ochii chiar! :)))
    Sunt in cautare de pensule noi pt blush si anticearcan, exact ce ne-ai prezentat tu.
    Totusi, da-mi un sfat: sa-mi iau mai bine RT core collection? Merci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Grea intrebare pui. Review la Core Collection am facut aici - http://aliceinthegreencity.blogspot.ro/2013/01/review-core-collection-de-la-real.html. Imi plac, sunt foarte bune, mult mai dense decat cele prezentate mai sus. Eu as spune ca pentru anticearcan nu ai pensula in CC, cea plata merge mai mult pentru aplicat pudra pe zona de sub ochi.

      Ștergere
  4. Eu încă aştept comanda. Scuip în sân şi nu povestesc încă despre ea, poate o veni. Poate nu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai ca vine, ma speriasem si eu. Eu am plasat comanda pe 23 septembrie si am ridicat-o sambata.

      Ștergere
  5. Si eu folosesc produsele de la Let's do it Organic (cele de cocos) si imi plac foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
  6. mersi pentru prezentare! mereu ma tenteaza cate ceva de pe iherb.o zi faina,pupp

    RăspundețiȘtergere
  7. Abia astept sa-mi vina si mie comanda :P
    Daca as fi vazut inainte postarea ta, mi-as fi luat si eu pensula Elf. Dar nu-i nimic, data viitoare :)

    RăspundețiȘtergere
  8. My wishlist just got longer :D.
    Ulei de cocos mi-am luat si eu, dar l-am folosit o singura data si nu am reusit sa-l scot complet din par. Ai vreo metoda speciala? Imi doresc mult sa-l folosesc din nou!
    A, si am vazut pe insta poza cu Instant Cuticle Remover de la Sally Hansen, ai putea sa ne spui de unde ai cumparat-o? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, my bad! Ma spal zdravan dupa ce il folosesc, am sampon Tigi sau Nature's Gate (luat tot de pe iHerb). Am noroc sa nu patesc ca tine, desi l-am folosit de cateva ori pana la radacina. Iti recomand un sampon deep cleanse, cred ca gasesti optiuni in supermarket sau pe iHerb.

      Am luat cuticle remover de aici http://www.thecosmetichouse.co.uk/Sally_Hansen/Nails/Sally_Hansen_Instant_Cuticle_Remover.

      Ștergere
  9. eu folosesc ulei de cocos pentru par de 2 ani, se spala foarte usor...chiar ma mir de ce pateste Cristina! mie mi-a salvat parul!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Dacă aş avut timp să verific netul mai repede, luam şi eu pensula de la Elf (m-ai convins!). Doar ce am plasat o comandă şi, de hapsână şi bucuroasă ce eram că în sfârşit fac comandă pe iHerb, am uitat şi să-mi aleg ceva din secţiunea Freebies. Şi mi-am dat seama imediat după ce am apăsat Place Order. Oh, the horror!

    RăspundețiȘtergere