expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

luni, 7 octombrie 2013

Favoritele lunii septembrie- editia 2013

Buna dimineata, fete dragi!

Astazi va vorbesc despre produsele cele mai folosite in luna septembrie, luna in care am jonglat cu nuantele de vara (nu ma puteam desprinde inca) si cele ale toamnei proaspat poposite pe meleagurile noastre.

Am imbinat piersiciul cu burgund, coraiul palid cu auriu si verdele cu nuantele otelului. Iata-le...
Blush-ul de la Elf in nuanta Peachy Keen da un glow foarte frumos fetei si arata de parca am aplicat si iluminator. Cel de la Inglot, nuanta 25, este o un maroniu roscat perfect pentru vremea de afara si pentru un machiaj in nuante reci.


Ca veni vorba de machiaj, fardul de la Catrice - 'Mr. Cooper's Fields' (chipurile dupe pentru MAC Satin Taupe) a fost numai bun pentru zilele cand trebuia sa ies pe usa acum 10 minute :D. Ofera dimensiune ochiului si evidentiaza ochii verzi. 

Pentru buze: rujul Caresse de la L'Oreal( 176 Sunset Angora), Chubby Stick-ul 'Mega Melon' de la Clinique si glossul MAC 'Disco Blend'. Texturile cremoase au fost my go-to, in principal pentru ca am avut buzele vesnic uscate (raceala scoate tot ce e mai bun din mine), dar si pentru ca sunt favoritele mele indiferent de sezon.
Oja de la Sephora - 'It's time to rock' mi s-a parut foarte potrivita pentru vremea aceasta indecisa de afara, iar miniatura Alessandro (i-am uitat nuanta!) m-a cucerit, desi am cumparat-o la finele lunii.

In imagine mai vedeti un colier si o bratara, ambele cumparate via Ebay. Bratara a costat 1$ si arata foarte bine langa noul meu ceas, pe care vi-l arat zilele urmatoare.
Am inceput de mai bine de o luna sa iau suplimentele si capsulele de gelatina, cumparate de pe iHerb. Stiti starea aceea de oboseala dobandita dupa o zi de munca? Imi venea sa adorm la ora 8 seara, nu mai apucam sa fac mai nimic, treceam si printr-o perioada plina de stres. Pilulele acestea chiar m-au ajutat si le recomand cu tot dragul (au si un pret foarte bun, fata de multivitaminele din farmaciile de la noi). Tot de pe iHerb am luat samponul urias de la Nature's Gate. Este lipsit de SLS, miroase a bomboane, lasa parul moale... si costa 5 dolari pt mai bine de 500 ml de produs.

In diminetile grabite am apelat cu drag la samponul uscat de la Balea. Imi place mirosul, efectul, dar va recomand sa nu exagerati cu aplicarea lui si sa spalati parul in seara zilei cand l-ati folosit.

Pentru fata combo-ul AHA 5% si Clear Skin Hydrator de la Paula's Choice m-a multumit intru totul. Recomand Hydratorul cu toata inima, e atat de fin, delicat si totusi eficient, chiar nu am ce-i reprosa.

Cam asta e tot, my ladies. Daca va doriti review la vreun produs, let me know in comentarii. Voi ce ati folosit cu precadere in luna septembrie? Dar acum?

Saptamana usoara,

Alice

*Va las aici si codul meu de afiliat iHerb:  LEF913. Garanteaza o reducere de 5 $ pentru prima comanda (sau 10 %, daca valoarea produselor comandate depaseste 40 $).*

23 de comentarii:

  1. Da, da, Hydrator-ul este minunat! I love it!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place tare mult rujul Caresse de la L'Oreal. Nu mai stiu daca i-ai facut poze si aplicat pe buzele tale.
    Parca as incerca si eu samponul de e Iherb.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Puteam sa jur ca i-am facut! Remediem problema intr-o zi cu soare :) Sa stii ca n-ai ce pierde daca incerci samponul, in cel mai rau caz ajunge gel de dus si costa extrem de putin.

      Ștergere
  3. M-ai intrigat cu suplimentele de pe iHerb, asa ca le-am bagat imediat in wishlist!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru incredere, le recomand cu toata inima. Mai am si psylium de pe iHerb, dar nu il iau asa constant si nu ma pot pronunta.

      Ștergere
  4. Eu n-am fost constata in septembrie cu nici un produs (exceptie cele doua de la Korres de care am scris azi), m-ai pus si pe mine pe ganduri suplimentele de pe iHerb - parca nimic nu ajuta starea de oboseala pe care o am.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eheee, am si eu momente de astea. Oboseala aia e posibil sa fie si pe fond nervos, dar niste suplimente nu cred ca iti vor face rau (sa citesti totusi lista de ingrediente, in caz ca mai iei si alte pastile).

      Ștergere
  5. Astept si eu sa soseasca un colet iHerb. Incepe sa-mi dea emotii...:) Am luat AHA Derma E.
    N-am comandat suplimente si-acum imi pare rau! Dar pot remedia...:))

    Am scris postare despre favoritele lunii septembrie!

    Kisses, Alice!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu astept un colet, parca toti s-au miscat incet lately! La ce racita sunt, cred ca nu mai functionam fara suplimentele mele.

      Ma apuc de citit atunci, te pup!

      Ștergere
  6. Imi plac toate favoritele tale si mai ales blush-ul Inglot! Abia astept deschiderea magazinului din B., oare mai e mult? :D Hugs!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca anul asta sa apara in peisaj, parca am auzit ceva de noiembrie? Hugs!

      Ștergere
  7. Si mie imi place mult Clear skin hydrator. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Favoritul meu, mi-a salvat pielea in sezonul acesta al racelilor.

      Ștergere
  8. Iubesc culoarea blushului acela de la elf! Am si eu unul asemanator (de la essence, haha) si parca n-ai cum sa dai gres cu el!
    Sper sa te faci bine curand!
    Kisses, R.
    Beauty and bargains
    www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il recomand cu tot dragul, e foarte frumos si versatil. Iti multumesc pentru gandurile bune! Pup!

      Ștergere
  9. pe mine cel mai tare ma tenteaza stickul clinique... are si o colega si mi se pare super... tu ce zici despre el?
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E frumos, potrivit de cremos (adica nu aluneca de pe buze), culoarea e medie ca intensitate, recomand! O alternativa mai ieftine si cu nuante mai nebune e creionul de buze de la Astor, il gasesti in Kendra si DM. Spor la shopping!

      Ștergere
    2. Chiar azi in dm ma uitam la cele de la astor :))) merci de info :*

      Ștergere
    3. Nu ai pentru ce, sper sa iti fie de folos!

      Ștergere
  10. Am si eu gelatina, dar e recomandat sa o iei dimineata pe stomacul gol si mereu uit:)). Tu cum o iei? Merge si in timpul zilei?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe a mea scrie sa o iau dupa oricare masa, ciudat. In general ajung la birou, beau cafea si iau 'pumnul' de pastile :))

      Ștergere
  11. Sa inteleg ca am gusturi bune cand vine vorba de recomandari? :D Am vazut cel putin doua lucrusoare de la mine pe acolo :P
    Din toate draciile de acolo imi place cel mai mult bratara de la pandora, dar si blushul Inglot :D

    RăspundețiȘtergere