expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

marți, 13 august 2013

August haul

Buna, ladies!

Daca postarea trecuta a fost ilustrata de imagini reusite, cu astea mi-e cam rusine. Dar mi-am propus sa vi le arat oricum, poate va intereseaza vreun review sau apucati sa prindeti si voi ceva reduceri prin magazine. Titlul e cam mincinos, veti gasi mai jos lucruri cumparate si in iulie, ca altfel dadeam faliment. Oh well! Sa incepem cu o imagine de ansamblu:
Colier Stradivarius, bratari New Yorker, ochelari Stradivarius, bratara mint de la Monica, colier cu inima de la Accesorize, cercei Moa, cercei Parfois, serum Estee LAuder (castigat prin aplicatia lor de concurs de pe FB) si multe oje. Intr-un colt, mascara 2000 Calorie de la Max Factor, my love.


Gelurile de dus de la Balea au devenit un real pericol pentru mine, miros delicios si au un pret foarte rezonabil, asa ca mereu ma abat pe la Unirii, sa mai cumpar unul. Mi-am luat si un autobronzant de la Balea, poate nu mai stralucesc de alba ce sunt :)
Captura de haine, pozata dizgratios pe umeras. Mai jos, o bluza Zara care mi-a adus multe complimente. 49 lei, mi-as cumpara pe fiecare culoare.
Maieu New Yorker. Mi-l imaginez cu o bustiera sport pe dedesubt, daca as gasi ceva pe masura inchipuirii mele... 12 lei.
Tricou Reserved - luat mai mult pentru la toamna, cred ca s-ar vedea frumos cu un sacou pe deasupra, intr-o combinatie sporty chic. 30 lei
Rochia asta mi-a cauzat palpitatii. Vazusem fusta la Andreea Adam si am ramas cu impresia ca e de la Zara, motiv pentru care un tip de acolo m-a privit cu ochi mari si goi, incercand sa inteleaga ce fusta cu pisici caut eu. Am gasit-o in final la H&M, iar la coada cateva domnite si-au exprimat dorinta de a mi-o fura. 89 lei
Din outlet-ul de la Cismigiu am cumparat rochia de mai jos cu 25 de lei! E foarte feminina, atata doar ca trebuie sa cumpar un body pentru ea, partea de sus e aproape transparenta.
De cand cautam o camasa de denim, n-aveti idee. Am gasit-o la Pimkie, 40 de lei. Triple win!
Si imi fac curaj, pe final, sa va arat o parte din noul meu costum de baie. Traiasca New Yorker! Am trecut in revista Jolidon, Triumph si alte magazine de profil, nu se aliniau stelele deloc. Intr-un final mi-au picat ochii pe inculpatul de mai jos si al meu a fost!
Daca ma urmariti pe Instagram, probabil ca ati vazut zilele trecute imaginea aceasta:
Some Iherb si ceva goodies din SUA. De fondul de ten de la Revlon m-am indragostit deja!

Asta e tot! Acum ca arunc o privire de ansamblu, ma simt cam vinovata. Dar am facut smart shopping, ceea ce va recomand si voua. Facem stoc acum de produse pe care le putem purta/folosi tot anul, in special in perioadele cand magazinele nu au reduceri.

Sa aveti o zi minunata! Lots of love,

Alice

26 de comentarii:

  1. Toate arata minunat :) Sa le folosesti cu placere :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai facut ceva shopping, nu gluma. Sa le folosesti/ porti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
  3. vai! deci...toate bune pana la ultima poza!!! mi-a sarit inima din loc cand am vazut fondul de ten spuma Revlon!!! eu in general nu ma impac bine cu fondurile de ten Revlon, dar pe asta mi-as dori tare-tare sa-l incerc! imi place promisiunea unei texturi spumoase si catifelate, in mintea mea se aplica ca un vis si lasa pielea catifelata, mata. abia astept sa citesc review-ul tau!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place de tine, ai imaginatie bogata (ca mine)! E cremos (nu chiar spumos) si tine sebum-ul sub control. Trebuie sa fac review la Nars si la acesta, dar sa mi se vindece o nenorocita de foliculita, nu ma pot prezenta asa pe blog.

      Ștergere
  4. So many goodies! :D Rochitele sunt favoritele mele, sunt superbe amandoua. Sa te bucuri de toate! Pup

    RăspundețiȘtergere
  5. imi place fusta cu pisici...ma duc in inspectie :))

    RăspundețiȘtergere
  6. ce de bunatati!!!! salivez... sa le folosesti/ porti cu spor. pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  7. shopping terapia, ce fain. totul arata minunat.pupp

    RăspundețiȘtergere
  8. ce de bunatati! sa le folosesti cu placere :)

    http://aaannniiieee.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  9. Mie-mi place mult 2000 calorie si il iau des la reducere de la o parfumerie din oras cu 15 lei.
    Multe chestii faine ti-ai luat, felicitari! Sunt sigura ca o sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai ce pret bun, te invidiez! Eu am dat dublu, rar il gasesc la promotie Sarumana, chiar le-am introdus in rotatia permanenta :D

      Ștergere
  10. N-am crezut vreodata ca voi spune asta dar colierul mi-a acaparat atentia inaintea ojelor :D E superb! Sa te bucuri de toate!

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna! Acum cat timp ti ai luat rochita cu pisici de mai sus? Eu am vazut la o fata si avea fustita. Erau si fuste la H&M? Eu am fost de curand si nu am mai vazut :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum vreo 2 saptamana am cumparat-o, din Afi Cotroceni. Nu aveau fuste, dar poti suna sa intrebi.

      Ștergere
  12. foarte frumoase ojele

    http://ladytruemiss.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere