expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

luni, 9 septembrie 2013

In vizita la 168 Sport Station

Buna, ladies!

Vizita mea la 168 Sport Station de acum cateva saptamani a picat cum nu se putea mai bine. Veneam dupa o perioada extrem de aglomerata si agitata, asa ca am acceptat cu tot dragul invitatia Laurei de a le incerca serviciile si a imi formula o parere (sincera, as always!) despre centrul lor de sanatate. De ce il numesc asa? Pentru ca pe langa sala de fitness, aerobit, pilates si o multime de saune, au si un nutribar cu produse delicioase.
Din start va anunt ca nu am facut prea multe fotografii, fiind o zi de sambata cu multi clienti si am dorit sa le respect intimitatea. Nu stiu voi, dar eu sigur nu as vrea sa imi bage cineva o camera in fata cand ma relaxez la piscina sau imi dau sufletul pe banda de alergat.
Noi (eu si Georgia) am ales sa exploram zona de spa. Sauna clasica, hammam, jacuzzi, piscina - toate au fost ale noastre pentru cateva ore lungi si incantatoare. Cel mai mult mi-a placut in hammam, vedeam in timp real cum ies toxinele din corp (prin transpiratie), iar grijile zburau usor-usor din mintile noastre. Incaperea e prevazuta cu cateva canapele acoperite de mozaic, care ii confera un aer autentic si pe care te poti intinde in voie. Eu va recomand sa va luati un prosop special pentru hammam, veti iesi de acolo cu el imbibat de abur si nu il veti mai putea folosi pentru alte activitati. Si va rog sa nu stati mai mult de 15 minute in sauna sau hammam, este periculos.

Ne-am relaxat si in jacuzzi, unde am putut sa setez temperatura, intensitatea hidramasajului si chiar culorile apei (fun stuff!). La intensitate maxima, hidromasajul are efect tonifiant, noi l-am simtit cu siguranta. Exista 3 bazine de jacuzzi, nu e nevoie sa va inghesuiti si cu siguranta veti gasi o combinatie de setari care sa va placa. Noi l-am preferat pe cel albastru, cu temperatura destul de ridicata si hidromasaj la intensitate mare. Ce am observat eu este ca, dupa o saptamana in care pantofii ma strangeau si ma confruntam clar cu o problema de retinere a apei in organism, m-am trezit a doua zi dupa vizita la spa cu picioare netede si vizibil mai suple.

Restul vizitei l-am petrecut in piscina si pe paturile termice. Un amanunt care trebuie mentionat: eu am astm si o alergie demonstrata la clor. Am evitat piscinele ani intregi, din cauza acestei probleme. Cei de la 168 au instalat un sistem performant de dezinfectare a apei, care reduce la minim cantitatea de clor folosita. Daca am putut eu sa ma balacesc cu orele, va garantez ca veti putea si voi. Fie ca va place sa parcurgeti lungimi intregi de bazin sau ca preferati sa faceti pluta si sa va intindeti muschii... this is the place! Am vazut atat tineri, cat si familii cu copii de varste medii, fiecare gasea ceva de facut in centru. In plus, este acoperita, asa ca va puteti bucura de ea in orice moment al anului.

Sa va arat si artileria grea:
Mai jos sa nu priviti, daca nu ati apucat sa mancati astazi. Va prezint cel mai bun smoothie cu fructe goji, merisor, proteina, pudra organica de cacao si alte cateva minunatii pe care nu mi le mai amintesc. Dar gustul sigur nu il uit, nici faptul ca mi-a potolit foamea pentru aproape jumatate de zi. E incredibil de delicios si hranitor, aproape nu am putut sa il termin.
Meniul lor include ceaiuri, cafea 100% Arabica din Brazilia si America Centrala, fresh-uri, precum si alte smoothies cu arome fel de fel.
Foto: 168 Sport Station
Cam asta a fost aventura mea in lumea 168. Informatii complete despre facilitati gasiti AICI. Astept intrebari, daca aveti nevoie de alte detalii.

Va doresc o saptamana frumoasa si ganduri senine!

Alice

14 comentarii:

  1. Mi se pare super interesanta ideea asta de nutri bar :-D cel putin la noi in Arad nu stiu sa fie undeva asa ceva :-D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu nutri bar-ul m-au cucerit definitiv, au niste combinatii absolut delicioase in meniu. Dupa o zi la spa/sala, chiar merita sa inlocuiesti o masa cu un smoothie sau un fresh.

      Ștergere
  2. pare un vis ce ai descris tu acolo. Chiar o sa ma uit atent pe site-ul lor
    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu una n-am sa uit prea curand, a fost minunat! Mi-au placut toate : piscina, hammam-ul, jacuzzi-urile, smoothie-ul de la sfarit. Vreau inapoooi! :D
    Si multumesc again ca m-ai luat cu tine la rasfat! Pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Uau, cat de tare e! Mi ar fi placut si mie:D

    RăspundețiȘtergere
  5. si mie mi-a placut foarte mult cand am fost :)

    http://aaannniiieee.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumos!Un advarat rasfat!

    RăspundețiȘtergere