expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

marți, 4 iunie 2013

Life & Instagram lately

Hello, ladies!

Am ales sa va povestesc ce am facut in ultima vreme prin intermediul imaginilor de pe Instagram-ul meu. Luna mai a fost una luuungaa si palpitanta, am alergat mult, am organizat, am tot cumparat lucruri, am revazut oameni, am spus 'Da', am tot incercat produse si m-am bucurat ca a venit (si a trecut, boohoo!) ziua mea. Ma doare inima ca am tot neglijat blogul, dar erau zile cand ma intindeam pe pat pentru doua minute si acolo ramaneam.

O luam in sens invers, aceasta este ultima imagine 'urcata' pe Instagram, un balm colorat de la MAC primit de la draga de Dara atunci cand ne-am cunoscut. Spuneti si voi daca nu e draguta!
Daca ati citit postarea cu wishlist-ul pentru bday, probabil ca stiti ca imi doream niste cercei in forma de fluturi. Iata-i in toata minunatia lor, sunt extrem de mici si de dragalasi si se potrivesc la foarte multe alte accesorii, fiind un mix de aur galben si aur alb.
Machiajul facut in fuga, ca sa nu intarzii prea mult la evenimentul Butterfly Beauty Center. Tot am intarziat, dar macar am apucat sa le urez 'La multi ani!' si sa fac o poza-doua cu fetele.
Cum in aceeasi seara am mai avut o iesire, am ales sa adaug niste farduri maro-aurii si un gloss nude, pentru un look mai adecvat.
 Cu o zi inainte de bday am pregatit cateva dulciuri, acestea sunt aprope toate cele duse la serviciu.
Briose aperitiv, cheesecake cu cocos, tiramisu si cateva amandine si saratele - ultimele doua de la cofetarie
Briosele erau gata, iar pandispanul in the making. A fost bun si acela, am ascuns prin el zmeura (din aceea congelata din Kaufland).

Acum doua sambete am fost la nunta unui prieten foarte bun de-al lui hubby, asa ca a intrat in peisaj o rochie noua. Luata din outlet-ul de langa Cismigiu (Bucuresti) cu 39 lei, eticheta Asos. M-am simtit bine purtand-o, atata doar ca a necesitat o jupa suplimentara. Nu inteleg tendinta aceasta noua de a realiza rochii aproape transparente. Stiu ca e o piesa vestimentara simpla pentru o nunta, dar accesorizata corect cred ca si-a facut treaba.
Daca despre folia pentru unghii de pe Kkcenterhk v-am vorbit deja, despre fard va voi spune cateva cuvinte dupa ce il folosesc mai intens.
Cateva flori dragi mie.
Din nou mutra mea, proaspat casatorita, fooarte obosita!
Voi pune la treaba trainerii acestia de pe Asos in week end, abia astept sa va spun despre ce e vorba. Sunt atat de comozi, parca pasesc pe norisori. Sper ca efectul sa fie de durata.
Un tricou cu un mesaj tare inspirat, geanta de cununie si o carte care acum isi asteapta randul pe noptiera.
Si cel mai bun iaurt racoritor cu fructe, il gasiti in Centrul Vechi. Cred totusi ca voi incerca sa il recreez, mai ales ca astept o sticluta de stevia de pe iHerb. 
Wow cate imagini! Gata cu postarile soft, urmeaza favoritele lunii mai si un review pentru un produs dedicat fetei. Asa ca va astept sa reveniti. 

Voi ce amintiri frumoase aveti din luna ce a trecut? Do share! Love,

Alice

20 de comentarii:

  1. foarte dragute pozele. Instagram, nu? : ) si eu sunt innebunita :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragute poze!
    Eu am avut o luna mai cu aniversari, revederi cu prieteni dragi, tentative culinare(primele briose si cornulete cu nuca), o plimbare la Sibiu, ca doar am avut concediu la inceputul lunii.
    Rememorand imi dau seama ca a fost o luna frumoasa.
    Postarile acestea sunt faine si pt cine le scrie si pt cine le citeste. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce frumos ai spus, multumesc! Asa mi-a placut luna asta, vorba ta... frumoasa. Sa stii ca tiramisu nu mai facusem nici eu, dar a iesit bun!

      Ștergere
  3. Si mie imi place iaurtul inghetat de la Sanoberry, am mancat o singura data in Iasi, la Palas, dar a fost super bun! :X

    RăspundețiȘtergere
  4. @bambina bine ca miai spus unde il gasesc ..

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari pentru toate realizarile!
    Mie mi-au placut mult adidasii aia de pe Asos, nu eram insa sigura daca sa-i iau sau nu... Poti sa-mi dai mai multe detalii despre ei? Pretty please.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, draga mea!
      Adidasii sunt cu talpa de spuma, un pic mai inalta spre calcai si automat mai comoda. Eu ma simt foarte bine pe ei, atata doar ca tot imi vine sa sterg portiunea alba si partea de piele intoarsa trebuie ingrijita, data cu periuta daca s-a stropit etc.

      Hope it helps! :*

      Ștergere
  6. Super postarea!! Vreau si eu folie pt unghii!Ma pun pe cautat printre postari sa vad de unde o ai;)). Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, thank you! Lasa ca iti dau eu niste folie, stai pe pace :D Puuup!

      Ștergere
  7. Nice pictures. I love your blog.
    I wouls like follow each other.. Tell me what you think.
    Martha Zuniga
    Dreams & coffee
    www.dreamsandcoffeemoda.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie mi-au ramas ochii la bunatatile pregatite de tine! :D
    Rochia albastra si tricoul sunt atat de faine! Trebuie sa mai trec si eu pe la outlet-ul ala cat de curand.
    Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, lasa ca nu te-am uitat! Am fost eu zilele trecute din nou prin outlet, aveau ceva rochite interesante :) Pup!

      Ștergere
  9. Felicitari :* pentru proaspatul statut de sotie:D

    RăspundețiȘtergere