expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

luni, 19 august 2013

Nars Sheer Glow - Review & FOTD

Buna, ladies!

Cateva dintre voi m-ati rugat sa fac un review al fondului de ten de la Nars, iar astazi i-a venit randul. Am ales o perioada cu ten destul de incarcat de imperfectiuni, desi am avut luna asta si zile mai bune. Vreau sa va arat adevarata valoare a acestui produs si va voi ruga sa ma iertati daca va sperii cu fata mea nemachiata.
My fierce face!
Am cumparat nuanta Light 2 (Mont Blanc) din Sephora Paris cu 40 euro. Este, in consecinta, cel mai scump fond de ten pe care il detin. Si ma sperie faptul ca il voi termina candva. De ce? Pentru ca se potriveste perfect cu nuanta tenului meu, destul de neutra de fel. Nu sunt roz (dar am roseata), nu am tenta galbena pronuntata, asa ca intampin probleme uneori. Studio Fix de la MAC arata cand portocaliu (NW), cand foarte galben pe fata mea (NC).
SG se gaseste intr-o gama destul de variata de nuante, motiv pentru care e indragit atat de femeile cu ten foarte palid, precum si de doamnele de culoare. Eu eram nemachiata in ziua cand l-am cumparat, asa ca am scos servetelele umede din geanta, am sters pompita cat de bine am putut si am aplicat putin pe barbie. Din secunda aceea am stiut ca trebuie sa il cumpar. Eram obosita, nedormita, dar jumatate din fata mea arata de milioane.

Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant, va arat.
 In stanga vedeti un obraz cu roseata, urme de cosuri si pigmentatie neuniforma. In centru - un strat mediu de fond de ten, aplicat cu degetele prin miscari de tapotare (plus foarte putina pudra). In dreapta, machiajul complet, foarte usor de aplicat pe noua 'panza' creata.
Asa arata la doua minute de la aplicare, fara pudra sau spray de fixare peste. Cu glow-ul specific si o putere de acoperire medie. Excuse the chronic mean face, asa arata fata mea in repaos. Eu pudrez cu Rimmel Stay Matte peste, cat sa nu ii stric aspectul, doar pentru a se mentine mai bine. In zona cearcanelor am aplicat Maybelline Age Rewind concealer.

Tenul meu este mixt, cu portiunea T destul de uleioasa. Aceasta sectiune este si cea care incepe sa luceasca dupa vreo 3 ore, moment in care mai aplic niste pudra si un puf de Fix + (poate fi si apa termala, nu e vital). Nu evidentiaza portiunile uscate de pe ten, tenul meu arata putiiin mai sanatos dupa ce il aplic si se mentine 6-8 ore pe ten. In conditii extreme de caldura, sa imi fie iertat, dar si Studio Fix mai da rateuri.

Ce il diferentiaza fata de alte fonduri de ten hidratante? Nu migreaza pe fata mea, nu lasa portiuni acoperite si unele golase, nu expune nasul dupa cateva ore. L-as recumpara? Da, dupa ce fac ceva economii (sau un blogsale :D).

Toate produsele folosite pentru a obtine acest look, in imagine de mai jos.
Serum, crema cu protectie solara, SG, concealer Maybelline, pudra Stay Matte si spray de fixare a machiajului Fix +
Sper sa va fie de folos, marturisesc ca am emotii cu acest review. Sprancenele mele au avut un moment de rebeliune cand am facut fotografiile, tenul e cam chinuit, iar privirea mea in unele imagini - de-a dreptul ilara. Sper, totusi, ca v-ati facut o imagine de ansamblu si ca am satisfacut curiozitatea doamnelor care tot imi scriau comentarii legate de acest subiect. Fara lipsa de modestie, am primit destule complimente purtand acest produs, inclusiv minunatul 'ai un ten asa... de portelan!'. Poate de aici si entuziasmul meu. In plus, e cotat cu BEST pe Beautypedia, ma simt relaxata stiind ca nu contine alcool sau alte substante daunatoare tenului meu.

Astept pareri si eventuale intrebari, in caz ca am uitat ceva. Va multumesc de vizita si va doresc o saptamana minunata!

Alice

26 de comentarii:

  1. Se vede tare bine! Eu mi-am luat NARS Radiant Creamy Concealer si il ADOR!!!!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Eu am visat asta-noapte ca mi-am cumparat acest concealer pentru nunta, am luat-o razna :))

      Ștergere
  2. Suna bine, cred ca avem cam aceeasi culoare la ten hmmm

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Multumesc! As vrea sa scap de pigmentul neuniform de pe obraji, asta ma deranjeaza pe mine.

      Ștergere
  4. Ce-mi place finishul glowy si sanatos, natural. Arata tare bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie, in lunile reci planuiesc sa il port fara pudra, to really show it off.

      Ștergere
  5. Pot confirma, arata senzational si in realitate, si in poze! :D M-ai facut sa mi-l doresc si eu pe viitor, desi e de vreo 2-3 ori mai scump decat fdt cumparate de mine pana acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E revoltator de scump, dar macar se ridica la intaltimea promisiunilor de marketing. Iti multumesc :*

      Ștergere
  6. Doamne, ce-mi faci! Tu nu ai vazut ca tocmai am cumparat 3 fonduri de ten??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) Doua erau pentru cliente! Pe asta il recomand cu toata inima, pe tenul tau s-ar vedea genial.

      Ștergere
  7. Eu am Deauville si este unul dintre fondurile mele de ten preferate, insa doar in anumite perioade ale anului. Pe vremea asta, de exemplu, nu-mi place sa-l port.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe cea mai mare caldura optez pentru Revlon Whipped, dar arata foarte bine seara si cred ca va atinge apogeul la toamna. Ma bucur ca iti place si tie, tu de unde il cumperi?

      Ștergere
  8. Chiar arata bine.pup

    RăspundețiȘtergere
  9. Suna interesant, dar poti incerca si un fond de ten natural, ai auzit cumva de fond de ten mineral?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am folosit si fond de ten mineral, Corina. Pentru uz zilnic aleg unul lichid, e mai putin messy, economisesc cateva minute. Plus ca am cam multe de acoperit si cele minerale sunt mai light.

      Ștergere
  10. Foarte detaliat review-ul si se vede foarte frumos pe pielea ta :). Imi spui te rog de unde se poate achizitiona (din Bucuresti) fondul de ten Nars Glow ? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  11. O, Doamne! Suna atat de bine...Direct pe wishlist ajunge! Mai ales ca eu port fdt fara pudra, iar acesta se preteaza la asa ceva! :)
    Nu-ti face griji, e un review util - asta conteaza! Si eu am mimica si priviri hilare la astfel de close up-uri! :)))

    Te pup, Alexandra! Multumiri pentru impresii!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere