expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

duminică, 12 mai 2013

Special textures, shades and sparkes

Hello,

Pentru ca m-ati rugat sa va arat rochia si accesoriile, am facut cateva fotografii de detaliu, pe care vi le prezint mai jos. Imagini complete cu rochia, parul and everything else, candva dupa cununie :)

Sunt facute in lumina de asfintit, abia atunci am ajuns acasa. Vedeti mai sus paleta Naked, cu care imi voi face machiajul, impreuna cu rujul Vegas Volt de la MAC si linerul de la Maybelline (not pictured). Cerceii mei in forma de lacrima sunt de la Koton, i-am gasit din greseala (incorporeaza fix nuanta boleroului - nu l-am ridicat de la croitoreasa - si a gentii).

Pantofii sunt de la Musette, m-am indragostit de modelul asta, desi le-am tot cautat alternative la fel de frumoase si ceva mai ieftine. Chiar nu am gasit, asa ca iata-ma, posesoarea unor pantofi nude, de lac, sa speram ca vor fi si comozi.

Ultima imagine infatiseaza gentuta, pe care mi-am imaginat-o cumva altfel initial si de care nu sunt total multumita. Eram ferm convinsa ca am un plic care se potriveste, pana l-am pus alaturi de rochie. M-am vazut nevoita sa bat mall-ul in lung si in lat si am gasit aceasta geanta la Koton. Sper sa se integreze frumos in intreaga tinuta. In spatele gentii vedeti si cateva detalii ale rochiei. Decolteu in V, falduri in partea de jos si flori grofate in material. Mi-e tare draga, dar inca am emotii, sper sa arat ok in ea.

Acum ca recitesc, observ ca verbul cel mai folosit in aceasta postare este 'sper'. Sper ca totul sa curga, sa ne sincronizam, sa facem poze frumoase ca sa am ce va arata, sa se simta invitatii cat mai bine la petrecerea de dupa, sa ne facem amintiri de neuitat. N-am nici o indoiala ca am ales si am fost aleasa de cel mai bun om, langa care am crescut si cu care imi tot impletesc firul vietii de vreo 6 ani. De fapt, facem 6 ani exact sambata viitoare, in ziua cununiei. Cam atat, nu imi arat prea des latura aceasta pe blog si nu prea scriu asa, desi ea exista deep down. 

Astept pareri, as fi vrut sa pun mai multe imagini, dar Blogger inca imi face probleme, iar cont pe un site de gazduire fotografii inca nu am apucat sa imi fac. Si daca vi se par alegeri prea casual, sa stiti ca 'evenimentul' (imi vine sa rad cand il numesc asa) va avea loc in jurul orei 14, asa ca nu ma puteam prezenta acolo cu rochie greceasca pana la pamant (desi am gasit una geniala pe Asos).

Pana data viitoare, lots of love!

Alice

9 comentarii:

  1. imi plac foarte mult pantofii si abia astept sa vad rochia. cel mai important lucru din toate e deja bifat, ai persoana iubita alaturi si orice alte accesorii palesc in fara asta, parerea mea. in orice caz, sigur va fi frumos, sunt sigura! ce frumos ca ati nimerit chiar in ziua aniversarii. sper sa reusim si noi sa sincronizam cu aniversarea noastra cand vom decide sa facem asta, deocamdata ne bucuram de o logodna mai lunga, asa cum mi-am dorit mereu. te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper sa fi fericita si abia astept sa stalkuiesc pozele pe FB! Te pup si iti doresc casa de piatra si tot binele din lume, o sa fi superba!

    RăspundețiȘtergere
  3. I told you, great minds think alike : si eu am sandale nude, ruj rosu si planuri de machiaj pin-up si bucle :). Doar ca rochita mea e rosie, sa fiu sigura ca ma fac remarcata that is :))! Am vrut una lunga si rosie de la Mango, dar, cum ai zis si tu, nu era cazul, asa ca am luat una scurta si rosie, tot Mango :).
    Vrei sa iti spun ca si noi suntem programati la 2 si 15 minute :))? O sa ma gandesc la tine, sa stii ;)!

    RăspundețiȘtergere
  4. Casa de piatra si multa fericire! Asteptam cu nerabdare pozele de dupa! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte buna decizia de a-ti lua acesti pantofi, sunt foarte frumosi si necesari in garderoba oricarei femei. Si rochia are un model interesant.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt absolut superbi pantofii, imi plac la maxim, dar si plicul imi place, sa nu-ti faci griji, chiar e foarte frumos.
    Abia astept sa vad pozele cu intreaga tinuta, iti doresc timp frumos ca sa poti face fotografii minunate si Casa de piatra!
    Sa ne revedem cu poze! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Citesc mai tarziu postarea si, daca tot am vazut rezultatul, pot sa te laud si sa-ti spun ca ai facut alegeri foarte bune! Sper ca totul a decurs bine si in ziua respectiva, dar imi aduc aminte de nunta mea si stiu ca mai apar si mici chestii care se corecteaza din mers...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ma bucur, multumesc! A fost ok, mai ales ca am trecut doar de hop-ul cununiei civile. La anul va fi nebunia nuntii, acolo nu raspund de nervii mei :))

      Ștergere