expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

miercuri, 19 iunie 2013

Too Faced bronzer, blush and highlight - my summer must-haves

Buna, ladies!

 Va tot promit postari cu farduri de obraz de ceva vreme. Astazi va voi arata cateva de la Too Faced. Eu le am incluse intr-o paleta care a aparut anul trecut, in preajma Craciunului, dar sunt sigura ca le puteti gasi in forma individuala in Sephora. Sau, chiar mai bine, puteti 'vana' seturile pe care le mai scot cei de la TF in viitor, e posibil sa includa cateva din produsele pe care vi le voi prezenta.

Cam asa sunt ele pozitionate, ca o mica paleta. In caz ca nu sunteti familiarizate cu felul cum folositi bronzerul, fardul de obraz si iluminatorul, am gasit cateva imagini care sper sa va ajute. 
Sursa
Sursa
Fardul bronzant sculpteaza fata si o subtiaza, fiind aplicat acolo unde 'loveste' umbra in mod normal. Iluminatorul actioneaza in sens opus si il aplicam pe portiunile pe care pica lumina. Iar fardul de obraz imbujoreaza, da un aer sanatos fetei si completeaza machiajul ochilor si al buzelor.
De la stanga la dreapta: 
  • bronzer 'Sun Bunny Light' - sidefat pigmentat, cu o culoare calda si usor de uniformizat pe un ten deschis la culoare, ca al meu. Majoritatea make-up artistilor recomanda un bronzer mat, dar acesta ajuta la obtinerea mult cautatului look 'sun kissed' si imi place mult.
  • bronzer editie limitata (exclusive shade): satinat (nu este complet mat) si cu o culoare putin mai inchisa decat precedentul, acesta ma ajuta sa conturez fata. Totusi, nu il aplic pe nas, nu as vrea sa ma trezesc ca imi luceste in soare.
  • La vie en rose - fard de obraz trandafiriu, cu glitter presarat din loc in loc (fara a fi deranjant). Eu ma feresc de astfel de nuante in mod obisnuit, pentru ca pot arata nitel artificial, Barbie like. Nu e cazul la acest blush, e discret si merge 'asortat' cu farduri in nuante reci.
  • Papa don't peach - satinat, o nuanta medie, potolita de piersica coapta. Imi place ca nu are pigmentarea lui Rose Gold de la Sleek, care ma poate transforma in clovn, daca nu scutur bine pensula inainte de a-l aplica.
Ultimul dar nu cel din urma, iluminatorul Candlelight. E putin mai auriu in realitate si da o stralucire deosebita pe pomete. Este si foarte spornic, nu e prafos, nu se imprastie peste tot. Seamana cu fasia alb-aurie din Sleek MakeUP GLO Highlight (nuanta Peach Shimmer).
Sleek highlight - cel din dreapta
Cam aceastea sunt produsele mele Too Faced pentru machiajul fetei. Mai am doua palete pentru ochi si deja celebrul Shadow Insurance - foarte bun!

Sa imi spuneti daca va place acest format sau preferati o alta structura de review. Ma gandesc sa mai fac review-uri cumulate per brand, in cazul in care am mai multe produse de la ei.

Sa aveti o zi frumoasa!

Alice

11 comentarii:

  1. Foarte buna postarea, si sunt foarte indragostita de Sleek :D dar asta cred ca stiai

    Kisses :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. imi plac tare mult Too Faced...am si eu cateva !

    RăspundețiȘtergere
  3. Stii ca te invidiez pentru paleta aceea , nu? :)) Este superba!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt tentata de iliminatorul Candlelight, am vrut initial Mary Loumanizer de la The balm, dar nu il mai aveau la mine la magazin. Momentan am doar iluminatorul din trusa de contour de la Sleek si acela e cu subton roz si nu ma prinde deloc bine, am nevoie de auriu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incearca Candlelight in Sephora, eu sunt sigura ca ti se va potrivi. Daca ai rabdare pana la Craciun, e posibil sa il prinzi intr-o trusa editie limitata. In caz contrar, face si Sleek un iluminator bun, e vorba de cel din imaginea de mai sus. Prima fasie e un duocrom auriu tare frumusel. Hope it helps :)

      Ștergere