expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

vineri, 10 mai 2013

Inspiratia de astazi: anii '50

Hello!

Pregatisem pentru astazi o postare despre blush-uri, bronzere and some more, dar Bloggerul nu m-a lasat sa incarc nici o imagine. Asa ca astazi va impartasesc altceva. Sambata viitoare inseamna pentru mine momentul cand voi spune un 'Da' mare si, sper, raspicat. Pentru ca anul acesta avem doar cununia civila, am scormonit mall-urile si site-urile in cautarea unei rochii care sa ma reprezinte si sa ma avantajeze cat mai bine. Am gasit, printr-un noroc, o rochie peachy de inspiratie anii '50. 
Sursa
De la aceasta piesa a inceput mica mea obsesie, care m-a determinat sa imi construiesc tinuta si look-ul din ziua cea mare in ton cu aceasta perioada.

Ce inseamna un machiaj de inspiratie anii 50? Liner pronuntat, buze intr-o nuanta puternica (red is best), pometi conturati. Si gene, multe gene! Toate, completate de un par buclat mai lejer sau mai pronuntat, in functie de trasaturile fiecareia.

Si pentru ca imaginele vorbesc, iata:
Sursa
Sursa
Sursa
Sursa
Sursa
Sursa
Dupa cum vedeti, am ales atat look-uri autentice, precum si interpretari. Eu voi purta sigur un machiaj neutru la ochi, o linie subtire de tus si buze puternice. Cum rochia e piersicie, m-am gandit la Vegas Volt de la MAC. 
Putin bronzer (sau putin mai mult, sa iasa bine in fotografii), un blush delicat si un iluminator cu tenta aurie pe pomete. Inca nu m-am decis daca ma voi aventura la aplicarea unor gene false, tind sa cred ca ma voi baza pe ce mi-a dat Mama Natura. 

In rest, o tinuta cu accesorii nude, par buclat si multe emotii. Am ales sa ma machiez singura acum, sper sa reusesc sa imi trasez liner-ul drept la ambii ochi :)

Astept cu interes parerile voastre, ma sfatuiesc cu voi asa cum am discutat si cu prietenile din viata de zi cu zi. Pe final, aceasta imagine ma inspira mult.
Sa va aud. Cu multumiri anticipate si mult drag, 

Alice

26 de comentarii:

  1. Oh frumosii anii 50! Imi place ce ai ales si nu vad sa-ti stea rau, tu esti frumoasa, blonda, te-ar prinde tare bine :)
    Felicitari si spor in pregatiri :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Mihaela! M-am orientat si dupa silueta, pare stilul cel mai potrivit pentru mine, desi zi de zi sunt foarte casual. Te pup!

      Ștergere
  2. casa de piatra!!!:) te prinde bine acest stil! si eu o sa am doua evenimente importante in aceasta vara asa ca te inteleg perfect! Important e sa-ti pastrezi calmul si sa te gandesti ca faci acest pas langa persoana pe care o iubesti nespus de mult!
    pupici dulci

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Alexia! Sper sa arate bine toate ideile impreuna :) Distractie placuta la evenimentele de care spui, cel mai mult conteaza sa fii langa omul potrivit, asa-i. Te pup!

      Ștergere
  3. Chiar daca rochia este peachy, as merge pe ruj rosu. Sau, mai bine zis, mai ales. Cred ca ai nevoie de contrast. Lady Danger sau Ruby Woo. '50 are the best! Casa de piatra!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thx de sugestie, voi face o simulare, am Russian Red in colectie. Sa stii ca obtin contrast si cu Vegas Volt, in imaginea de mai sus e fotografiat sub lumina artificiala, e mult mai viu in soare. Multumesc!

      Ștergere
  4. Eu zic "da" si genelor false. Pentru un look in stilul anilor '50 e neaparata nevoie. Si ar merge si rosu pe buze, sincer eu l-as prefera in locul acestui coral, care nu te prea pune in evidenta.
    Abia astept sa vad si rochita si pantofi :)
    Casa de piatra si mult succes cu pregatirile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa vedem ce gene reusesc sa imi iau si daca ma pricep la aplicare, va fi tragicomic! Rosu eu tot nu vad, mai ales in combinatie cu rochia. Cred ca fac duminica niste fotografii sa va arat. Sarumana pentru sugestii, te pup!

      Ștergere
  5. imi plac alegerile tale si cred ca sunt foarte inspirate, ti-ar sta super! abia astept sa ne arati poze si iti doresc multa fericire si zile minunate alaturi de cel iubit! pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa aud asta, sper sa se imbine cat mai ok alegerile mele. Iti multumesc pentru cuvinte, Milena!

      Ștergere
  6. Hihii, de-abia asteptam poze de la eveniment! Desigur, daca tu vei decide sa le prezinti pe blog!

    Alegerile sunt in mod sigur potrivite pentru tine, parca te si vad...vei arata fabulos!

    Sambatat viitoare sa fie o zi frumoasa, soarele sa zambeasca pe cer pentru voi, inimile voastre sa fie fericite si emotiile constructive!

    Pupici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti o draguta, ca mereu! Cateva imagini tot voi pune aici :)

      Ștergere
  7. Felicitari iubita! Abia astept sa vad pozele de la eveniment.
    Poti incerca un ruj rosu-corai sau rosu portocaliu. Si sa fie un mat. Uite aici cateva nuante http://www.temptalia.com/images/fall2012/mac_styleseekergroup001.jpg
    Cam cum are scarlett in ultima poza. Si sa iti sculptezi frumos fata cu bronzer, sa pui foarte mult accent pe el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thx, m-am gandit si eu la asta. Cred ca voi combina doua rujuri. Of, cate optiuni! Bronzer am numai bun, de la Too Faced. Te pup!

      Ștergere
  8. Inspirate alegeri! Cea mai frumoasa mireasa!!:D

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte bune alegeri si te reprezinta 100%! :D Deea a scris deja ce voiam sa scriu, ai sa fii cea mai frumoasa mireasa! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. Super tare! In primul rand, felicitari. In al doilea rand, eu recomand sa folosesti si gene false. Trebuie sa radieziiiiiii !! Te pup si asteptam poze :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Alina! Problema mea e indemanarea, nu le-am mai aplicat niciodata si sunt curioasa ce isprava voi face :) Te pup!

      Ștergere
  11. Minunata idee, sunt convinsa ca tinuta si machiajul vor depasi asteptarile tale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta sper si eu, sa se imbine totul frumos. Ca le tot invart in gand de vreo luna :) Te pup!

      Ștergere