expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

joi, 27 iunie 2013

Rujurile mele Sephora (Review & Swatch)

Buna, ladies!


Back with a review, de data asta pentru cele trei rujuri marca Sephora pe care le detin. Aveam patru, dar pe unul mi l-a furat mama ultima oara cand am fost acasa. Nu pot s-o invinuiesc, e un trandafiriu foarte frumos, care o intinereste. 

Eu am trei produse foarte diferite din pricina culorii, a texturii si a felului cum se aplica. Sa detaliem, zic.
Prima nuanta - S15 - este un bej piersiciu cu sclipici auriu destul de vizibil. E cremos, hidrateaza putin si rezista 1-2 ore pe buze. Dar nu ma deranjeaza, imi place mirosul sau dulce-acrisor si imi place sa il reaplic. Atata doar ca recomand sa nu il expuneti la caldura, fiind cremos tinde sa se topeasca. Acesta este un rebuy, l-am mai avut prin facultate si ma leaga multe amintiri placute de el. E un ruj foarte placut pentru vara, complimenteaza un ten bronzat si un machiaj in tonuri de oliv, maro.


Mat 07 este, evident, un ruj cu o textura lipsita de stralucire, intr-o nuanta neutra de peach maroniu. A fost obiectul unui shopping de moment, am dat 12 lei pe el in perioada reducerilor. Evidentiaza putin portiunile uscate de la suprafata buzelor, motiv pentru care recomand o exfoliere zdravana inainte de a-l purta. Eu trisez uneori si il mai port cu un gloss deasupra, rezultat care imi place putin mai mult. In general apreciez texturile mate mai mult pe ten. Textura e cremoasa, rezista in jur de 3-4 ore fara probleme si nu se intinde inestetic, nu lasa mici 'firimituri' in coltul buzelor. Mi-ar mai placea un trandafiriu in textura asta, nu am incercat nimic asemanator pana acum.

R05 Hot Tango este un rosu cremos, cu subton rece, albastrui. Arata foarte bine pe buze, e o nuanta puternica si care inspira feminitate. Rezista in jur de 3 ore, dar nu are rezistenta lui Russian Red de la MAC. Se ia putin pe pahare, iar dupa ce mananc prefer sa il reaplic. Acesta pateaza buzele putin, dar se rezolva cu un demachiant pe baza de ulei sau o apa micelara. Culoarea e geniala, iar textura destul de confortabila.
Iata-le in toata spendoarea. De sus in jos: S15, Mat 07 si R05 Hot Tango.
Rujurile sunt fabricate in Franta, ambalate foarte sleek. Nu am gasit nicaieri gramajul produselor, dar pare sa fie cel standard.

Pretul lor normal este in jur de 41 lei/each. Eu va recomand sa le vanati la reduceri, chiar merita. Sunt putine rujuri pe care dai 12-15 lei si arata atat de bine.

Voi aveti experiente cu produsele Sephora? Mie, de exemplu, imi mai place mult demachiantul lor albastru, e asemeni unei ape micelare si curata foarte bine.

Kisses,

Alice

26 de comentarii:

  1. O,daaaa, 07 !! :D Asa mult sunt reduse in perioada reducerilor? O sa fiu si eu atenta, pana acum nu am prins nicio reducere decenta la Sephora...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, iti fura ochii! Trebuie sa mergi la debutul perioadei de reduceri, eu cred ca am avut si putin noroc. Sper sa ai si tu, chiar recomand aceste produse. Si blush-urile lor simple, sidefate, eu am dat gata unul (si am vreo 20 de farduri de obraz).

      Ștergere
  2. Si eu detin Hot Tango iar pt skintone-ul meu e rosul ideal! Partea si mai buna e ca l-am luat cu 12lei desi as fi dat oricand pe el pretul intreg!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E tare frumos si face dintii mai albi, chiar am uitat sa mentionez. Parca imi vine sa il recomand cu mai mult drag, acum ca mi-ai spus ca iti place si tie asa mult. Mai ales ca am facut super afacere cumparandu-l la pretul asta.

      Ștergere
  3. Foarte frumoase nuantele 07 si R05. Chiar ai facut o treaba buna cumparandu-l la acest pret! :)

    http://valentinabucur.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, asa zic si eu. Plus ca nu resimt vinovatia, apasarea bonului de casa, ceea ce e si mai bine :))

      Ștergere
  4. la mine e invers...mi le fura fiica-mea :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aww, ce dragut! Sa stii ca oricum eu ii duc mamei multe lucruri, nu ma simt bine sa stiu ca eu imi cumpar si ei nu ii dau. E o rasfatata, recunoaste si ea :D

      Ștergere
  5. Ce frumos este Hot Tango! Or fi bagat reduceri si la Sephora? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te-am ispitit, huh? Nu stiu, am interdictie in mall pana iau salarul. Nu de alta, dar plang pe acolo.

      Ștergere
  6. Toate trei sunt foarte frumoase.
    Imi plac, imi plac, imi plac. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Răspunsuri
    1. Clar si mie, daca l-am cumparat din nou. Are o stralucire aparte.

      Ștergere
  8. Toate 3 imi plac mult, e greu de ales un favorit. Oscilez intre primul si acel rosu senzational :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thanks :) Chiar ti le recomand, poate prinzi macar unul la reduceri :D

      Ștergere
  9. Hot Tango e bestial! cred ca iti vine foarte bine ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Toate imi plac, rosu e mai mult o slabiciune :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Sa stii ca si eu am aceasta slabiciune de vreun an.

      Ștergere
  11. R05 Hot Tango este de vis :X

    http://gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere