expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sâmbătă, 29 iunie 2013

#AsosSales sau chinul meu personal

Buna, ladies!


Numele meu e Alice si sunt dependenta de cumparaturi. Doar ca ma tratez, imi pun mici interdictii de a intra in mall, imi ascund cardul. Asta pana dau cu ochii de reducerile de pe Asos si imi pierd mintile. Va avertizez, aceasta nu este o postare cumpatata.

Sa incepem cu:
Aici
Aici
Sa stiti ca recomand sandalele lor cu tot dragul, am purtat o pereche cumparata anul trecut mult si bine si sunt intacte. Fara de unele de la Veronesse cumparate de curand, care au cedat dupa 3 purtari...
Aici
Aici

Aici
Cateva rochii:
Aici
Aici
Aici
Aici
Aici
Aici
Si cateva genti chiar convenabile ca pret, eu aleg de multe ori sa cumpar ceva de pe Asos, decat din magazinele noatre.
Aici
7,5 lire, grab it! Aici
Aici
In afara de a 4-a si a 5-a pereche de sandale, restul produselor nu depasesc 30 de lire ca valoare. Sper sa mai gasesc ceva pe stoc saptamana viitoare, cand iau salarul. Voi ati 'pacatuit' de curand sau planuiti o sesiune de cumparaturi?

Week end placut,

Alice

20 de comentarii:

  1. Buna Alice,

    Numele meu e Alina si as cumpara cam jumate de Asos :))
    Rochii vreau si eu, si-mi plac tare mult 3 si 5, sin selectia ta. Dar bugetul pe minus nu ma ajuta ...
    Cu sandalele aprob, mi-am luat vara trecuta 2 perechi si sunt in stare perfecta. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Yup, cam asa, jumatate mi-ar ajunge :)) Bugetul ma chinui si pe mine acum... prin absenta. Ma bucur sa aud ca se tin bine si sandalele tale, inseamna ca merita sa imi mai iau unele, cand oi avea fonduri. Te pup si eu!

      Ștergere
  2. Saptamana aceasta am avut ghinion in magazinele fizice(s-a dat ultima rochie marimea mea chiar cand am intrat in magazin s-o probez; iar in alta parte mi s-au rezervat 2 bluze pt 2 ore, dar accidental au disparut), asa ca mi-am dus la bun sfarsit planul diabolic de a cumpara o rochie de pe asos. Acum vreo ora am dat comanda. Sper ca pe asta sa nu mi-o ia nimeni! :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaaaai ce aiurea, imi inchipui cat e de frustrant. Mult succes cu rochia atunci, sa ajunga repede :D

      Ștergere
  3. Of, toate imi plac :))
    As pacatui si eu, sa vad cum ma organizez cu banutii. Rochita alba mi-a pus capac!
    Pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu aproape niciodata nu apuc reducerile,de fiecare data cand prind banii in mana ii cheltui si nu ma mai gandesc sa astept.Mi s-a intamplat de n ori sa gasesc articolul redus la chiar 70% dupa numai 2-3 saptamani de cand l-=am achizitionat eu..Prima si a 4a pereche sunt superbe,my dear shopaholic friend!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu m-as oftica rau de tot sa patesc asta, de fapt mi s-a intamplat de cateva ori. Ultima data cand mi-am luat niste sandale de la un targ, le-am vaz la jumatate de pret in alt magazin si mi s-au rupt dupa 3 purtari. Grrr, urasc sa irosesc bani! Ma bucur ca iti plac alegerile mele, sper sa mai prind ceva pe stoc cand oi face rost de fonduri. Pup!

      Ștergere
  5. Frumoasa selectia ta, si eu sunt din pacate dependenta de cumparaturi, dar prefer sa probez sa stiu ca totul vine perfect. Am cumparat si de pe internet si nu tot timpul am nimerit marimile din pacate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se mai intampla si asta, din pacate. Eu la incaltaminte n-am patit-o, Asos e constant in marimi. In schimb rochiile variaza, prefer sa comand o marime mai mare si sa o ajustez apoi.

      Ștergere
  6. Îmi place mult rochia albă de la River Island, am văzut-o și pe lista Ramonei (Ramy.s blog). Absolut superbă mi se pare.
    Am pus și eu ochii pe o pereche de săndăluțe joase de la ei, asemănătoare celor aurii, dar cu mai puține baretuțe.
    Ce-i drept, Asos rămâne nr.1 atunci când vine vorba de haine online. Cel puțin la categoria reduceri, nu doar că găsești lucruri minunante dar multe sunt și reduse serios!
    Eu aștept o rochie roșie de la ei, bodycon.
    Abia aștept să văd dacă vei păcătui până la final ori te vei abține eroic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E atat de boho chic, pacat ca eu patez fiecare haina alba pe care o am. Eu cu sandalele lor am o mica love affair, le ador pe toate, sunt atat de frumoase si de bine realizate.

      Si sunt de acord, clar de la ei cumpar cel mai des, gasesti mici minuni la preturi bune.

      Abia astept sa vad rochia, sunt sigura ca va arata genial pe silueta ta.

      Sa ti spun sincer, mai mult ca sigur voi pacatui... macar putin :)

      Ștergere
    2. acum m-ai starnit - sunt curioasa de asos.. :)

      Ștergere
    3. Eu am verificat wishlist-ul si deja nu mai gasesc marimea mea la o pereche de sandale Oh well :D Spor la shopping!

      Ștergere
  7. Hmmmm eu am o frica de cumparaturile online de haine, daca nu le probez eu, parca nu ma simt in apele mele... Eu am o rochie alba de pa Promod de anul trecut, seamana un pic cu a ta. Cea postata de tine pare cam transparenta, este o problema mereu cu rochiile albe... Sa ne arati ce ti-ai luat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu n-ar trebui sa ai nici o treaba, la cat de zvelta esti. Sa stii ca Asos face rochii cam transparente, eu port o jupa suplimentara pe sub unele. Sper sa mai gasesc ceva pe stoc...

      Ștergere
  8. Am păcătuit recent, Lee Cooper are reduceri de 50%, produsele sunt de o calitate excelentă, iar la 400 lei, mi-am luat o rochie, 2 cămăși și o pereche de teniși!
    Merg rar la shopping, dar când merg las câteva sute de lei. În plus, dacă cumpăr mai multe produse, beneficiez si de o reducere, deja sunt clienta fidela la un anumit magazin din Cluj de îmbrăcăminte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna afacere! Eu nu sunt foarte fidela, migrez din magazin in magazin, dar la Asos ma intorc mereu.

      Ștergere