expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

joi, 13 iunie 2013

Paris and bday haul

Buna, fetelor!

Nu stiu voi, dar eu urasc vremea din Bucuresti! Avertizari meteo, nori amenintatori, atmosfera apasatoare... si eu, catarata in varful patului, cu dor de Paris. Acolo am fost zilele trecute si as mai merge de o mie de ori! M-am indragostit de tot: cladiri, cafenele, parfumerii, expozitii de arta, turnul... tot! Sa imi spuneti daca v-ar interesa un rezumat al calatoriei mele si cateva sugestii - locuri de vizitat, de shopping s.a.

Astazi vreau sa va arat ce am primit de ziua mea si ce am tot cumparat din Paris si din tara. Sincera sa fiu, daca aveam bagaj la cala, as fi facut o maaare gaura in buzunar - nu ca acum am fost cuminte!

De la stanga la dreapta: spray de fixare a machiajului Fix + de la MAC, crema hidratanta pentru fata Embryollise (regret ca n-am mai cumparat vreo doua), fond de ten Nars Sheer Glow (deja m-am indragostit de el) si un set de parfum si roll-on Nina Ricci (luat la un pret foarte convenabil din duty free).

Ce am observat cand am pasit intr-un Monoprix, magazinul lor cu de toate, este ca produsele drugstore din Franta sunt foarte scumpe. Un ruj L'Oreal era 13-14 euro, o oja Essie 12 euro. Spre comparatie, mentionez ca un ruj MAC e 17 euro, unul YSL vreo 25-30.
Am cumparat ilustrata cu Turnul de undeva de langa Sacre Coeur, iar rama turcoaz a fost 5 lei, din Kaufland. Culmea, arata bine asa si nu am de gand sa mai pun o fotografie in locul ilustratei, cum planuiam initial. De fapt, cred ca mai cumpar cateva rame din astea simple, ca sa fac un coltisor Paris related. Alaturi, minunatia de ambalaj de la parfum. Cat de adorabil e, nu pot sa il arunc.
De la Andreea am primit colierul cu poseta (ce m-a nimerit!) si oja Orly in nuanta 'Coachella dweller'. O prietena din offline mi-a cumparat anticearcanul Wake me up de la Rimmel, pe care voiam sa il incerc de o vesnicie.
Alta sedinta foto, alte minuni. Balsamul Infra de la Chi m-a cucerit de la prima utilizare, mai ales daca aplic dupa baie cateva picaturi de Silk Infusion. Crema cu protectie solara de la La Roche Posay are review-uri mixte prin blogosfera, dar mie mi se potriveste si imi da un confort mental, stiind ca imi protejez pielea alba si sensibila.
De la cei dragi am primit cerceii doriti si colierul de la Stradivarius, impreuna cu o curea Musette foooarte frumoasa, dar pe care am uitat sa o fotografiez. De la Dara, un balsam delicios de la MAC. Mi-a facut o surpriza tare placuta!
Am fost cu treaba la un targ pentru copii si mamici si am gasit acolo un stand Veronesse, de unde mi-am luat aceste sandale. N-or fi ele cele mai sexy si mai inalte, dar sunt comode, nude, iar eu oricum ma simt mai bine pe putin toc decat pe o talpa plata.
Iar ieri am tras o fuga pana in IDM si mi-au picat ochii pe platformele de mai sus. Piele, model simplu, 99 lei and sold!

Cam astea sunt, nu aveti idee ce exercitii de vointa am facut prin Sephora in Champs Elysee, as fi plecat cu vreo 5 rujuri, cateva blush-uri si muuulte, multe fonduri de ten. Am preferat sa cumpar produse la care nu am acces in tara, sunt sigura ca pe un ruj YSL voi pune mana, dupa ce consum vreo 5-6 din cele pe care le am acum.

Later edit: La cateva zile dupa bday am primit cateva produse trimise de Monica (noi asa facem, ne trimitem pachete din cand in cand :D).
E vorba de o paleta de la The Body Shop, un chubby stick de la Clinique si... un fard superb de la Catrice, pe care nu il gasesc!

Daca va intereseaza review pentru vreun produs, let me know. Voi ce cumparaturi ati facut in ultima vreme?

Zi senina sa aveti, 

Alice

42 de comentarii:

  1. Si eu saptamana trecuta ce mi-am luat Nina! Mi se pare tare frumos <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e copilaresc si totusi feminin! Eu l-am mai avut si am profitat de preturile bune din duty free ca sa imi fac stoc :D

      Ștergere
  2. Am si eu sandalele , dar pe negru. De curiozitate, cat ai dat pe ele? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca te refer la cele nude, 99 am dat. Tu de unde le ai, tot de la Veronesse?

      Ștergere
    2. Nu, dar ma gandeam eu ca la Veronesse sunt mai scumpe si de asta eram curioasa.
      Le-am luat de la Michelle Shoes si au fost 60 de lei :)

      Ștergere
    3. Oh wow, nu pot sa cred ca mi-am luat teapa asta. Sa le fie rusine celor de la Veronesse... Eh, sa le purtam sanatoase!

      Ștergere
  3. Oooo, ne place mult ceea ce vedem!!!
    In mod special...tot! :)) Am vrut sa selectez insa mi-am dat seama ca nu am cum. Sa te bucuri de toate, sa porti/sa folosesti sanatoasa toate cele noutati!:)

    Bineinteles ca ne intereseaza postarea despre Paris!

    Kisses, Alice! (btw, azi am dezbatut la clasa, cu elevii, cartea lui Lewis Carroll, "Alice in Tara Minunilor")
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahah, ce comica esti! Iti multumesc mult, ma simt foarte norocoasa pentru tot ce am primit/cumparat. Voi selecta niste imagini si pentru o postare despre Paris, marturisesc ca am facut, eu si hubby, vreo 1100 de poze!

      Te pup si eu, n-ai idee cat iubesc acea carte!

      Ștergere
  4. Cate bunanati!! Sa le folosesti cu placere! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa te bucuri de ele!
    Sunt curioasa de fondul de ten de la Nars. Si eu il am pe lista de ceva timp. :)
    Si eu as dormi in Sephora de pe Champs Elysées.
    Ce-mi place poza cu cercelusii, balsamul de buze si colierul! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Il mai folosesc putin si ii fac review. Si daaaaa, cand am vazut si mac in Sephora eram 'aici raman!'. Pozele-s din zile diferite, ms de aprecieri :D

      Ștergere
    2. Pai poza, ca este una singura, dar cu toate trei produsele. :)

      Ștergere
  6. normal ca ne intereseaza...cu poze !

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce de bunatati! :D Sa le folosesti cu placere!
    Poate faci si un review fondului de ten ;;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa ne povestesti despre calatoria ta la Paris, sunt tare curioasa.
    Iti doresc sa le folosesti cu placere, toate sunt interesante!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa o sa fac, am cateva postari pregatite si apoi povestim despre Paris. Multumesc!

      Ștergere
  9. Experienta mea pariziana a fost de vis, acum mi-am amintit si eu de Monop. Gasisem pe acolo si o gramada de cosmetice la preturi ok. In Virgin Megastore ai fost? Sau in Sephora aia colosala de pe Champs Elysees? Sunt multe marci care la noi nu se aduc. De acolo mi-am luat un ruj negru MUFE si fardul Aqua rosu... oh the memories...
    Aa, si la mall-ul lor de la Defense, Quatre Temps? Suuuper ....cat ai stat? Eu am stat o luna si jumatate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mama, o luna jumatate! Eu am stat 4 zile, I wanna cry now!

      Am fost la Sephora din ambele locatii, m-am plimba si prin Quatre Temps, dar eram deja terminata de oboseala si nitel dezinteresata. MUFE gasesc si la noi, de asta am optat pentru Nars - care e inaccesibil. Tot vorbind de asta realizez ca vreau sa ma intors cat mai repede acolo <3

      Ștergere
    2. Ce pacat, nu ai timp de mare lucru in 4 zile. Neaparat sa te intorci, daca vrei o sa iti mai dau hint-uri pe unde sa mergi si ce e de cumparat misto si accesibil. Am venit cu 12.000 de poze din Paris, plus ce am facut cu compacta si cu telefonul...sufletul meu acolo ramane. As putea sa povestesc continuu despre Paris, l-am vazut in lung si in lat, si tot nu l-am cuprins pe tot. <3

      Ștergere
  10. Minunate achizitii, sa te bucuri de ele! :)
    Nu pot sa nu remarc ce poze frumoase le-ai facut, se vede ca iti sunt dragi.
    Si eu astept cu interes articolul despre Paris :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, chiar mi-am dorit sa le fotografiez cat mai frumos, pentru a le pune in valoare. Te pup!

      Ștergere
  11. cate frumuseti! sa le folosesti cu placere!
    Draga mea Alice, in ultimele zile am invatat ca nu conteaza vremea de afara, ci aceea din suflet :)
    Te pup@

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sarumana, honey! Ai si tu dreptatea ta, atata doar ca eu uneori sunt cam meteo dependenta si ma iau durerile de cap. Dar toate trec. Te pup!

      Ștergere
  12. Deci de la NARS vreau neaparat un blush, e pe lista de ceva timp! Te rog cauta fardul, sigur o sa iti placa! :*
    Sa te bucuri de tot, abia astept sa te vad! Nu vrei sa faci ceva poze de la sandale, sunt exact ce caut si eu, vroiam initial balerini roz, dar nu am gasit nimic, asa ca prefer acum sandalele tale, poate imi iau si eu o pereche daca mai gasesc... :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu ma injuri acum, dar pe mine nu m-au dat pe spate blush-urile Nars... Fardul l-am incercat deja, I actually love it :*

      Si eu abia te astept, lasa ca te duc in IDM sa iti faci de cap :D Iti dau poze cu sandalele cand ajung acasa, cred ca la cele cu roz te referi :) Te pup!

      Ștergere
    2. Da da da IDM! Aici caut pantofi si nu gasesc nimic la un pret decent :(

      Ștergere
    3. Lasa ca poate nimeresti perioada de reduceri de aici, gasim noi ceva :*

      Ștergere
  13. Sa te bucuri de ele! Colierul cu poseta e foarte dragut!

    RăspundețiȘtergere
  14. Si eu aveam d gand sa ma duc in aprilie anul viitor, cand e maratonul - sa fie 2 in 1 :D, dar cred k mai astept...
    Deci evident k sunt interesata...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te sfatuiesc sa te gandesti bine si sa cumperi biletele de avion din timp, dupa aia obligat-fortat te ocupi si de celelalte. Si merita! Scriu mai multe in postare :)

      Ștergere
  15. Aaah, mai e cineva caruia ii place LRP! :))
    Pareri impartite, dar eu in ultimul timp auzisem mai mult de rau! Ma tot uitam in oglinda, poate nu-s atenta si de fapt nici mie nu-mi prieste! Dar nu, e chiar ok, imi tine fata cat de mata se poate, ba chiar daca transpir si tapotez cu un servetel, sunt surprinsa de cat de bine arata tenul dedesubt. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am tot auzit de rau, dar pana in prezent totul e ok. La cat am stat in soare la Paris, daca nu eram data cu spf 50, cred ca ma intorceam rosie ca focul.

      Ștergere
  16. parfumul miroase delicios! one of my fav :*

    RăspundețiȘtergere
  17. Aaah, mai e cineva caruia ii place LRP! :)) womens stilettos

    RăspundețiȘtergere