expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

joi, 2 mai 2013

New entry: skincare si alte maruntisuri

Buna,dragelor!

Sper ca ati ati avut o zi frumoasa ieri si ca va asteapta o mini-vacanta placuta. Eu mi-am petrecut ziua facand curat prin dressing, aranjand sertarele cu minuni si alintand pisica, chiar daca somnoroasa m-a ignorat ore intregi. Lucruri palpitante, nu asa :)

M-am gandit sa va arat cateva lucruri cumparate si primite de curand, lucruri pe care le voi testa si despre care voi scrie aici in curand.
Demachiantul Balea este cumparat din nou, sper sa ne intelegem si in sezonul cald.
M-am tot gandit si razgandit inainte de a-mi comanda aceste doua produse de la Paula's Choice si, dupa 2 zile de folosire, pot spune ca ma bucur de decizia facuta. Am avut mostre ale tratamentului cu AHA si ale serumului cu antioxidanti si ma trezeam dimineata cu tenul parca mai curat si mai luminos. Sper ca efectele sa perspiste si sa va pot spune mai multe in cateva saptamani.
Am primit din partea Capra Nera noua gama de ingrijire completa a tenului pe baza de apa. Pana in prezent m-am familiarizat cu crema si pot spune ca, desi as fi preferat sa fie intr-un tub, imi place textura usoara si efectul hidratant la nebunie. Si imi mai place ca tenul ramane mat dupa ce o folosesc, fara urma de stralucire. Mai multe despre asta, mai tarziu.
Mi-am cumparat din DM aceste pernute pentru pantofi mai incomozi, in speranta ca nu va trebui sa fac compromisuri in compunerea tinutelor, acum ca a venit sezonul cald. 

Iar din Douglas mi-am luat, dupa o intamplare mai neobisnuita la casa, o oja L'Oreal in nuanta 'Spicy Orange'. Nu mi s-a mai intamplat niciodata sa intind unei vanzatoare o suma de bani si apoi sa nu ma creada, ba chiar sa ma priveasca de parca eram o hoata. Oja a costat 14 lei, i-am intins domnisoarei 55 de lei si asteptam restul, 41 lei. Am primit, spre uimirea mea, 1 leu rest. Reactia mea a fost 'Cred ca glumiti!', urmata de o explicatie scurta si o atentionare privind suma pe care i-am oferit-o. Dar domnisoara nu ma credea si tot verifica bonul, pe care notase ca a primit 15 lei. Asta pana ce doamna din spatele meu s-a enervat si a atentionat-o ca, indeed, i-am dat 55 de lei. Intrebarea mea ramane, daca nu avem un 'martor', nu m-ar fi crezut pe cuvant? N-ar trebui o vanzatoare sa stie adunari si scaderi banale? In sfarsit, oja chiar e frumoasa, desi nu duc lipsa de astfel de nuante. Cred ca va merge de minune cu sandalele mele de pe Asos.

Cam atat pentru astazi. Va rog sa imi spuneti pentru care produs asteptati un review complet, in ce ordine ati dori sa le postez s.a.m.d.

Voi ce produse noi ati introdus in rutina voastra de ingrijire a tenului in ultima vreme?

Love,

Alice

29 de comentarii:

  1. Mie serumul cu antioxidanti nu mi-a placut mai deloc, adica nu a avut niciun efect pe tenul meu, mai am putin si-l termin, in afara de exfolianti produsele PC mi-au lasat un feedback neutru, eu am inceput sa caut alternative mai ieftine si mai eficiente (pentru tenul meu, evident). :P
    Ojele din gama aceea cu gel integrat de la L'Oreal sunt cele mai faine din punctul meu de vedere, singurele care rezista si pe unghiutele mele :P Se cam ingroasa la un moment dat, dar poti sa o folosesti pana se termina in bune conditii, zic eu. :P Eu le cumpar din Auchan, sunt mult mai ieftine decat la alte standuri.
    Cat despre faza cu vanzatoarea, ce sa mai zic, am si eu atatea povesti cu vanzatoare incat ma doare capul. Cand se mai intampla chestii de genul acesta si nu esti crezuta, alta posibilitate nu este decat sa inchida casa, sa scoata raportul X si sa numere banii, dar iti dai seama cat timp se consuma?! Aiurea de tot! :P

    Te pup, Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, eu nu o sa mai fiu pe aici pana dupa Pasti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aoleu, acum ma sperii! Sper sa imi mentin parerea vis a vis de serum, mie chiar mi-a placut. Oja e chiar ok, rezista, desi eu am unghiile foarte exfoliate.
      Pe mine nu intamplarea in sine m-a deranjat, ca poate era ametita, obosita, dar de ce a presupus ca eram eu vinovata? Urat...

      Te pup si eu, sa petreci frumos si sa stii ca te astept in Bucuresti!

      Ștergere
  2. Eu astept review-uri si pentru Paula's Choice si pentru Capra Nera...:)
    Recent, am introdus o crema Aslavital cu Spf 50!!! Am pe lista de asteptare cate ceva si nu stiu de ce tergiversez...
    Neplacuta situatia pe care o relatezi, mi s-a intamplat si mie ceva oarecum asemanator...dadusem uitarii!:)

    Draga mea, iti doresc sa le folosesti pe toate sanatoasa si cu rezultatele asteptate!

    Paste fericit, cu bucurie, cu toate cele dorite de inima ta!
    Kisses!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ok, le pregatesc atunci :)

      Nici nu stiam ca are Aslavitalul crema cu spf asa ridicat, suna bine, poate i-o cumpar mamei. Si daca mai ai cateva pe lista de asteptare, fa ca mine, cumpara cate un produs-doua pe luna. Ce vezi aici e rezultatul a sase saptamani de shopping calculat.

      Situatia nu e unica, imi dau seama, dar m-a marcat nitel, ma asteptam la mai multa diplomatie.

      Sarbatori fericite si tie, cu vreme buna si multa relaxare!

      Te pup, Ilda!

      Ștergere
  3. Eu cred ca faceam scandal monstru si nu plecam de langa ea pana nu vedeam retsul intreg ! Sa te bucuri de oja, chiar arata bine. IN ceea ce priveste AHA astept pareri !BTW imi place Inglot, arata superb!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am facut scandal, dar nu iti inchipui ca am fost prea pasnica. Initial eram foarte linistita, dar cand am vazut cum ma priveste si cum abia imi intindea banii... I kinda lost it. Doamna aia din spatele meu a salvat situatia, ca o puteam sa se uite putin pe camere. Multumesc, acasa am descoperit ca seamana cu una de la OPI, trebuie sa mai las portocaliul si coraiul ca am o groaza.

      Uite chiar acum m-am dat cu AHA, se simte genial pe piele. Sper sa vad si efecte cat de curand. Ma bucur ca iti place pachetelul Inglot, a ajuns repejor la tine.

      Ștergere
  4. sa le folosesti cu placere! eu sunt foarte curioasa de exfoliantul cu 5% AHA de la PC, am avut mostre si mi-a placut, dar e cam scumpicel, ma tot bate gandul sa ma reorientez spre Derma E de pe iherb. eh, mai vedem :P
    ce faza aiurea cu restul, eu nu am patit niciodata, dar am vazut ceva nasol - eram la posta, la romana si un nene strain vroia sa cumpere timbre si i-a intins o bancnota de 100 de lei tipei de la ghiseu. restul trebuia sa fie cel putin 85 de lei, dar ea i-a dat cateva bancnote de 10 lei. era chiar in fata mea, el vroia sa plece si eu i-am zis sa ii dea toti banii si apoi i-am zis si lui in engleza sa numere si etc., ma rog, i-am explicat. la final aia s-a fastacit, nu-i venea sa creada ca m-am bagat in seama si i-a dat banii. eu i-am zis acelui domn la final ca ea si-a cerut scuze, chiar daca nu o facuse. n-am vrut sa pastreze o imagine aiurea...dar ma intreb oare de cati straini sau nu, mai ales de batrani, se profita. sau mai bine nu ma mai intreb. te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Omg, nu imi vine sa cred ce imi povestesti! Odios... Am si eu multe experiente de acest fel, dar pe asta n-am putut sa n-o impartasesc, a pornit de la o oja.

      Cat despre 5% AHA, momentan imi place. Georgia are Derma E, vom schimba pareri si vedem care e mai eficient. Te pup!

      Ștergere
  5. Sa te bucuri de noutati! Eu astept sa aflu cum ti se vor parea produsele PC. Si eu am pimit de curand un exfoliant cu 2% BHA si a intrat direct in teste.
    Pupici si multa odihna zilele astea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sa te bucuri si tu de noua achizitie! Sa ne odihnim cat mai bine atunci :*

      Ștergere
  6. Sa te bucuri de ele!
    Si eu am avut demachiantul de la balea, dar nu prea mi-a placut. :(
    Exfoliantul cu 5%AHA il am si eu, il folosesc de vreo 3 luni,imi place cum se simte pielea a doua zi dupa ce il folosesc, dar vizual nu am observat nimic diferit. Eu mi-as fi dorit sa imi "ajute" punctele albe pe care le am. Sunt curioasa de parerea ta despre el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ma inteleg bine cu demachiantul, chiar l-am cumparat si pentru mama mea. Ma duc acasa si i-am pregatit un goodie bag. M-am gandit sa imi fac niste fotografii acum si peste cateva luni, sa vad daca observ diferente. Sa vedem, sper sa se tina de curand, am dat ceva bani pe el. Te pup, saptamana viitoare trebuie sa ne vedem, nu am uitat de blush :D

      Ștergere
  7. Ah, serul ala il vreau si eu next :)! Acum il am pe cel cu Retinol, si e foaaarte fain, dar sunt mereu in cautare ce ceva si mai fain ..iar AHA-ul...o sa fii uimita de efectele lui pe termen lung, eu ma minunez de fiecare data cand il aplic, imi lasa tenul mult mai smooth si mai curat.

    Ah, si faza de la magazin : eu m-am certat cu paznicul din Cora. Sa iti relatez : intru in magazin cu maica-mea sa caute nu stiu ce. Imi spune ca fusese mai devreme si ii "piuise" nu stiu ce din geanta la intrare ( vreun ceva de pe care nu o fi luat ea eticheta, nu m-am lamurit ce). Ii spun unuia din paznici,ii explic ca ma grabesc si daca vrea ii lasam geanta, el ca nu, e ok. Booooon.
    La iesire "piu piu piu". Il vad pe unu, alt paznic, ca se apropie suspicios. Ma cam ia nervii si ii spun pe scurt faza. Maica-mea amabila, sa ii explice pe larg, eu ma enervasem deja si ii zic sa mearga la masina ca il lamuresc eu. I-am zis ca e o problema fie de la sistemul lor, fie de comunicare intre ei ( ca greu era sa ii spuna celalalt care era faza!), si el : " Ah nu domnisoara, ca e bun sistemul nostru!" .
    Rezultat : i-am zis ca deocamdata nu dau socoteala oricarui Goe care are o insigna cu "Paza" si daca mai comenteaza iese mai urat. Iar eu si tocurile mele am plecat tropaind. Maica-mea, needless to say, era ceva de genu O_o.
    Concluzie : fie eu sunt extrem de dusa cu pluta, fie oamenii astia au impresia ca toti furam ceva. Pai ma omule, ma vezi ca sunt si eu imbracata/aranjata, la patru ace si-un bold, ai inebunit, ce crezi ca-ti fur ?
    Ca sa nu mai spun ca Severinul e atat de mic incat practic ne cunoastem toti intre noi si aproape ca stiu toate casieritele din Cora. Mda...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca AHA-ul incepe sa isi arate efectele, dea Domnul sa faca minuni pana la cununie :D Eu as vrea serum-ul acela light, in tub albastru deschis, dar momentan chiar am ceva potiuni.

      Cu paznicii am si eu povesti, unii sunt extrem de paranoici sau poate se prefac asa, din dorinta de a arata ca isi fac treaba. Oricum ar fi, cand ma urmareste cate unul prin Sephora si se uita urat ca imi bag degetele in testere... tot cam ca tine as reactiona.

      Ștergere
    2. Cred ca am avut serul de care zici tu, cel Skin Balancing cumva ? Daca ala e, e mi-nu-nat! Dar eu cum sunt nebuna le schimb mereu, am si eu maniile mele :))!

      Cand ai cununia :D? -aici matza din mine nu si-a putut stapani curiozitatea...hi hi, noi o avem acum pe 18, ca pana acum nu ne-am facut niciodata timp.

      Ștergere
    3. OMG! Pe 18 mai o avem si noi :O Hai ca asta-i buna :)))

      Ștergere
    4. :)))))! Casa de piatra :*!
      Chiar ca asta-i buna :p ! Apropo, tie nu ti s-a tinut morala ca te mariti in mai ?! Pe mine m-au inebunit :)))!
      Daca imi spui ca si tu ai rochie rosie, lesin de ras :D

      Ștergere
    5. Multumesc la fel! Dar ce are maritatul in mai? Pe asta n-am mai auzit-o! Eu am rochie peachy :D Hai ca suntem tari, cum ne-am nimerit noi.

      Ștergere
    6. Hai sa razi si tu: daca te mariti in mai, te MAI mariti o data :))))! Deci cand am auzit asta am crezut ca pic de pe scaun de ras !!!
      Eu am vrut de fapt in august, dar al meu barbat a zis ca si asa am amanat destul, ce tot atata amanat :))?! Dar vrei sa auzi una mai tare ? Initial si eu luasem o rochie peachy, din dantela , de pe Asos :)))))!
      Vezi, vezi, e un semn :D ! ;)

      Ștergere
    7. Bineeeee, hai ca mut civila! Not :)) Uite ca noi amanam ceva, ca nunta o facem la anul :D Initial si eu am vrut o rochie alba de pe Asos, dar am gasit-o pe asta printr-un noroc chior, la Reserved! Acum de mi-as gasi si un bolero naibii, ca deja ma panichez.

      Ștergere
  8. Tuuu, nu te mai chinui cu bolero-ul, ca o sa fie caaald si nu o sa il porti :)!
    Apai eu de nunta nici sa nu aud, am fobie si ma ia cu nervi numai cand ma intreaba cineva daca fac nunta , cred ca am speriat deja cativa oameni :))! Eu va doresc o zi frumoasa pe 18, noi intentionam sa dam cu subsemnatul dupa care sa mergem la o bere - la propriu, nu glumesc :))!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba il port, fir-ar sa fie, de l-as gasi! Eu cred ca voi fi pe baterii la nunta, tot asa groaza imi este si mie. Sa petreceti frumos si voi, noi o sa mergem toti 25 la o bere, doua trei :))

      Ștergere
  9. Abia astept sa citesc despre serum, eu termin acum Skin Balancing si mi-am luat varianta Ultra Light pe care abia astept sa o deschid.
    Cum sunt pernutele de la DM? Ma gandeam sa-mi iau unele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inca nu mi-am format o parere definitiva, pentru ca l-am tot alternat cu altele. Ultra ligh imi doresc si eu, dar nu cred ca isi va mai avea rostul prin toamna, cand planuiesc sa il cumpar. Sa vedem :)
      Pernutele sunt o salvare cand ai pantofi abrupti, doar ca ridica putin piciorul, fiind destul de groase.

      Ștergere