expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

joi, 26 septembrie 2013

Oh my! sau... Colectia de Craciun de la Too Faced

Hello, ladies!

Nu stiu daca v-am spus pana acum, dar eu adooor colectiile de Craciun ale anumitor branduri. Ador Craciunul, dar asta e alta poveste. Unul dintre brandurile favorite este Too Faced, de la care am si cumparat anul trecut paleta cea mai mare, vedeta colectiei. Astazi vreau sa va arat propunerile lor pentru anul 2013, pe care sper sa le regasim si in Sephora in lunile ce urmeaza.

Anul acesta Too Faced aduce in prim plan urmatoarele palete si seturi:
Joy to the girls (46 dolari) - 15 farduri mate si sidefate, insotite de o mascara LashGasm fullsize.
Textura fardurilor FT e foarte reusita, printre preferatele mele. Cand testati cosmetice noi, incercati mereu produsele fara sclipici. Daca fardurile mate sunt cremoase si usor de uniformizat pe pleoapa... we have a winner!
All I want for Christmas - un set tare ispititor compus din:
  • Full Size La Crème Lip Cream in exclusive shade Believe
  • Full Size Shadow Insurance
  • Exclusive Blush/Eye Shadow Trio Compact
  • Deluxe size Perfect Eyes Eye Liner in Perfect Black
  • Deluxe size Lash Injection Mascara 
Costa 45 de dolari si merita fiecare cent. Sper sa ajunga si pe meleaguri autohtone, pentru ca ma tenteaza! Primerul lor este preferatul meu, machiajul rezista impecabil intreaga zi. Aman cumpararea unui ruj La Creme de prin primavara deja, iar nuanta aceasta arata tare feminin si versatil. De blush-uri am scris deja numai de bine, iar mascara si creion de ochi nu am incercat de la ei. 
Jingle all the way (25 dolari) - targetata mai degraba catre utilizatorii de iPhone, continand o carcasa de telefon cu logo personalizat TF. In plus, paleta imbina 11 farduri de pleoape, un blush (Candy Pink) si un bronzer (Peach Coral Bronzer). Pasionata de corai din mine moare de curiozitate!

Care sunt produsele Too Faced pe care le folositi si le recomandati? Aveti dezamagiri cosmetice din gama lor de produse? Let me know in comentarii.

Xo,

Alice

18 comentarii:

  1. nu am folosit decat primerul, sunt la al doilea si am de gand sa il iau pe acelasi in continuare. e singurul produs pe care l-am incercat de la ei, dar e ffff bun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Omg, setul All i want... il vreau! E absolut minunat si imi plac toate produsele din el <3

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am folosit nimic de la ei, da nu m-as supara daca as primi de la Mosu setul All I Want for Christmas. Ca nu degeaba sunt fetita cuminte :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci ma pun pe strans bani, ca le vreau pe toate:))!!:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut,

    Iti urmaresc atent post-urile de pe blog. Imi place cum scrii. Asta m-a determinat s-mi deschid si eu un Blog. Vreau sa intru si eu in comnunitatea voastra si o sa-mi postez zilnic opiniile. Am inceput deja. Acesta este Blog-ul meu: http://opinieseparata.blogspot.com
    Te invit sa facem schimb de link-uri in Blogrol. Asta daca iti place desigur cum scriu.
    Eu sunt la inceput dar sper ca vom fi prieteni pe viitor.
    Daca esti interesat contacteaza-ma la adresa: rainbowmediabucharest@yahoo.com
    Eu am sa te urmaresc in continuare! Tine-o tot asa!

    Cu stima,
    Ionut Alin.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte tare prima trusa! Am vazut ca au multe truse de farduri de ochi foarte misto, dar am destule si incerc sa ma tin departe :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Am fost machiata o singura data cu farduri din Too Faced Natural Eye Palette si am fost tare impresionata de calitatea fardurilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt reusite, nu-i asa? Ca si blush-urile lor, slabiciunea mea :D

      Ștergere
  8. tare-mi plac, am ceva produse Too Faced!

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna! Ai gasit cumva in Romania setul All I Want for Christmas? Eu nu l-am gasit si mi-l doresc in continuare :( Ms :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, abia acum vad comentariul tau. Nu l-am gasit, cateva prietene l-au comandat de pe Beautybay, dar acum nu mai e in stoc. Pe Asos nu l-am gasit, imi pare rau :(

      Ștergere