expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

vineri, 20 septembrie 2013

Parfumurile Glamour Bourjois si un blush fascinant

Buna, ladies!

Marturisesc ca m-a lovit deja o usoara astenie de toamna, ma trezesc in fiecare zi, privesc pe fereastra si ma simt descumpanita, surprinsa de vremea atat de rece deja. Si daca tot jonglez cu esarfe si army jackets, Bourjois s-a gandit sa imi insenineze ziua de marti si m-au invitat la lansarea noilor parfumuri Glamour.

Mai presus de placerea de a participa la un eveniment reusit si de a revedea fete din blogroll, ziua de marti a insemnat posibilitatea de a testa toate aromele noi si a alege una (sau mai multe) care sa ma reprezinte. Am avut de ales dintre Glamour Chic, Fantasy, Excessive sau Lovely. Fiecare dintre ele ilustreaza un model de feminitate, un cumul de adjective si de trasaturi. De ce? Pentru ca nu degeaba se spune ca parfumul e semnatura unei femei, e amprenta ei senzoriala.
Prima versiune Glamour a fost lansata in anul 1953, iar in 1963 fundita a fost integrata in ambalajul produsului si a devenit emblema gamei.
Fiecare sticluta arata foarte dragalas, iar tusele de personalitate sunt trasate prin uzul de culoare si modelul fundei. Mi s-a parut ciudat cum m-au atras din primul moment culorile sticlutei 'Lovely' si chiar aceea mi se potriveste cel mai bine din punct de vedere olfactiv.
Look at this beauty!
Cum descrierile parfumurilor nu sunt tocmai punctul meu forte, eu va sfatuiesc sa dati o fuga in Kendra sau in DM, unde le veti putea incerca pe propria piele. Fiecare sticluta contine 50 ml de apa de parfum si are un pret de apox. 79 lei. Can't go wrong with that!
Pretty girls
As zice ca acestea au fost ispitele... daca n-as fi fost inconjurata de parfumuri :)
Si acum blush-ul, doar un teaser. Asta pentru ca va asteapta o postare integrala cu swatch-uri si sugestii de aplicare. Produsul poarta numele de blush exclusif si are o textura greeeu de descris. E cremos, dar pudrat, extrem de deschis ca nuanta si capabil sa isi schimbe nuanta in contact cu PH-ul pielii fiecarei persoane. Atat va spun, la mine devine bright pink!
Multumesc fetelor de la Bourjois pentru invitatie si voua pentru vizita.Care sunt produsele Bourjois pe care le-ati inclus in rutina voastra de makeup? Mie imi place mult un BB gloss de la ei si parca ma tenteaza un blush pudra.

Zi senina va doresc,

Alice

14 comentarii:

  1. Interesant blush-ul! Astept review:)!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca n-am mai fost asa entuziasmata de mult timp pentru un fard de obraz. Sper sa prind lumina buna in week end si sa fac fotografii :):*

      Ștergere
  2. woe, ce interesant, abia astept sa citesc mai multe, nu stiam de produsul acesta...

    RăspundețiȘtergere
  3. ce fainut e blush-ul! Chiar ma gandeam sa imi dau o comanda de fond de ten Bourjois, am vazut cateva oferte bune :)Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place BB cream-ul lor, poti da un search sa gasesti review-ul aici pe blog. Thx de vizita :*

      Ștergere
  4. Ce interesant pare blush-ul! :D
    Parfumurile le-am zarit prin magazine dar nu am gasit testere decat la 2, abia astept sa le pot incerca si pe celelalte.
    Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este :) Gasesti toate testerele in Kendra, parca cel roz aprins ti-a placut tie mult.

      Ștergere
  5. Dar ce contine blushul ala de-si schimba nuanta dupa PH? Argila de pe Marte? :))
    Ce sa zic...o sa adorm cu gandul la macarons :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. You may need to read the blogpost :D Saraca de tine, trebuia sa pun atentionare. Sa stii ca eu n-am mancat decaaat o briosa :D

      Ștergere
  6. Aștept review la blush :D Oh, the joy!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am incercat niciodata un parfum de la Bourjois...

    Te invit pe tine şi pe cititoarele tale la primul meu GIVEAWAY:

    http://damirapetrean.blogspot.ro/2013/09/my-first-giveaway.html

    Vă aştept cu drag! Damira

    RăspundețiȘtergere